Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiczek

wtapanie ozdób w żel

Polecane posty

Gość Gosiczek

Ja mam pytanie odnośnie wtapania w żel ozdób. Wiem, że było już kilka razy pisane o tym temacie, ale niedokładnie to o co mi chodzi. Jestem samoukiem i w sumie robię sobie tylko paznokcie, więc te informacje chcę dla samej siebie :) Wszystko mi idzie naprawdę dobrze ale jak mam np. zatopic bulion czy cyrkonie to już się zastanawiam na którą warstwę. Powinnam je całkiem zatopić, żeby nie odstawały czy jak? Aha, i jeszcze jedna sprawa. Raz zatapiałam cyrkonie w 1 warstwie i później żel mi pękał koło tych cyrkoni? Czego to może być wina? Żeli czy po prostu nie powinnam tak zatapiać ozdób? Pomóżcie. Pozdrawiam. Gosia

Gość ciekawskaaaaaah
w drugą warstwę, czyli ze l budujący jesteś samoukiem, trudne to takie na serio? zastanawiam sie nad zakupem startera na allegro

Gość Gosiczek
Tak naprawdę to wszystko jest proste. Ale ja już tipsy robię od daaawna. Tylko wszystko zależy od jakości produktów jakich używasz. Powiem Ci, że jak kupiłam starter to trafiłam na przeterminowane produkty i ogólnie wszystko było do bani. Robiłam bez żadnych kursów i żadnych podpowiedzi i nie wiedziałam czego to wina. Z czasem się przekonałam :] A pytałam o wtapianie ozdób, bo każdy robi inaczej. Jedni w 1 warstwę, inny w 2 a inni w ostatnią.