Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Czy rzuciłybyście swojego chłopaka gdyby okazało się że jest arabem ?

Polecane posty

Gość Marvin29
Przecież to ty oceniasz, sam się gubisz,

:) ta spróbuj być arabem w polsce ...a ty spróbuj być niewierzącą lesbijką w skate spodniach w polsce ;/

Gość Marta99
skoro tak ci żle to po co piszesz, jesteś masochistą? jesteś nie normalny,

Dlaczego nie chcesz odpowiedzieć? Religia raczej nie jest prywatną sprawą z tego, co mi wiadomo. To nie jest tabu :o

Gość To po co zakładasz topiki
Zaprzeczasz sam sobie?, jak cie tak wyzywaja to po co siedzisz w necie???? zastanów się nad soba bo masz problemy

To moja prywatna sprawa i nie chce tutaj portuszać tych tematów bo widzisz co się dzieję na forum jak arab o czymkolwiek pisze a co dopiero jakbym jeszcze o religii pisał. Przecież i tak wszyscy wierzymy w tego samego boga tylko innaczej go nazywamy.

taaa....niedawno mnie jakiś teolog próbował nawrócić na jedyną prawdziwą wiarę i pokazać że jestem chora i że powinnam być hetero ;/dziękuje ale nie potrzebuje troski pseudo chrześcijan którzy jedyne co potrafią zrobić to mnie zwyzywać od chorych zboków...

Gość Marta99
Ja tez jestem ateistką, i lesbijki mi nie przeszkadzają, tylko chamowate typy, nie ważne o jakim kolorze skóry, którzy są zakłamanymi dupkami, na zerowym poziomie

Gość Marta99
Walczysz o swoje dobre imię? to smieszne, przeczytaj co ty tu wypisujesz i jaki to ma związek z dobrym imieniem???????????????

Marta99--> dziękuje za łaskę ...nie przeszkadzają ;/ miło z twojej strony...póki ci nie przeszkadzam to mam prawo istnieć a jak ci się coś nie spodoba to już nie ;/ zabawne...mam nadzieje że źle sformułowałaś zdanie a nie taki był cel twojej wypowiedzi...

Ten topic to w ogóle jakiś "z dupy" jest. jeśli jest się z kimś w związku, to przecież wcześniej musiałoby się go znać, i raczej tak podstawowe informacje jak narodowość czy wyznanie nie są sekretem.. :O Chyba, że ktoś się wstydzi przyznać, hm, Autorze?

Kici-kici ---> temat nie jest z dupy. Jedna kobieta napisala ze miala chlopaka araba ale mowil jej ze jest hiszpanem i jak sie dowiedziala to nie chciala go znac i wyzwała od brudasów. Ale do tej pory jej nie cuchnął. Dopiero jak się przyznał.

Gość Marta99
Do Ciii - no co Ty ;-) miałam kolezankę lesbijkę i chodziłam do klubów dla lesbijek i bi, nie ma znaczenia orjentacja, twoja sprawa co robisz i z kim w łóżku, ważne, zeby być na jakimś poziomie a nie uażać, ze się jest jak coponiektórzy

Czyli jednak wstyd. Po pierwsze primo;-) to dziewczyna strasznie chamsko i idiotycznie zareagowała, a po drugie primo;-) to jak można chcieć budować związek, skoro nie ma w nim szczerości?

A już prawdziwe najazdy zaczęły się na mnie kiedy ktoś w temacie spytał się jak dużego mam. Powiedziałem zgodnie z prawdą i już setki urażonych polaków z mniejszymi i polek których faceci są "mali" zaczęło bluzgać niesamowicie.

Gość Narutka 23
przepraszam bardzo a gdzie ja napisałam że swojego ex nazwałam od brudasów??????????? rozstaliśmy się z kulturą autorze topiku proszę nie przypisywać swoich słów komuś innemu ok ???