Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mungo

Czy tu wszystkie robiły to z tymi samymi???

Polecane posty

Gość Mungo

Siema jestem młodym męszczyzna czytałem ostatnio w jednej z gazetze około 4000 męszczyzn ma członkmi długości około 30cm co na polskie wychodzi około 4-5 takich członkóe a gdy czytam te wypowiedzi to połowa kobiet piosze mój mniał 35 a mój 30 czy to jest takie wazne ze trzeba oszukiwać????????????Japończycy maja średnią:8-9 cm a Japonki sa uważane za jedne z najlepszych w łóżkach a jedna im wystarcza to co mają ich chłopy wypowiadajcie sie na ten temat>>.......

Gość viola_2
liczy sie technika..:)) zreszta moze to dlatego ze Japonki sa mniejsze?? heh

viola ma racje..dla mnie tez to nie dlugosc jest wazna ale technika i ogolny temperament partnera..a tak swoja droga czlonek 30 cm?? to jakas sciema raczej

Gość ffm
bo polki sie z murzynami pieprza i dlatego twierdza szmaty jedne, ze mialy w sobie duze penisy. Ale one maja cipy bez dna, wiec bez problemu mozna tam wlozyc kija.

Gość Mungo
Właśnie liczy sie technika a przede wszystko uczucie takie jest moje zdanie

Gość Mungo
Ja mamdziewczyne wąską ale bardzio jestesmy zadowoleni ja mam nie takiego dużego 12-15cm ale wystarcza miłosc anie pchanie wielkiego kutasa do pizdy bez sensu najbardziej czuły punkt kobiety znajduje sie 3-5cm we wnetrzu wieć>>>>?????

Gość husshhhh....
dla waszej wiaodmości, Polacy mają jedne z NJAMNIEJSZYCH penisów w Europie :) http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=466190.com Życzę powodzenia w leczeniu kompleksów bo macie ich sporo i, co gorsza, macie ku temu powody ;)

Gość Tycm
Sluchaj "mlody meszczyzno", moze zamiast zajmowac sie pierdolami, zagladnij do ksiazki?