zakłopotana456 0 Napisano Luty 25, 2008 czy jest jakas temperatura ktora wskazuje ze jest sie w ciazy ?? i kiedy sie sprawdza rano czy mozna oboetnie kiedy . przed chwila mierzyłam i wynosi 37,3 . wspołrzylam z chlopakiem tydzien temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milla77 0 Napisano Luty 26, 2008 Temperatura musi byćmierzona cały cykl aby wiedziec jaki jest poziom niskich i wysokich temperatur. Zwykle w fazie lutealnej następuje wzrost do około 37 stopni, ale UWAGA. tempmierzymy RANO przed wstaniem z łóżka. Wieczorem to ja ostatnio mam ciągle 37,2...a rano mam 36,8 Który masz dzień cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Luty 26, 2008 teraz mam 23 dzien cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Marzec 4, 2008 hej dziewczyny dzis powinnam dostac @ ale narazie na to nic ie wskazuje .. wspolzylam z chlopakiem w 13 dniu cyklu bez zabezpieczenia .. czy jak dzis zrobie test wynik bedzie wiarygodny ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaasiiieeekkkkkkkkk Napisano Marzec 4, 2008 tak ale dla pewnosci powtórz za tydzien bo moze byc za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaasiiieeekkkkkkkkk Napisano Marzec 4, 2008 ja tez czekam na okres ale temperature mam 36.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samanta18 Napisano Marzec 5, 2008 test sie robi rano mocz pierwszy jak wstaniesz test mowi prawde a juz go mozesz zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach