Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasmin25

Ucisk na nerki w ciazy,mialyscie?????

Polecane posty

Gość yasmin25

raz juz mialam od tego kolke nerkowa,teraz znowu na usg mi wyszlo ze to jednak nerki,boli i boli

Tak, mialam, bylam nawet w szpitalu. nic nie poradzisz, minie Ci po porodzie. Musisz pic duzo wody zeby odpowiedznio filtrowac pecherz bo przez ucisk na nerki w pecherzu gromadzą sie bakterie E.Coli ktore powoduja zapalenie . Profilaktycznie Urosept (ziołowe tabletki) i dużo wody pij. Powinno byc OK. W razie bólu zrób badanie moczu, posiew i do lekarza po mocniejsze tabsy, ja jakiś czas musiałam brac Augmentin.

Gość yasmin25
jana-ja tez bylam juz dwa i pol miesiaca temu w szpitalu 8dni,i teraz znowu cos boli,do porodu jeszcze poltora miesiaca zostalo,boje sie ze znowu tej kolki dostane,nigdy gorszego bolu niemialam

Gość yasmin25
jana-a ile wazylas w ciazy?Bo lekarz mowil mi ze jestem bardzo waska i szczupla,i do tego to jeszcze chlopczyk,dlatego mnie tak wzielo,wczesniej wazylam 47 teraz 57

Gość SanSan
to chyba nie od wagi zalezy moja kolezanka tez miala te ataki, tez lezala w szpitalu a nie nalezy do drobnych , poza tym ma tylko 160 i urodzila corke 2 tyg przed terminem przez cc