Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczkaDziwaczka

Czy związek może być udany bez udanego seksu?

Polecane posty

facet mowi Ci, ze jestes bardziej atrakcyjna od byłej?? To musi być prawda :D:D

Gość KaczkaDziwaczka
A z Tobą ciąży się nie obawia?

Gość KaczkaDziwaczka
A co do atrakcyjności - już o tym myślałam, nawet go podpytywałam, ale twierdzi, że mu się podobam, pod tym względem nie ma obiekcji, poza tym jeśli bym go nie pociągała, to po co by był ze mną i robił plany wspólnej przyszłości...

Gość takasama kob
ze mna sie nie boi ciazy bo planujemy przyszlosc i jakby bylo dziecko to poprostu byloby wczesniej. chodzi o to ze tamta traktowal niepowaznie i jakby byla ciaza to gorzej---poprostu blokada psychiczna

Gość czesia1236
ja rowniez nie moge dojsc bez pomagania sobie reka, kiedys dochodzilam bez problemu a teraz bez stymulacji lechtaczki w kluczowej fazie po prostu nie dojde nie wiem z czego to moze wynikac, moj mezczyzna ma duzego penisa i zawsze jestem bardzo podniecona czy jakas dziewczyna ma albo miala taka sytuacje?

Gość KaczkaDziwaczka
Podnoszę:) wcześniej pisałam tylko o sferze intymnej, najprościej byłoby zmienić partnera, ale w grę wchodzą też uczucia, to naprawdę fajny mężczyzna.

Gość anipacka
wybierzcie się do seksuologa, on najlepiej doradzi! jeśli mu na Tobie zależy, to przecież pójdzie do takiego lekarza, co to za wstyd?