Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Czy dziewczyny wolą tzw drani

Polecane posty

Kiedy się czyta te forum mozna odnieść wrażenie że wiele dziewczyn lgnie do takich właśnie osobników którzy zdradzaja,porzucaja dziewczynę która zajdzie w ciążę,piją, sa chamscy,chwalą się kolegom przy wódce co robią w sypialni dlaczego tyle dziewczyn pozwala sie tak traktować??

Gość andrev jestes nudny fhooj

Dziwi mnie że nie szkoda im życia,tego bezcennego czasu na zadawanie się z takimi ludżmi,przecież tych straconych chwil nic nie zwróci. Dlaczego tak wiele dziewczyn jest naiwnych i myśli że zmieni charakter faceta to niemożliwe,jeśli ktoś ma 18-20 lat to jego osobowości zmienić się nie da.

Gość zazdrosnica
Dziewczyny nienawidza drani, lecz niestety to na nich podswiadomie trafiaja. :(

zazdrosnicca ale kazdy posiada rozum ciągle się słyszy o tym że facet bije lub nawet czasem zabija włąsne dziecko kim są kobiety które decyduj ą sie na zwiazek z takim potworem??

Gość ni nie to nie tak
Są kobiety i bluszcze :o Kobieta szanuje siebie ima swoją godność.... Natomiast bluszc słyszy i widzi tylko to co chce... mówisz takiej ; facet Cię zdradza a ona mój Misiek nigdy to nie prawda!!!! i nadal żyje złudzeniem o wielkim szczęsciu jakie ją spotkało i układa sobie plan na wesele i sielankowe życie z gadem :o

Gość 345345345345
eee......... 18-20 lat? Dla mnie pod pojęciem "mężczyzna" kryje się 30-latek a nie 18-latek. 18-latek to dziecko.

Gość Agnie
ja nie mogę... a nie przyszło Ci do głowy, że ludzie, w tym także: kobiety, są różni? kwadratowi i podłużni, itd... są laski, które lecą na tych co piją i biją (to często wynika ze złożonych przyczyn psycho, w skrócie - bardzo zależy od tego, jaki był tata) - są takie, które lecą na maczów z kasą, są takie które lecą na uroczych niedorajdów i takie, co wybierają normalnych... uwielbiam tę męską logikę wg której WSZYSCY FACECI=JA I MOI KUMPLE a WSZYSTKIE KOBIETY=5 lasek, z którymi miałem do czynienia i to, co sobie z kumplami na ich temat wyobrażamy...

🖐️ :) Dziewczyny wcale nie wolą drani, ale przed tym jak drań okaże się draniem jest zazwyczaj fajnym facetem a cięzko z góry zakładać, że każdy fajny facet to potencjalny drań ;)

Gość można mozna
ty chyba straszie mlodziutki jestes Andrzejku z Twoim naiwnym podejsciem do zycia

Gość oferma
oczywiście że nie można być. ale baba jak jej facet ze trzy razy nie wtłucze albo nie zdradzi to jest ślepa i nie widzi tego co widzą wszyscy dookoła. dlatego szczerze mówiąc wybieranie męża/żony przez rodziców to wcale nie był taki głupi pomysł. a teraz mamusia ma najwyżej głos doradczy i płacze "córciu kogoś ty sobie przyprowadziła". ale córeczka oczywiście wie lepiej. tylko się później kończy tak jak się skończyć musi. tak myślę.

Nie wyobrażam sobie jak mógłbym np uderzyć kobietę, dla mnie facet który bije dziewczynę to szmaciarz tak samo nie do pomyślenie jest żebym ją zwymyslał: szanuję drugiego człowieka i dla kochanej osoby życie bym oddał gdyby było trzeba i inigdy bym jej nie skrzywdził. Zawsze starałem sie być miły,uczyny,otwierać im drzwi przed nosem gdzie ja robię błąd?

Gość Agnie
o, Andrzej, powoli przechodzisz do rzeczy;) 1) jak wyglądasz? (w tym: fryzura, ciuchy, itd.) 2) co robisz? (praca, zainteresowania), 3) jak Ci się w ogóle z ludźmi kontakty układają (tzn. czy masz dobrych znajomych obu płci) (kolejność pytań przypadkowa)

Gość oferma
Agnie, nic nie jest przypadkowe hehehe

Gość Agnie
a, i jeszcze: a) czy jesteś stale porzucany przez dziewczyny? jak dawno miało miejsce ostatnie porzucenie? b) czy może dziewczyny w ogóle na Ciebie nie lecą?

Gość Agnie
może i nie, my darling oferma ;)

jesteś pierdołą i tyle :-O kobiety muszą wiedzieć że masz tzw. diabła za skórą jak bedziesz skomlał jak mały szczeniaczek to raczej nic sie nie zmieni , no chyba ze masz czas czekac do 30 aż kobiety dojrzeją intelektualnie ...:(

Gość oferma
"Według dziewczyn nie jest zbyt ładny nie miałem niestety jeszcze nigdy dziewczyny Prawie nie mam zadnych znajomych" No to słabiutko. Ja bym za bardzo nie liczył na to że któraś na ciebie poleci tylko dlatego że jej nie pobijesz. ;)

Gość Agnie
Andrzejku, to zamiast wyrzekać na WSZYSTKIE kobiety, itd, zacznij sobie etapami: 1) poznawanie nowych LUDZI (bez względu na płeć) - wyjdź na piwo z kimś z tych nielicznych znajomych, odezwij się np. do ludzi z podstawówki czy szkoły średniej za pośrednictwem naszej klasy, itp; 2) poszukaj sobie jakichś nowych zainteresowań, miejsc, gdzie można fajnie spędzić czas i kogoś poznać - ale bez takiego zadaniowego nastawienia, że masz tam od razu wyrywać laski czy spotykać milość swego życia;) polecam kurs tańca - z doświadczenia wiem, że więcej jest babek, więc każdy wolny facet do pary jest mile widziany:) 3) potem wśród tych coraz liczniejszych znajomych będą i znajome, ludzie coś Ci zawsze doradzą, co by tu z wyglądem zrobić, itd... to takie tam luźne propozycje i sugestie;)

INTELEKTUALNIE wtedy rozwija sie zdolność logicznego myslenia dobry facet = udane życie zły facet = PŻ a ja wole odgrywac złego chłopca do 30 , a potem ulegne metamorfozie jak poczwarka :classic_cool:

Wiele dziewczyn mówiło mi:jesteś fajnym chłopakiem ale.... Mam swoje cechy charakteru:zawsze mówię otwarcie o swoich uczuciach,nie krępuję się ich wyrażać.Nigdy nie przeklinam,lubię coś poczytać,pospacerować po lesie lub pojeździć rowerem.

Gość Agnie
Juken, Ty wredny typie :) takie to młode, a jakie sprytne :)