Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Czy rzuciłybyście swojego chłopaka gdyby okazało się że jest arabem ?

Polecane posty

arabie czy to prawda ,że w arabii odcina się dłoń za kradzież np.czekolady w sklepie nawet dzieciom? Przecież Arabia Saudyjska to bogaty kraj. Oto kolejna różnica między wami a Europejczykami. Jak wrócisz z tego prosektorium to odpisz.

arabie czy ktoś pomaga ci w pisaniu tych twoich postów ,ponieważ wątpie abyś tak opanował polską niełatwą pisownie? Chyba ,że jesteś błaznem podszywającym sie pod araba ,choć to dla mnie nie ma takiego znaczenia ,bo poplecznicy są nie wiele mniej ochydni. Co do twojej odpowiedzi to znowu nie odpowiadasz tylko zadajesz pytanie na dodatek głupie. Naucz się ,że najpierw odpowiadasz a póżniej zadajesz pytanie taki jest powszechny zwyczaj.

Jest to prawda ,że odcinacie jeszcze dłonie publicznie tak jak jest to prawda ,że wasi "męczennicy" zabijają bombami na targowiskach bezbronne dzieci. A co do twojego nędznego pytania to spytaj sie tak polskich matek w realu a ci dadżą w morde i będziesz uświadomiony ,że na polskim forum takich pytan sie nie powinno zadawać. A to czy ciebie matka poiła sfermentowanym wielbłądzim mlekiem ,albo czy uczyła cię ruchać kozy na pastwisku? Tak ?

Gość Powtarzam11111
to na huj tu siedzisz? jak tam tak pięknie, a tu brzydko i do tego czepiają się ciebie. cały czas zaprzeczasz sam sobie. Dla mnie jesteś kłamcą

Gość jesteś zerem zakłamanym

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha

Nie wiem naprawde czym sie tu chwalisz i Polske masz za zadupie?!Mówie ci saracenie poznaj naszą historię i dopiero się wypowiadaj. To co tam masz to jest tylko oaza na pustyni wyrośnięta na ropie zbudowana przez europejskich inżynierów. Ilu takich jak ty co tu mieszkają znasz? Chodzi mi o pewną liczbe arabów ,którzy sie do Polski wcisneli

iwtam wszystkich w temacie chciałem podkreślić ,że mój brat sirhan ma poważne zaburzenia psychiczne i proszę abyście go nie stresowały , z całą rodziną trzymamy kciuki ,że mu się uda z tego wyjść :classic_cool:

no i arabek zwiał tak jak ucieka od odpowiedzi przez głupie pytania , woli przemilczać problem i na dodatek kłamie.Nie ptrafi stanąć do równej polemiki.

Nie chodzi mi o same pytania tylko o sposób odpowiedzi , jest mierny i minimalny -dlaczego, nie chcesz przyznać racje czy masz w dupie twoich czy jak? Prawdziwy arab powinien bronić dobrego imienia swioch współwyznawców czyż nie?

salam aleikom, shirhan, jakże to - zakładsz kolejne tematy, a inne porzucasz, to się nie godzi.. :P

Więc jesteś nieco egoistą , ponieważ mówiąc do ciebie mówie do wszystkich

poza tym zmartwiłam się, że nauczyłeś się brzydkich dowcipów w przedszkolu, co tam macie za opiekę w tej Arabii?

to dobrze, uspokoiłeś mnie, mogę z czystym sumieniem iść na obiad, tak naprawdę bardziej mnie martwi stan twego domniemanego brata.. może on cierpi, że sie do niego nie przyznajesz? i stąd te braterskie psoty ;) pozdrawiam