Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALA MAMA MUMINKA

CZY JEST KTOS W ZWIAZKU Z KURDEM???

Polecane posty

Gość gość
nie ma normalnych arabow,pakistanczykow,murzynow-wy tylko glupie pipy jestescie i wierzycie w te bajki z 1000 i jednej nocy

Gość Zagubiona28
Witam Ot moja historia podobna do 1000 innych jestem mężatką niestety niezbyt szczęśliwa moje małżeństwo zorganizowane przez obydwie rodziny nie zdaje egzaminu dlatego mój romans trwał 9 miesięcy teraz mój ukochany wrócił do swojego kraju nic nie tłumacząc dlaczego wyjezdza tłumaczenie że tęskni za rodzina do mnie nie przemawia ja go kocham jest w mojej głowie e każdej minucie mojego życia ale on mi mówi że powinnam pogodzić się z mężem a za chwilę pisze ze tęskni że chciałby być ze mną jest nam fantastyczne w luzku ale w zyciu codziennymi wszystko musi być jak on chce respektować moje decyzję ale chciałabym żeby był trochę bardziej spontaniczny nie wiem co robić ;( wiem że miał 2 polskie dziewczyny nie wiem czemu im nie wyszło bo on nie chce mówić o swojej przeszłości Może to właśnie któraś x was miała z nim przygodę na imię ma Karwan a le używa imienia Ari może któraś mi pomoże.. ;(

Gość Zagubiona28
Witam Ot moja historia podobna do 1000 innych jestem mężatką niestety niezbyt szczęśliwa moje małżeństwo zorganizowane przez obydwie rodziny nie zdaje egzaminu dlatego mój romans trwał 9 miesięcy teraz mój ukochany wrócił do swojego kraju nic nie tłumacząc dlaczego wyjezdza tłumaczenie że tęskni za rodzina do mnie nie przemawia ja go kocham jest w mojej głowie e każdej minucie mojego życia ale on mi mówi że powinnam pogodzić się z mężem a za chwilę pisze ze tęskni że chciałby być ze mną jest nam fantastyczne w luzku ale w zyciu codziennymi wszystko musi być jak on chce respektować moje decyzję ale chciałabym żeby był trochę bardziej spontaniczny nie wiem co robić ;( wiem że miał 2 polskie dziewczyny nie wiem czemu im nie wyszło bo on nie chce mówić o swojej przeszłości Może to właśnie któraś x was miała z nim przygodę na imię ma Karwan a le używa imienia Ari może któraś mi pomoże.. ;(

Gość gość
Drogie Dziewczyny/Kobiety, Czytam Wasze wypowiedzi i stwierdzam, że żadna z Was nie ma pojęcia ani o historii Kurdów, ani o ich zwyczajach, ani ich warunkach życia, ani sytuacji politycznej. To jest naród walczący o przetrwanie i o własne państwo. Wszystkie ich zasady są temu podporządkowane. Żyją w biedzie i ciągłym zagrożeniu życia. Poczytajcie trochę o tym, żebyście lepiej zrozumiały Waszych wybranków i to co są w stanie Wam zaoferować. A kobieta 40 -letnia, nawet atrakcyjna jest dla nich po prostu stara i młody chłopiec będąc z Nią liczy na wsparcie materialne bądź siebie, bądź rodziny, którą zostawił w kraju.

Gość Hurem
Bylam mezatka 20l z Polakiem.Teraz jestem wolna.Pytacie co wykobiety widzicie w tych brudasach.Otoz czy Polak jest lepszym mezem?Nie.Nie szanuja Swych zon ,duzo pija,przy czym smierdza itp.Jestem kobieta ktora Nie brudnych i niezadbanych facetow.Polacy czysci Nie sa à i wierni tez.Dla mnie kazdy kurd czy turek czy arab jest cholernie czysty i pachnacy.Owszem Maja kobiety na boku Ale o swoje zony i dzieci zawsze dbaja.Ich kobietom nigdy nic Nie braknie.A jesli nawet Maja kobiety na boku to Nie szkodzi.Wole Byc jedna z naloznic Niz wiezniem Polaka. I tyle w temacie.Ta Polka ktora Nie umie zyc z ta swiadomoscia ze Ich kochany kurd bedzie mial tez inne,to ten zwiazek Nie przetrwa.Jesli robi dla ciebie wszystko toprzymknij oczy na te kobiety.Moim drugim mezem na 100% bedzie muzulmanin.Taki cel sobie obralam

Gość Obeznana
Pracowalam z kurdami I mi starczy. Oni sa okropni I nie maja respectu do kobiety. Polka dla kurda to tylko zabawka. A oni sobie nie zdaja sprawy ze typowa polka nie chce byc z takim. Oni lubisz gdy kobieta ma poddanczy character, ja do takich nie naleze bo mam swoje zdanie.

Gość gość
Nie wem skąd w ludziach na forum tyle ksenofobii, to jest cecha której nie lubię u Polaków, wręcz po prostu nie nawidzę, zwłaszcza że Polacy mają wspaniałą, bogatą kulturę, ich niesamowita gościnność i życzliwość jest niemal legendarna i wszystko psuje ta nieuzasadniona nienawiść do obcokrajowców, i wszystkiego co inne. Ogarnijcie się ludzie, nie żyjemy w czasach średniowiecza!!! Nie generalizujmy, i nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, zawsze w każdym kraju, społeczeństwie znajdą się czarne owce, i skórwysyny i to bez względu na kolor skóry, wyznanie czy pochodzenie! I tak samo jak pełno czarnych owiec, jest pełno dobrych, wspaniałych ludzi!