Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TABLETKAPORONNA

PO JAKIM CZASIE ZASZŁYŚCIE W CIĄŻE PO PORONIENIU??SONDA

Polecane posty

Gość gość
Poroniłam w październiku zeszłego roku, miesiąc przerwy bo tak lekarz radził czyli od grudnia znów się staramy i nic...

Gość gość
Po 5 miesiacach od sie udało

Gość gość
W 9 tyg poronilam I 8 miesięcy później zaszlam znowu. Ciąża bez komplikacji. Ale był stres że to samo może się zdarzyć.

Gość gość
A jak myślicie można starać się wcześniej niż te zalecane 3 cykle przerwy ? Bardzo chciałabym być znowu w ciąży ale nie wiem czy po lyzeczkowaniu tak szybko można. Czuję się dobrze. Ale sama nie wiem. Pomóżcie ...

Gość gość
Po łyźeczkowaniu, z tego co wiem to trzeba odczekać te 3 miesiące. Ja poroniłam w 7 tygodnie i mac8ca sama się oczyściła więc łyźeczkowanie nie było potrzebne. Staraliśmy się po 2 cyklach bo miałam jakąś blokadę psychiczną wcześniej. Zaszłam po 4 miesiącach od poprzedniej ciąży.

Gość aniajg2
Witam ja poroniłam w 11 tygodniu ciąży i miałam zabieg łyżeczkowania i lekarze w szpitalu powiedzieli,że można się starać po pierwszej miesiączce. Powiedzieli,że najlepiej się starać jak najszybciej bo wtedy kobieta jest bardzo płodna.Ja jestem właśnie po pierwszej @ i właśnie starania zaczęliśmy i lada dzień wyjeżdżamy nad morze więc mam nadzieję, że szybko się uda. Życzę powodzenia

Gość gość
Po równych 2 latach w listopadzie poronilam i w listopadzie dowiedziałam się o ciąży. Obecnie 38 tc

Gość gość
A ile po ly lyzeczkowaniu dostałyscie pierwszej @ ? Ja osobiście bardzo mocno myślę żeby starac się już po pierwszej @, ale nie wiem warto ryzykować?

Gość aniajg2
ja dostałam pierwszą @ po zabiegu po 32 dniach. A zawsze mam cykle regularne co 28 dni. Ja jestem właśnie po pierwszej @ i rozpoczęłam starania.Więc nie ma na co czekać i trzeba działać. Głowa do góry. Trzymam kciuki za Ciebie i siebie żeby jak najszybciej ujrzeć dwie kreseczki. Powodzenia

Gość gość
aniajg2 a miałaś zabieg czy nie ? I czy lekarz dał Ci zielone światło po pierwszej @ ? czy to tylkoTwoja osobista decyzja?

Gość aniajg2
Witam miałam zabieg 25 mają tego roku ilekarz powiedział ze po pierwszej @ mogę spokojnie starać się o dzidziusia. Powiedział też ze kobieta zaraz po poronieniu jest bardzo płodna wiec mam nadzieję że szybko uda mi się zajść. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam

Gość Marzenak23
aniajg2 trzymam kciuki za Ciebie i za siebie . Daj znać jak się uda. Ja idę 25 lipca po odbiór hispatu i zobaczę co powie mi lekarz. Mój zabieg był 16 czerwca więc na @ muszę jeszcze chwilę poczekać. Życzę Ci powodzenia.

Gość aniajg2
Marzenaka23 ja 24 robię test ciążowy :) oby były dwie kreseczki akurat będziemy nad morzem. A w którym tygodniu poroniłaś. Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie. Powodzenia pisz jak masz ochotę na maila aniajg2@poczta.onet.eu we dwie zawsze raźniej. Buziaki

Gość Marzenak23
Ja poronilam 16.06 niestety. W 8 tc . Dziś odezwe się na maila.

Gość aniajg2
Marzenka23 jak się czujesz? Ja teraz żyję wyjazdem nad morze :) Co u Ciebie nic nie piszesz ? Staram się o tym nie myśleć kiedy się uda to się uda :) Do pracy wracam 16 sierpnia więc jeszcze trochę odpocznę :)

Gość Marzenak23
Hej Ania. Jestem na Mazurach od środy i odpoczywam. Dziś dokładnie miesiąc po zabiegu a ja przytulam się z mężem od ok 2.5 tyg bez zabezpieczenia. @ jeszcze nie było i obawiam sie ze mogę być w ciąży. Najgorsze jest to że nie dostałam @ a i nie mam żadnych objawów z nią związanych. Trochę się boje. 24 lipca idę do Lekarza na kontrolę i przedłużenie zwolnienia.

Gość aniajg2
Marzenka trzymam za Ciebie kciuki oby było wszystko dobrze :) ja dziś w nocy wyjeżdżam nad morze :) ja testuje 24 lipca :) mam nadzieję, że będą dwie kreski :) daj znać co u lekarza :)

Gość Marzenak23
Aniu ja dalej na zwolnieniu. @ dostałam w 35 dniu tj w sobotę ☺ hispat wyszedł ok tylko ja niestety mam czekać te trzy cykle z ciążą. A jak u Ciebie? Ile kresek?

Gość aniajg2
Hej Marzena jak u Ciebie jest wszystko ok to ja bym zaczęła już starania. Nie czekała bym tych trzech miesięcy. U mnie niestety 1 kreska :( teraz sobie kupię testy owulacyjne i zobaczymy. Musi się w końcu udać. Głowa do góry. Będzie dobrze :)

Gość Marzenak23
Ania Ja postanowiłam ze będę przytulać się z mężem bez zabezpieczenia i może akurat coś wyjdzie chodź prawdę powiedziawszy nie ukrywam że się boję. A ty ile jeszcze masz zwolnienia?

Gość Marzenak23
Aniu napisałam na maila.