Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mam zamiar kupic sobie laptopa

Polecane posty

i do nie go internet tylko nie wiem skad ten internet wziasc bo chodzi mi o cene gdze radzicie ?

Gość bleeeeeeeee bleee
I TAK CIE NIE STAC NA TO WIEC IC STONT!! :O

Gość Polecam Toshiba
satellite A200-1SP :):):)

mi sie wydaje, ze warto miec modem o predkosci 14400 i laczyc sie przez gniazdko latwa konfiguracja, zadowalajacy transfer. numer to: 0202122 i haslo ppp

Gość ja mam pytanie z innej beczki
chodzi mi o firmę laptopa i rozdzielczość. teraz używam Fujisu siemens i niestety mam tutaj możliwość ustawić rozdzioelczość tylko na największą, gdyż inaczy rozmazane są kolory i właściwie wszystko. a że jestem któtkowidzem znacznie wygodniej byłoby mi z matowym monotorem i małą rozdzielczością. jakiej formy laptopy byscie mi doradzili?

przepraszam za literówki ;) znacznie wygodniej byłoby mi z matowym monitorem i małą rozdzielczością. jakiej firmy laptopy byscie mi doradzili?

najlepsza rozdzielczosc do filmow, gier, aplikacji to 640x480 x 256 kolorow/ to wystarczy Tobie tez do neta, a co musi miec laptop do internetu: predewszystkim ram: gdzisc conajmniej 256 mb i przedewszystkim dzialajacy magnetofon na kasety

ale ja nie chcę mieć najlepszej rozdzielczości, tylko w miarę małą tak mi jest wygodniej. i na jakich laptopach jest ona możliwa? bo na stacjonarnym komp. nie miałam tego problemu, mogłam ustawić każdą, no a na laptopie FS niesttey tylko największa jest możliwa, żeby było widać ostro.