Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUHAHAAA88888

coś strasznego!zrobićsobie taką krzywde ..straszne ...chodzi o piersi sztuczne

Polecane posty

na tym pierwszym zdjeciu wygląda jakby miała krzywo przyklejone dwie kulki :O...blee :O

masakra wolałabym nie miec cucków niz takie cos

Gość niestety ona jest narażona
TO NIE SILIKONY. TO NATURALNE!\ PO DZIECKU JEJ TAK I W CZASIE CIĄZY UROSŁY!

Gość naturalneszok

naturalne tak nie wyglądają...żadne naturalne nie wyglądają jak piłki i to przy takiej wielkości...poza tym gdzieś pisali że zafundowała sobie silikony

"poza tym gdzieś pisali że zafundowała sobie silikony" I gdzieś pisali, że ziemia jest płaska. Kobieta karmiąca piersią powiększyła biust??

Gość naturalneszok
jasne ze nie powiekszyła...ma swoje piersi od lat ..zawszemiala za duże piersi

Gość Polibuda
Naturalne jak nic :)

Gość jujui8
wg mnie to od ciązy sie takie zrobily.

Gość olkarudaa
nie przesadzajcie ze za duze:o ja mam jeszcze wieksze a im wieksze tym lepiej :D

jasne, ciekawe od czego ta blizna na pierwszym zdjęciu a taka a propos to karmienie nie wadzi sztucznym piersiom a zreszta kto powiedział, ze ona karmi

Gość anulka007
ja uważam ze wielkie są beznadziejne... ;)

Gość olkarudaa
no widzisz a ja uwielbiam moje cycki bo sa duze moj chlopak tez :P:D

Gość do olkaruda
no nie watpie, ze twoj chlopak tez jest.. duzy.. i glupi jak ty :P Lepiej pomysl o swoich wyplowialych wlosach, o ktorych piszesz na innym topiku, bo chocbys miala najwieksze cyce swiata, to i tak ci nie pomoga przy wlosach w kolorze rudawych szczochow :P A tak w ogole to : "im wieksze tym.. bardziej obwisle" :P

Gość do olkaruda
A Christina ma silikony i to wiadomo nie od dzis... Wczesniej byla szczupla drobna dziewczyna z malym biustem, potem przytyla niczym maciora, zeby wstawic sobie bezpiecznie implanty (hodowala nadmiar skory na wieksze cycki :P ) Jezeli komus te krzywe wedrujace implanty wydaja sie naturalne to..szczerze wspolczuje.. bo to znaczy, ze wasze naturalne wygladaja tak samo oblesnie jak jej sztuczne i wy uznajecie to za norme ;)

Gość każdy lubi co innego

Gość rudaolkaa
lol:D odezwala sie jakas zazdrosnica :D:D:D jestem glupia bo lubie moje duze cycki? a ty nie lubisz swoich malych? nie ma jak hipokryzja :D zapewniam ze wlosy idealnie pasuja do moich duzych cyckow :)

Gość rudaolkaa
a o moja grawitacje sie nie martw malenka :D:D ma kto ja przytrzymac :classic_cool:

Gość kjask
okropnie!Szkoda,że ja tak urządzili:(

Gość do olkaruda
nie kto podtrzymuje a raczej co.. bo pewnie bez stanika - namiotu nie wychodzisz z domu :P Nie zaczepilabym cie, gdybys nie sprowokowala... im wieksze tym lepsze - to wlasnie ten tekst, ktory podzialal mi na nerwy i obnazyl twoja glupote Jesli chcesz wiedziec, to mam srednie, jedrne, zajebiste cycki, ale nie chwale sie nimi i nie ponizam tych, ktore maja male A co do kwestii wlosow pasujacych do cyckow... nie watpie ze pasuja - zarowno wlosy jak i cycki tandetne i zaniedbane ;)

przeciez Aguilera ma silikony, zorbila wczesniej zanim zaszla w ciaze, i to zdjeice jest starszne, zoabczcie jak krzywe piersi sie jej zoribly;/ okropnosc..oby jej wrocilo do normy wszystko....

Gość jaguska 24
Ta ty do rudeolkii akurat wiesz czy laska jest zadbana czy nie i czy tandetna tylko dlatego ze napisala ze ma duze cycki i je lubi haha nie kompromituj sie :):)

Gość do olkaruda
nie dlatego, ze je lubi, tylko dlatego, ze napisala: im wieksze tym lepsze jest to myslenie rodem marysi ze wsi, dojacej krowy Pewnie uwaza tez, ze im dluzsze wlosy tym lepsze..

w ogole co maja piersi do wyglady? klotnia dwoch nieletnich pewnie..hehehe

persymona---> a czy ja napisałam że pisali że teraz sobie powiekszyła?...te silikony ma już od dawna...długo przed ciążą je sobie zafundowała...

a wy wyżej się nie kłóćcie które cycki lepsze:małe czy duże...bo wiadomo że właścicielki dużych będą broniły duże a właściecielki małych bronią małe....tylko chciałam zauważyć że nie wszystkie duże piersi są obwisłe...zależy jaki mają kształt,jędrność,czy są blisko siebie...chciałam jeszcze dodać ze małe też mogą być obwisłe..mam znajomą która ma miseczkę A i ma strasznie obwisłe cycki...takie długie jak kobiety z trzeciego świata...i do tego każdego ma prawie pod pachą....więc nie wsadzajcie wszystkich do jednego worka..

Gość Kokaaaa
Ale się uśmiałam z tych 2-óch co sie kłócą :D hehe...

Gość gruszeczka
dziewczyny,kazde peirsi sie piekne..gorzej z wloasami... pogodzialm? noo :) koniec klotni:)