Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Czy rzuciłybyście swojego chłopaka gdyby okazało się że jest arabem ?

Polecane posty

Gość Marta99
Mokro w majtkach bo ktoś jest szejkiem? ha ha ha ha jesteś naprawde śmieszny, tak wszyscy lecimy na kase!!!, a wiesz, ze każdy myśli swoimi kategoriami, właśnie się określiłeś!!!! :-P

Gość Narutka 23
na pewno nie miałabym mokro gdyby okazał się najbogatszym człowiekiem na świecie dla mnie to arab i tyle liczą się odpowiednie geny

Gość Marvin29
A co ty ptaka se mierzyłeś i porównywałeś z innymi facetami ? a to ciekawe, co ty masz w głowie???

Mrta99 :) jeśli tak to ok po prostu już mi czasem na nerwy działają ci ludzie "tolerancyjni" którzy uważają się za lepszych i z łaski pozwalają mi normalnie żyć :(

Gość Narutka 23
jestem genetykiem , masz racje :P nie chcę się krzyżować z nieodpowiednim mężczyzną, dla mnie nieodpowiedni to czarni,żółci, brązowi ludzie- możesz to nazywać rasizmem przyznaję się do tego

dzięki za odpowiedz ja się zastanawiam czy mieszkac tu ze swiom arabem ufffff zaraz mi się pewie dostanie ze chcę skrzyżowac geny

Gość To za długo
i nikt cie jeszcze nie skasował????? dziwne, przecież z tobą tylko ktoś upośledzony moze wyrobić

Gość Narutka 23
róża a krzyżuj sie z kim chcesz lub czym chcesz- nic nam do tego. Dla mnie nie do przyjęcia jest arab ale dla ciebie może być wspaniała opcja .

Nikogo nie namawiam. Polska to kraj rasistw co powinno dziwić ze względu na historię Polski, która sama doświadczyła rasy Panów. Obcokrajowcy mają tu przesrane ale też zależyw jakim mieście. Im większe tym większa szansa na normalne życie.

Gość jeśli wszyscy arabowie
wyglądają jak kumpel, kumpla to, te głupie polki mają gust jak Heniek z kotłownii po połówce denaturatu

Gość To wyjedź po co tu siedzisz

masz rację Narutka , każdy robi co chce ja szanuję innych wybory i nie zamierzam krytykowac

Gość Narutka 23
ja tylko piszę o sobie, o swoich uczuciach. Nie potępiam i nie oceniam kobiet żyjących w zwiazkach z arabami czy innym.... Broń Boże dla mnie arab, murzyn to coś co niżej stoi ode mnie, a wiadomo że kobiety wybieraja partnera który im imponuje, lub przewyższa sorry ale taka jest moja opinia................... Nie ubliżam i nie przezywam nikogo na ulicy za to że jest arabem , nie sprawiałam przykrości też mojemu ex, tylko omijam takich ludzi z daleka, lepiej dla mnie i dla nich....... takie stosunki neutralne

Gość Marvin29
Kim???????????????????Na tym poziomie co prezentujesz?????? ha ha ha ha ha , przestań wciskać ciemnote

a ty myślisz że każdy kto tu przychodzi czyta pokolei wszystkie posty:D człowieku zejdz na ziemię

Gość A ja poprostu
brzydzę się ciemnej skóry, blondynów też nie znoszę

Narutka ja mam takie odczucia co do związków z murzynami i trochę mi wstyd ale tego zmienic nie mogę

a ja nie lubie arabow za to że nie szanują kobiet i wcale się z nia nie liczą