Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brooke_Logan7

pierwsze objawy ciazy po tygodniu????????????????????????????

Polecane posty

mam 23 lata mam chlopaka ktorego bardzo kochm i postanowilismy starac sie o dziecko.jeszcze nigdy nie rodzilam wiec niewiele wiem na ten temat w dodatku jestem za granica baaaardzo daleko od domu i nie mam sie kogo poradzic.wiec przejde do rzeczy raz zrobilismy to zaraz po moim okresie wiem ze to dni z reguly nie poldne ale moja mama kiedys mi mowila ze ona zachodzila w ciaze wlasnie tylko krotko po okresie- czy to moze byc prawda??? czy wy tez zachodzilyscie w ciaze w dniach kiedy nie powinno sie zachodzic? mniejsza o to potem robilismy to w dni plodne noi jeszcze za wczesnie by robic test ale mam jakies dziwne objawy i wiem ze to moze byc tylko moja psychika. np dziwne uczucie w brzuchu jakby mrowienie malutkie skurcze- powiedzmy ze do zaplodnienia moglo dojsc ok tydzien temu.no i jestem senna co o tym myslicie??????????

Gość top stary jak swiat ale
napiszcie cos blagam

no wlasnie o takie delikatne bole mi chodzi.cos takiego dziwnego jezu juz sama nie wiem.kupilam na wszelki wypadek kwas foliowy. a jescze jedno test wykrywa po tygodniu od ewentualnego zaplodnienia czy po tygodniu jak miala przyjsc miesiaczka?

z testem bywa rożnie, najczęściej nie pokaże tak wczesnej ciąży, o wiele bardziej wiarygodne i pewne jest badanie beta hcg z krwi... i to możesz zrobić już teraz:)