Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oilqiq

poprawna politycznie kafeteria

Polecane posty

Gość oilqiq

Czasami ręce mi opadają jak Was czytam. Nie wszystkich oczywiście. Są osoby które są szczere, bezpardonowe, uczciwe, walące prawde prosto z mostu - bardzo je cenię i czuję szacunek. Ale cała reszta jak jakaś chmara wron zadziobałaby każdego kto nie jest poprawny politycznie. Napiszesz że Twoj facet jest bardzo przystojny i głownie to spowodowało że chcesz go poznać? Napiszesz że Twój facet jest bezrobotny i zastanawiasz się nad waszą przyszłością? Napiszesz że smuci cię że wszytskim starym znajomym się poukładało w zyciu a tobie nie? Napiszesz że mimo iż jestes w szczęśliwym związku, to wciąż dostrzegasz atrakcyjność innych facetow? To nieważne że to są naturalne ludzkie reakcje. Tu, na kafeterii będziesz tylko powierzchowną idiotką, która jest CZYSTYM ZŁEM. Zbiegną się moherowe berety które uderzając cię laskami po głowach będą ci wpajały że źle myślisz, źle czujesz. Trzeba być dobrym, skorym do poświęceń, trzeba być samarytaninem, ba! czasami nawet masochistą! Jak się kocha to na całego, nie może Ci przeszkadzać że on jest biedny/głupi/kiepski w łózku. Nie wolno tak! Pamiętaj - nigdy na kafeterii nie przyznawaj się do swoich prawdziwych uczuć. Pisz tylko to, co jest dobre i poprawne politycznie. Zgodne z Biblią i prawem. (na bank - za chwilę się zbiegną by nazwać mnie pustaczką)

Gość głupia ściera
zgadzam się z autorką :classic_cool:

Możesz pisać coś takiego, ale wtedy musisz się gęsto tłumaczyć, bo zadziobią.

Gość Psełdonim
Kiedy poprawnie politycznie jest na przekór Biblii i bardzo często prawu. :-)

Gość agaaa...........000
racja.......a najsmieszniejsze jest to, że te mohery tylko grają..... bo dziwne że na kafe jest ich tak duzo, a w realu nie znam nikogo takiego. Kolezance śmiało mogę powiedzieć że jestem niezadowolona z seksu i myśle co bedzie dalej. Albo odwortnie - że jestem z facetem bo jest przystojny i dobry w łózku, ale drazni mnie jego charakter. Że ostatnio udawałam orgazm. Że pieniądze są wazne. I kazda rozumie i przyznaje racje. Tu nie wolno się do tego przyznać. Ćśśśśśś.....

udawalas orgazm??? jek moglas - powinnas byc szczera w stosunku do partnera - szczerosc w związku to podstawa... ale czego sie mozna spodziewac po materialistce :(

Gość Psełdonim
Pchi! Tutaj można się przyznać do wszystkiego.

Gość agaaa...........000
komiczne >>> o! o! o! dokładnie! dokladnie takie są odpowiedzi! :D

świeżutki przykład z innego topiku: \"albo kochasz tego kogoś i zgadzasz się na wszystko, albo nie!!\" \"bez wyrzeczeń nie ma miłości. piszesz, że go bardzo kochasz, ale mi się wydaje, że jeśli byś go naprawdę kochała, to nie pytałabyś się...\"

najgorsze jest to, ze w ralu takich żyjących własnych chciejstwem a nie realiami, jest też duzo... tylko oni tam sie nie ujawniaja tak wyraźnie jak na forum

Gość Piotr Bobik
a ja lubie pierdziec w wannie :]

Gość Piotr Bobik
ciebie tez lubie komiczne :]

Gość bo kobiety są zakłamane
jak facet jest bez pracy to kopa w dupe bo związek nie ma sensu jak kobieta jest bez pracy to facet ma obowiązek dbać i chuchać na nią aż nie znajdzie a jak będzie chciał rzucić to drań i skurwysyn

Gość ghhhhhhhhhh
jestem idelaistką ale mimo to staram się nei oceniać innych... nie nie jestem moherowym beretem, nie jestem też idealna... a faktycznie za szczerość na kafe mogą Cię zadziobać - samej mi się to kilka razy zdarzyło...

uwazam, ze przesadzacie - ja nie zauważyłem tutaj żadnych ataków z powodu odmiennych i bardziej ralistycznych poglądów...

Gość fds345345
tak samo jak "gdyby moj facet to zrobil, to bym go zostawila" (chodzi zarówno o to że nie pryszedl na spotkanie, jak i o to że powiedzial "kurwa", a także że zdradził).A potem 99% wybacza. Nawet zdrady. Ale w gębie są mocne.

Gość ja też nie
:D:D:D właśnie siedzę na bardzo fajnym temace " Miiss anoreksji,czemu męzczyzni podniecaja sie chudymi szkapami?" i uważam że autorka jest bardzo miła i taaaaka ffajna :classic_cool:

Gość fds345345
komiczne, chyba żartujesz? nawet wczoraj laska pisała (o ten temat chyba chodzi autorowi) że boi się że facet ją kiedyś zdradzi, bo jest bardzo przystojny i to z powodu urody zechciala go poznać, to jej odpisały że nie kocha go, że to klamstwo, że prawdziwa milosc tak nie wygląda tylko.... halo! chyba każdy najpierw przyciąga wyglądem, dopiero potem charakterem? ale te biedne Owieczki chyba nie wiedzą.

A autorka to nie lepsza :D Tak to jest, jak się kafeterie na powaznie bierze :P

Gość dlajsdlkajsdlja
"Kolezance śmiało mogę powiedzieć że jestem niezadowolona z seksu i myśle co bedzie dalej. Albo odwortnie - że jestem z facetem bo jest przystojny i dobry w łózku, ale drazni mnie jego charakter. Że ostatnio udawałam orgazm. Że pieniądze są wazne. I kazda rozumie i przyznaje racje." pewno że Ci przynają rację - bo to jest real... po prostu boją się powiedzieć że mają inne zdanie boją się zostać wyśmiane i wyzwane od "moherów" i naiwniaczek nie chcesz opowiadać o tym jak obciągasz facetowi i czy lubisz smak spermy? jesteś nuuudna! nie chcesz przyznać że życiu liczy się tylko kasa?! jesteś głuuupia masz czelność mieć INNE zdanie - SPADAJ! dzieki, spadam

Gość uuupppppppp

Gość takZ pewnością dobrze świadczy
"Zbiegną się moherowe berety które uderzając cię laskami po głowach będą ci wpajały że źle myślisz, źle czujesz. Trzeba być dobrym, skorym do poświęceń, trzeba być samarytaninem, ba! czasami nawet masochistą! Jak się kocha to na całego, nie może Ci przeszkadzać że on jest biedny/głupi/kiepski w łózku. Nie wolno tak!" Haha! Dokładnie! Ale jak ktoś założy topik z jakim facetem nigdy byście się nie związami to będzie cała lista a w tym standard że nigdy z grubym, że kutas nie może być za mały, że gardzą bezrobotnym itp. No i standard taki że piszą że nie mogłyby być z facetem z trzęsącym się brzuchem, że to najobrzydliwsze co może być ale przy tym zakładają topiki, w stylu "Dlaczego faceci patrzą tylko na szczupłe, że to takie niesprawiedliwe, że one pomimo gabarytów też załugują na szczęście w sensie że na przystojnego faceta" itp

Gość takZ pewnością dobrze świadczy
" racja.......a najsmieszniejsze jest to, że te mohery tylko grają ..... bo dziwne że na kafe jest ich tak duzo, a w realu nie znam nikogo takiego." Tylko te mohery mi tu jakoś nie pasują. Na kafeterii przecież 99% deklaruje że nie toleruje kościoła więc gdzie te mohery ?

A ja jestem szczera az do bolu czy sie komus podobaja moje wypowiedzi czy nie, nie robie tego po to by komus dojebac. Ps. ilu ludzi na kafeterii tyle roznych opinii i pogladow, poprawne politycznie czy tez nie, nic tego nie zmieni nawet gadanie autorki z calym szacunkiem oczywiscie:)

Gość ja go kocham
ja sobie poczytałam kiedyś kawałek topa mój facet jest w więzieniu czy jakoś podobnie:D masakra:D jedna laska napisała że MA WĄTPLIWOŚCI jak to będzie-zaraz rzuciły się na nią harpie pisząc że go nie kocha,jest egoistką podłą która myśli tylko o sobie i jak sie kogoś kocha to nie zwraca się uwagi że ten ktoś popełnił mały błąd bo to sie zdarza kazdemu(takie tam mały napadzi,rabuneczek,gwałcik-drobiażdżek;) )