Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Introwertyczka

Czy są jakieś tabletki bez recepty które przesuna okres o kilka dni?

Polecane posty

Muszę przesunąć okres, bo będe mieć wesele na którym muszę być a w czasie okresu mam paraliżująco silne bóle a nawet wymioty :) proszę o rady ps: chciałabym aby odbyło się to bez udziału lekarza, bardzo mi zależy na poważnych wypowiedziach.pozdrawiam i czekam ps: mam 20 lat

Gość tylko pigułki antykoncepc.

Gość nie nie mozna i
nie stosuje sie ich od tak- dla jednorazowego przesuniecia okresu jesli nie bierzesz ich na codzien..

Gość DRAMAAAAAAAAAAAAATTTTTT
A lekarz co ci szkodzi? W tym wieku powinnaś do niego chodzić, a nie kombinować jak go ominąć. Dramatttt

to co mam zrobić??? boże:( a dokładnie w dzień wesela wypada mi okres. pierwszy dzień. A okres mi sie na pewno nie spóźni bo chodzę jak w zegarku jesli o to chodzi. :( może jakies domowe sposoby? jakies zioła, nie wiem ,ćwiczenia, parcie, cokolwiek.. bardzo się boję ale nie mogę odmówić bo po prostu jest to dla mnie ważne a zreszta do cholery czemu przez ciotę mam siedziec w domu? i zdychac z bólu. wesele jest daleko od domu więc nie będę mogła w razie czego położyc się gdzieś...poza tym wymienianie podpasek też będzie problemem ,

Gość fgdfgfdgdff
tampony + apap albo ibuprom ;]

Gość malenstwo77777
skoro tak masz to powinnac juz dawno isc do lekarza i poprosic o tabletki hormonalne b one skracaja okres i sprawiaja ze jest o wiele slabszy i mniej wszytsko boli:) a kiedy to wesele??? W sumie to mzoe byc tak ze jak zaczniesz brac tabletki to tez od razu mozesz sie nie czuc dobrze bo roznie tabletki dzialaja na organizm

Gość miniii
podobno witamina C w duzych ilosciach, ale nie wiem nie probowalam, dobrze tez dziala autosugestia ;)

Gość najedz sie cytryny