Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesia1236

od czego zalezy wielkość penisa??

Polecane posty

Gość rozwiewam watpliwosci
wielkosc przyrodzenia zalezy od wielkości mózgu im mniejszy mozg tym mniejszy fiutek dlatego wiekszosc facetów w polsce ma małe chuje kpw ?

Gość blachara...........
bmw :P

Gość po prostu trzeba
wsadzić rękę w majty i się przekonać czy jest duży czy mały:P

Rozwiewam wątpliwości: Pewnie tylko idioci myślący fiutami na Ciebie lecą i stąd Twoje zdanie. A większość to ile? 2, 3 ?

Gość Ja wiem...
Zobacz czy facet ma duże palce! Jeśli ma duże palce na dłoniach i na stopach to z pewnością ma dużego- jest to sprawdzone i przetestowane!

Gość rozwiewam watpliwosci
o zgrozo .. gdyby na mnie facieci lecieli ton był bym gejem

Nie wiem ile masz lat, ale nie od tego zostaje się gejem, zresztą widząc Twoją znajomość tematu, to bym się temu nie zdziwił. Jeżeli Twoja "teoria" jest prawdziwa, to musisz mieć wyjątkowo małego.

Gość Ja wiem lepiej...
15:06 Ja wiem... Zobacz czy facet ma duże palce! Jeśli ma duże palce na dłoniach i na stopach to z pewnością ma dużego- jest to sprawdzone i przetestowane! To fakt!! Uważam tak samo! Jednak od reguły są wyjątki - mój 17 partner miał duże i długie palce,a jednak penis... hmm... zostawiał wiele do życzenia :/ Po nim miałam dwóch kolejnych i obaj o sporych rozmiarach zarówno palców jak i członków. Także sprawdziłam potwierdzam: U 18 NA 19 MĘŻCZYZN ROZMIAR PALCÓW ODZWIERCIEDLA ROZMIAR CZŁONKA!!

Gość Ordog
Droga Czesiu Ani od stopy,ani od nosa,ani od rak,wielkosc penisa mozna ujac i sprecyzowac to loterija,zalezy od ANDROGENOW,zadnych genow to niema nic z tym wspolnego. ANDROGENY kobiety produkuja-wytwarzaja podczas 2 fazy ciazy,jesli jest ich duzo to penis jest duzy a u kobiet piersi. Takze to nie od nas zalezy i takie myslenie kobiet ze jak mam hojnego partnera czy meza to potomek np syn tez bedzie hojnie obdarzony bzdura. Mikropenis choroba Perrioniego odznacza sie brakiem androgenow,niema reguly czy kobieta jest MISS SWIATA,piekna . Takie jest wesole powiedzenie jak partner ma duzego to dzwonimy do jego mamy i pozdrawiamy,a jak maz to wtedy Tesciowa pozdrawiamy. Dziekuje i pozdrawiam was serdecznie

Gość jestem z polski joł
do wujek heniek ---> pierdol się hamie

Wielkość kótasa, zależy tylo i wyłącznie od ilości zer na koncie. Zależność jest taka, im więcej zer, tym kutas większy hahahaha.

Gość walkutasek
ale pieprzycie :D ja mysle ze to dziedziczne np. po ojcu, rodzinie a dlaczego niedorozwinięci mają duże przyrodzenie ?

Gość .pomarańczowa zołza....
W/w oczywiście im większy debil tym większy caly kutafon:D

Gość kalina jjj
od kobiety :classic_cool: reszty nie czytałam bo to oczywista oczywistość więc jak się powtórzę to sorry:P

Gość kjbjh
czesia-a moge ja Tobie zadac pytanie?OK?Odpowiedz mi od czego zalezy glupota facetek?Od blond wlosow czy od dlugosci lechtaczki?Moze od wielkosci cyckow?No-powiedz prawde.