Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sin222

Jak sobie pomysle o kobiecie z przeszłością

Polecane posty

Gość Wlasnie ze jest to problem
i dobrze

Gość karolina karolina24
no dokladnie-ja tez nigdy bym nie wyszla za maz za pierwszego faceta bo to bez sensu dla mnie.Trzeba sie wyszumiec,po prostu trzeba bo potem odwala,taka natura

Gość role model
tylko jest jeden problem a mianowicie ty się wyszumiałaś i spotykasz prawiczka zakochujesz się w nim i co robisz w tedy

Gość karolina karolina24
hm..dobre pytanie choc powiem Ci ze mam 24 lata a facetow zawsze szukalam starszych a w wieku np.28 lat to juz prawiczka na pewno nie znajdziesz:)

no dobra a jak poznam dziewczyne, ktora bardzo pokocham, a bedzie moja pierwsza to nie bede mogl sie z nia ozenic, bo potem ja zradze? p.s. jakbym sam mial przeszlosc seksualna to juz napewno bym nie oczekiwal dziewictwa od swojej potencjalnej partnerki

Gość role model
ale jakby to co zrobisz rozprawiczylabyś go czy olala

Z kilku powodów: 1. nie wierzę że dziewica byłaby wierna do końca życia, prędzej czy póżniej zachce zasmakować jak jest z innym (nie znam innej od opisanej, obserwując znane mi małżeństwa) 2. byłoby mi szkoda tracić np. 2 lat na czekanie aż się zdecyduje na seks 3. a jeśli tak długo czeka to wątpię czy byłaby dobra w łózku, kobiety które aż tak trzymają swoję popędy (o ile istnieją?) na wodzy, nie zmienią się nagle po swoim 1 razie 4. wolę kobiety które są otwarte w seksie

Gość karolina karolina24
jakby jednak sie okazalo ze ten moj ukochany z nikim nie spal to oczywiscie bym z nim byla,spoko,ale na pewno troszke bym sie bala ze moze mu odbije za 10,20 lat..ale i tak bylabym z nim bo bym go kochala przeciez..ale na szczescie nie mam i nie mialam takiego problemu nigdy

Gość role model
Wlasnie ze jest to problem ...no to idz na dziwki pare razy i będziesz miał przeszłośc ale masz problemy dużo facetów tak robiło

Gość karolina karolina24
chociaz powyzej 20 roku zycia to ja nie znalam prawiczkow a jesli juz to jakies odmience-powaznie

I dodam jeszcze coś - faceci. Nie wierzę w wasze wielkie ideały moralne. Po prostu nie macie z kim tego zrobić. A boicie się kobiet doświadczonych, bo przeraża was porównywanie do innych. Słowem - chcecie żeby była zadowolona z tego co dostanie (nie ma z kim porównać) i myslala że to jest to.

Gość karolina karolina24
odmience-nie mam na mysli ze geje ale faceci z problemami albo a gerem albo ze sprzetem,takie zycie

Gość karolina karolina24
chamidlo-masz racje

Gość role model
karolina karolina24 ...jesteś tego pewna ??

Gość karolina karolina24
ty gosciu masz problem-masz ponoc powyzej 20 lat-nigdy sie nie zakochales,nigdy nie miales z kim sie przespac? jesli nie to tragicznie z toba,taka prawda.

ja jestem troche niesmialy, niepewny siebie, ale jakies tam powodzenie mam i przez kobiety jestem lubiany, i niektorym sie podobam

Gość karolina karolina24
no tak..jestem pewna

Gość role model
chamidło ... no dobra kobieta ma porównanie a facet nie więc ta doświadczona może byc kiepska a dla prawiczka była by super lepiej aby oboje byli doświadczeni

przespac sie moze i moglem, ale bez milosci

Wlasnie ze jest to problem - nie wiem... piszesz to żeby przekonać sam siebie czy jak? Próbujesz nam wmówić że kobiety cię uwielbiają, chcą z tobą sypiać, a ty mówisz: BASTA! czekam na miłość! Dobre, dobre! :D:D:D

a jak sie w jakiej zakochalem to wstydzilem sie jej to powiedziec, wolalem sie kryc z tym, ze jakas dziewczyna mi sie podoba i nic z tym nie robic, i czekac az mi przyjdzie, bo troche wstydliwy jestem do kobiet

Gość role model
chamidło .... autor scieme wali :D

przecież wiem nie autor tylko "Wlasnie ze jest to problem ". Chłopie, gdybyś mial chociaż część powodzenia o jakim piszesz to już dawno nie byłbys prawiczkiem. Zasady moralne 20-latka który codziennie się onanizuje? Buahahahaah. Po prostu nie masz z kim. I tyle. A dodajesz do tego jakąś Super Hiper Piękną Teorię O Wielkiej Miłości.

Gość role model
karolina karolina24 ... może lepiej aby autor skorzystał z usłóg dziwki przynajmniej by miał spokój ducha co ty na to

to już jest koniec, karmienia trolla. To jest chory człowiek, który podbija, temat, onanizując się przy tym. Dziękuje.

szczerze mowiac to po prostu nie podrywalem dziewczyn, to skad mialem je miec

Gość role model
bardzo miły blondyn ...:D:D

Gość bla bla bla ..................
blondyn, ja cię pragnę :classic_cool:

Gość karolina karolina24
wstydliwy do kobiet..no,mowilam,problem z garem..