Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesia1236

od czego zalezy wielkość penisa??

Polecane posty

Gość czesia1236

slyszalam juz ze od dlugosci nosa, stopy wielkosci dłoni oraz wzrostu sprawdzilam juz wzrost i dlugosc stopy i nosa wiec wiem ze od tego nie zalezy jak rozpoznac czy z nowo poznanym facetem warto isc do lozka??

Gość blond kobieta
nie zlaeży ani od nosa,ani od stopy:-o.Kto to wymyślił?

Gość czesia1236
nie musze sie nikogo pytac blee :P wlasnie tez sie zastanawialam kto to wymyslil ale chyba musi byc jakas zaleznosc???

Wielkość penisa zależy od ułożenia księżyców Jowisza w momencie urodzin posiadacza tegoż :classic_cool:.

Czesia, dobrze sie czujesz? To są przesądy w stylu: "wlej krople krwi miesięcznej do kawy wybranka, a zakocha sie w tobie..." Bez komentarza...A od wielkości stopy, to miałaby zależeć wielkość cip*ki, a nie penisa, jeśli już chodzi op ścisłość.

Gość nie musi byc
mam nadzieje ze to jest zart, nie wierze zeby ktos naprawde byl az tak glupi

Gość czesia1236
rotfl wiem ze moj topik zabrzmial niepowaznie ale ja sie powaznie pytam

Gość czesia1236
ja wcale nie uwazam ze to przesady wielkosc pochwy tez jest rozna u roznych kobiet i z tego co mowili moi byli to zalezy to glownie od wzrostu (wtedy jest glebsza) choc wiadomo ze nie musi byc to regula i podobno dziewczyny ktore sa dobrze zbudowane (nie znaczy to grube) maja duze pochwy

Gość gość
czesia1236--> Twoj ostatni post to straszna głupota.Nie ma ŻADNEJ zależności, uwierz....

Gość gość
Jarek-->przeczytałam: naszym obecnym i przyszłym facetom.........:classic_cool:No, no.....czy to na pewno czysty przypadek?:D

Gość czesia1236
mysle ze wiele zaleznosc mozna znalezc patrzac na nasze cialo np jesli ktos ma duza glowe to bedzie mial tez duzy nos jesli dziewczyna jest chuda to przewaznie ma male cycki sa wyjatki ktore potwierdzaja regule, ale mimo to wciaz pozostaje ona regula ale w sumie macie racje nic nie moze byc tak proste

Gość macie reguły
moj facet wczesniej mial kobiete niewysoką i bardzo szczupłą Ja jestem wysoka ,średniej budowy,po jednym porodzie,a pochwę mam podobno węższą ni poprzednia,wiec o co chodzi?:-O Wasze teorie padają jedna po drugiej

Gość czesia1236
czlowiek sie nigdy nie dowie poki nie zapyta spedzilam kilka lat na poznawaniu tych regul i moja praca doktorska legal w gruzach ;)

Gość tamari zawsze wiedzialam
ze masz kanciastą dupe :)

Gość wielkość penisa
to chyba od genów zależy

Gość bardziej od witamin
hormonów czy czego tam, no i oczywiście genów reszta to czysty przypadek moi kumpel uważa np. że od picia soków z marchwi typu kubuś penis urośnie większy ;p

Gość czesia1236
to bedzie juz z 240. To duzo czy mało?

Gość bardziej od witamin
były i badania i ankiety które bardziej namieszały niż pomogły w wykryciu zaleznosci czesiu ...

Gość czesia1236
do zona co uwielbia seks - po komentarzach widac ze twoj iloraz inteligencji rowniez nie jest porazajacy :P

Gość bardziej od witamin
chyba pozostaje ci tylko obciągnąć i ocenic ;D

Gość czesia1236
eh nie ma to jak mala prowokacja...

Gość zazwyczaj od
sytuacji politycznej w Iraku.

Gość Lektor
Jak dla mnie Kobiety i Panowie, długość się nie liczy ale to jak facet umie się obsługiwać swoim sprzętem. Jest takie powiedzenie "Maszyna gwizda, ale maszynista pizda". Wiele kobiet z którymi rozmawiałem się przejechało na wielkości... Bo może być duży i gruby, ale jeżeli facet nic nie będzie umiał ani się starał to gówno z Tego wyjdzie... Dużo facetów ma ten właśnie kompleks, że ma za małego i boją się rozebrać przed kobietami jak im "Leży". Jeżeli kobieta Kocha i Pragnie seksu to długość jest nie ważna, liczą się różnież czułe słowa jak dotyk. Zastanówcie się panowie... Japończycy mają 12cm jak im stoi i oni potrafią zrobić tak dobrze kobiecie, że nawet murzyn by sobie takiego Orgazmu nie wyobrażał. Przez to, że facet ma małego traci wiarę w siebie. Ja osobiście nie mogę się pochwalić długością, ale ani razu kobieta nie była na mnie zła, że coś poszło nie tak... Dobra rada dla facetów : Nie bójcie się i za każdym razem róbcie tak jak by to był wasz pierwszy raz...A co do wielkości to załeży ona i od genów i od tego co facet robił w dzieciństwie...bo jeżeli zdążył zmęczyć członka za wszystkie czasy to za duży on nie będzie

Ja jestem wysoki, więc od wzrostu. I tej wersji będę się trzymał!

Gość WUJEK HENIEK
MÓJ GRZMOT WAS POWALI!!!! WYBIJE WAM Z GŁOWY DURNOTY CHAMY JEDNE!!! WIELKOŚĆ MOJEGO GRZMOTA ZALEŻY OD MOJEJ WYOBRAŹNI HAHAHA!!!