Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie/zalogowana...

Jaka mieliscie najdluzsza przerwe w sexie ?

Polecane posty

Gość nie/zalogowana...

ponawiam temat, bo przez przypadek (mam nadzieje) poprzedni zostal usuniety ... Nie pytam o przerwe miedzy zwiazkami, tylko podczas jednego zwiazku... Moj facet od 2 tygodni nie ma ochoty na sex. Duzo pracuje ,to fakt i nie widzimy sie codziennie, bo czesto wyjezdza - zazwyczaj za granice . Ale zazwyczaj jak sie widzielismy to za kazdym razem kochalismy sie... a ostatnio uslyszalam ,ze nie ma ochoty na sex . I zebym nie brala tego do siebie , bo to nie ma zadnego zwiazku ze mna ... ze nadal jestem dla niego atrakcyjna i ze sie mna nie znudzil ... Prosil tez ,zebym byla dla niego wyrozumiala w tej kwestii... I zeby nie bylo niedomowien - to nie jest kwestia tego ,ze nie moze , bo moze. Jest nieduzo po 30 , ja nieduzo przed ... I prosze darujcie sobie komentarze \"moze bzyka inna na boku\" , bo nawet nie chce o tym myslec ... calanarozowo jestes ? (wypowiadalas sie w poprzednim watku ...)

Gość antoska
zmęczony jest i tyle.

Gość hdoik
a ty znowu to samo?? jak ci podsuneli, ze moze miec kogos innego to nie chcialas dalej rozmawiac a teraz otwierasz nowy topik!! zastanow sie sama a nie meczysz innych a jak tobie dobrze radza to ich nie sluchasz..... czego ty oczekujesz? zapewnien, ze jest zmeczony.... skoro chcesz w to tak wierzyc to wierz a nie zameczasz innych

Bo to właśnie jest ambaras żeby dwoje chciało na raz :) A tak poważnie, to w moim związku bywa różnie. Nieraz kochamy się dzień w dzień :) a kiedy indziej raz na dwa tygodnie :) Takie życie :) Nic na siłę :)

Gość antoska
moj maz tez jest czasami zmeczony i ma stresujaca prace i nie zawsze ma ochote - i co od razu ma inna? jestem pewna ze nie ma:)

Gość 12 godzin
jak ma ciotę 36 godzin

Gość nie/zalogowana...
hdoik --> moj poprzedni temat zostal usuniety , a dalej chcialabym rozmawiac . Czy to tak trudno zrozumiec ? Po prostu pytam innych kobiet jaka mialy najdluzsza przerwe i jaka byla tego przyczyna. Jesli nie wnosisz nic do ww. tematu to prosze nie zabieraj glosu . Dziekuje :)

Gość nie/zalogowana...
Ogórek - tak , ja zawsze mam ochote :) .

Gość antoska
a nie odpowiedzialam - 1,5 miesiaca. A teraz tak 1 w tyg.

widzisz ja też, ale moja kobieta różnie i nie myślę o tym, że mnie zdradza czy już jej nie pociągam. Tak już to w życiu jest jak się dużo pracuje to i sił nie ma czasem :-)

Gość nie/zalogowana...
Ogorek - masz racje ... z tym ,ze to dla mnie jest jakies dziwne... na poczatku kochalismy sie za kazdym razem jak sie widzielismy ... pozniej troche mniej ... a teraz juz w ogole... :( i nie wiem kiedy to sie zmieni... a pracuje moznaby powiedziec tyle samo... co kiedys nawet jesli by mial jakas "panne na boku", jak to wczesniej niektorzy sugerowali ... to nie prosciej byloby sie mnie wczesniej pozbyc ? ja nie wiem co mam na ten temat myslec ... a nie chce z nim po raz enty o tym rozmawiac ...

Gość 1 rok ......
1 roczek ...powinnam odejsc ...ale on mnie kocha wiem to napewno ... - praca - stres facet ma 37 lat Co wy na to??

Gość nie/zalogowana ...
nie wiem ,czy wytrzymalabym rok ... :( a jak z Twoja samoocena ? Bo u mnie wlasnie spada na leb na szyje :/

Gość nie/zalogowana ...
moze ktos sie jeszcze wypowie ?

Gość bzduraaaa
ja z moim facetem 2 miesiace..(ale w tym czasie wyjechal) kiedys rozmawialismy o tym i powiedzial ze po kilku dniach ze mna(czyt sex nawet 2-3 razy dziennie) potem przez kilka tyg nie ma ochoty...ja tam pewnie bym miala i to tez jest zastanawiajace..a niby to by jestesmy takie od "bolu glowy" etc:P

Gość sdvfvv
mój facet twierdzi że trzy dni to najwięcej ile może wytrzymać bez, nie licząc przypadków losowych (wyjazd, choroba itp)

Gość nie/zalogowana ...
w sumie to moj byl ostatnio chory ...moze to przez to tez ... hmm a czy wiek tez ma znaczenie ? ma 33 lata ...

Gość chwileczke ej
u mnie 2 lata do chwili obecnej

Gość on123344566
Ty się zastanów czy on przpadkiem jakiegoś syfa nie leczy i nie chce ciebie zarazić

w związku? 6 tygodni (po porodzie) :) a pomiędzy to róóóżnie bywało.

W związku jednym, to były bardzo długie przerwy, naprawdę. Mnie to nie przeszkadzało bo wmowiono mi skutecznie zresztą ze jestem oziebła:D:D:D:D:D

Gość nie/zalogowana ...
xyzed - dzieki za powazne potraktowanie tematu :)

przeca to było poważnie ino podane humorystycnie coby siem nie dołować i takoż innych ludków :D :classic_cool:

Gość nie/zalogowana ...
dzis mniej sie juz doluje niz wczoraj ... troszeczke :O