Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w wielkich drzewach.

Co zrobic? Chyba tylko sie powiesic...

Polecane posty

pogubiona, to rzeczywiscie duzy kontakt. ja Cie rozumiem. wiem, ze cierpisz...co ja ci moge powiedziec...nie wiem..tylko tyle, ze Cie rozumiem i wspieram duchowo...

Gość a mi sie wydaje
Ze to problem slabego rozumienia zasad obowiazujacych w zwiazku. W kazdym przypadku czlowiek pragnie bratniej duszy wiec partnerzy powinni wiedziec o sobie prawie wszystko. Jesli tak nie jest to znaczy, ze nie dbaja o to a nie ze tego miec nie moga. Jesli ktos sie nie rozumie z zona lub mezem to powinien nad tym popracowac a nie zastanawiac sie czy konczyc zwiazek. Konczyc mozna dopiero wtedy gdy nijak nie udaje sie uzyskac sczescia....ale najpierw trzeba sprobowac i nie liczyc ze druga osoba zrobi to za nas. Jesli partnerzy sie poznaja to i temperamenty im sie wyrownaja i poczucie humoru i ogolnie upodobnia sie do siebie....to standardowy proces. zatem wzdychajacym do innego lub innej mowie wyraznie NIE ! Najpierw popracuj nad zwiazkiem i jak nie bedzie wychodzic to na pewno obie strony beda tego swiadome i z rozstaniem nie bedzie problemu.....howk

pogubiona, Tymilka, Sarkastyczna, caluje was i zmykam do pracy. odezwe sie pozniej...

Gość tymilka
jesteś może

Gość tymilka
ja go nie widzialam dawno, a mam taki żywy jego obraz jakbym go wczoraj widziala. zycie sie toczy a on ciagle jest w moich myslach w moim sercu

jest ktos moze z kim rozmawialam?