Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarl Sigvald

Dlaczego kobiety przestaja o siebie dbac w zwiazku i tyja ?

Polecane posty

Faceci tez tyja w ustabilizowanych zwiazkach. Moze po prostu ludzie tyja z wiekiem? Zreszta rozejrzyj sie dobrze, moze i ty jestes wciaz atrakcyjny, ale spojrz na pary ok 30-stki, to faceci na ogol sa mniej atrakcyjni. Ale to problem mezczyzn - oni tego nie widza, i choc podczas kapilei nie moga nawet dostrzec fiutka przez swoj brzuch to uwazaja, ze kazda, ktora nie wyglada co najmniej jak Jessica Alba, na nich nie zasluguje :)

enamorada... atosujesz taką piaskownicową przepychanke... udawadniajac, ze faceci o siebie nie dbaja nie poprawisz wizerunku kobiet...

PS. Kiedys ogladalam ze znajomymi Brazylijka i Hiszpanka cd z polskiego wesela, obie byly zszokowane tym, jak ladne sa polskie dziewczyny/kobiety i jak nieatrakcyjni sa polscy mezczyzni.

Gość co wy gadacie
myslisz ze jak kobieta ma meza to nie chce sie juz podobac! mam meza i synka ale jak gdzies ide to sie stroje dla siebie dla meza i dla innych bo jak widze ze inny facet zerknie na mnie to znaczy ze nie jest az tak zle ze mna jeszcze hehe i nie widze nic zlego w tym!!!

komiczne - staram ci sie tylko zwrocic uwage, ze po pierwsze z kobietami wcale nie jest tak zle, a po drugie, wiek nikogo nie oszczedza.

Gość zmanierowana krytykantka
tu nie o to chodzi, ze sie tyje tylko o to, ze sie przestaje myslec w l.poj i zaczyna w mnogiej. a partnera to uwiera ze stanowi nagle tylko pol jednostki dla mnie taki zwiazek to bylby horror w czystej postaci

co wy gadacie - no i bardzo dobrze. Wiele kobiet o siebie dba, albo przynajmniej stara sie dbac, aerobiki, yogi itp sa pelne babek w roznym wieku. To kobiety kupuja mase ciuchow i kosmetykow, to one czesciej niz faceci chodza do fryzjera i kosmetyczki.

"Wiele kobiet o siebie dba, albo przynajmniej stara sie dbac, aerobiki, yogi itp sa pelne babek w roznym wieku." jesli mam byc szczery, to cwicze na siłowni 4-5 razy w tygodniu od kilkunastu lat... faktycznie masa kobiet CHODZI (słowo klucz) na zajecia fitness... to co tam robią nawet w przyblizeniu nie przypomina efektywnego treningu i z uwagi na ten fakt, efektow brak... czasem obserwuje sobie kaszalota, ktory pojawia sie w tych samych godzinach co i ja ... przez rok - żadnych efektów... i słysze potem jak narzeka, ze ona tak sie stara :D:D:D a tu nic... a co do reszty - w koncu nie bez kozery jestescie płcią piękną

Gość racja toz
babki chodzmy na obiad

Gość zmanierowana krytykantka
komiczne ja to nawet nie rozumiem jak ktos sie moze zapisac na silownie lub aerobik dla mnie to czysta nuda 5 razy w tygodniu od kilkunastu lat?????????????????????????????????????????????? przekracza to moja wyobraznie

Gość a ja uwazam ze powinno sie
a ja uwazam, ze powinno sie wprowadzic podzial dla tej szczuplejszej czesci osob cwiczacych jedna sala, a dla tych jak to dziewczyny mowia BARDZIEJ KOBIECYCH oddzielna sala po co psuc sobie humor ogladaniem osob o watpliwej aparycji ?

podział idiotyczny, bo osoby szczupłe mobilizuja te grubsze... choc tak naprawde to 95% babek na fitnessach, nawet tych bardzo szczupłych, to straszne paszczaki

Gość dobry pomysl zapodalas
to byloby dobre, ale nie przeszloby niestety :-o

ale serio - nawet laski o idealne figurze i takie, z ktorych dałoby zsie cos zrobic, to typ nimfy wodnej... zero makijażu, fryzjera wlosy nie widzialy nigdy i obcinane sa raz na 5 lat, jak kuzynka z odpowiednim garnkiem wpadnie, zero kosmetyczki, szare mydło to jedyny srodek czystosci itp...

Gość na silke
trudno sie malowac i miec piknie wlosy ulozone

"trudno sie malowac i miec piknie wlosy ulozone" oczywiscie, ale widac kto przyszedł na silke po prostu w stylu "saute" a co innego gdy ktos o siebie w ogole nie dba...

że powinny dbać o siebie się zgadza :) ja przytyłam na szczęście bo byłam wysuszona okropnie, wyglądałąm jak 12letnia dziewczynka, bez tyłka bez cycków, teraz przynajmniej jakoś wyglądam :)

Gość po co lepiej zainwestuj od
razu w sztuczna szczeke :P

Gość ja na przykład
tyje ale nie dużo, a to dlatego że po wyjściu za mąż mamy zamiar mieć dzieci ZDROWE DZIECI, wole mieć więcej ciała i odżywiać sie zdrowo i dobrze. I to jest główny powód dla którego kobiety tyją jak są już w stałych związkach, bo normalni ludzie planują powiększenie rodziny. Wyobraź sobie wysuszoną, ciągle głodzącą sie dziewczynę i jak ona ma donosić i do tego jeszcze urodzić.