Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość Mody22
Dlatego Ja s*******a# z tej firmy.Nic dobrego Nikogo tam nie spotka.Przyjdzie nowy GBA i się zacznie,DMY dostaną p*****lca kierownicy po d***e a reszta będzie z********a# jak dzikie osły.Ja dziękuję.Pozdro dla walczących :)

Gość gość
Za co poleciał dyro?

Gość gośćMody22
Pewnie wkurwił Kenia i za jeszcze pewno inną rzecz.

Gość gość
Ciekawe który sklep dostanie gba na kierownika

Gość gość
I jakaś rotacja kierowników z South się pojawiła na gąsknecie

Gość gośćfdhdah
a na fb caly czas slodzenie jak to nam fajnie,ogrod indeksy no cud malina.. wiec jak to w koncu jest?

Gość gość
Przecież na facebookowej grupie siedzi całe lizodupstwo jyska. Obserwowałem ta grupę jakiś czas. Nikt nic o problemach z jakimi ma do czynienia w codziennej pracy nie pisze , wszyscy szczęsliwi , zakochani w jysku.

Gość gośćds
Takie właśnie odniosłem wrażenie,czytajac wypowiedzi ludzi na grupie.

Gość gość
Witam wszystkich. Nie wiem czy wiecie ale na magazynie centralnym kierownictwo było nie powiem jakie żeby nikogo nie obrazić . Robili jak robili ALE pracownicy powiedzieli dość , założyli związki i sprawy same się rozwiązały .Więc proponuję zapisać się do związków zawodowych bo takowe już dawno istnieją w Jysk i większość problemów wam się rozwiąże .

Gość gośćewfgd
Tak było do czasu.Ostatnio zwolnili wiceprzewodnoczacego i co zrobil zwiazek?Nic zupelnie nic. Cisza zadnej reakcji.Dziekuje za takie zwiazki.Owszem na poczatku wiele pomogly i przyczynily sie do poprawy warunkow pracy na magazynie.

Gość gość
Z Katowic?

Gość gość
Związki zrobiły.. a ty coś zrobiłeś ? Czekasz na to ,że ktoś weźmie twoje sprawy w swoje ręce? Przypomnę Wam ,że w Danii w związkach zawodowych zrzeszonych jest 67 procent pracowników. Jak to się ma do naszego , polskiego podwórka? "NSZZ Solidarność – 680 – 1,1 proc. OPZZ – 792,5* – 1,6 proc. FZZ – 408,1 – 1,4 proc. Pozostałe związki – ok. 311 – 0,4 proc. Razem – ok. 2000 – 4,6 proc. (* – dane za 2011 rok; źródło: Historia i teraźniejszość związków zawodowych w Polsce, Money.pl i dane CBOS)"

Gość gość
Edit . Podane liczby członków w tysiącach (680 000 itd)

Gość duneczka98
Cześć jest tu ktoś z Nowego dworu ? bo otwieraj ta nowa galerie tam HIT i włąsnie bedzie jysk szukaja do pracy i tak sie zastanawiam czy sie nie przejsc na rozmowe kwalifikacyjna. cos wiecie ?

Gość gość
tragiczny sklep, ul. towarowa 22, warszawa. przez internet wyłudzą dane żekomo na rabat materaca, po czym go nie udzielą! głupie tłumaczenia, nie mam internetu by sprawdzić numery kuponu, kier. fijałkowskiego!

Gość gość
I jak tam podoba wam się pomysł GSM-OW? Hehe Rozwijamy się...razem! Gorzej jeśli zaczniemy się zwijac haha to co wtedy?;-)

Gość gość
Na fejsbukowej grupie im się podoba GSM. Tam im się wszystko podoba. Z wypiekami na twarzy i wielkim podnieceniem biorą udział w tej wielkiej zabawie.

Gość gość
Bo dla tych lizusów te 5 dyszek to super sprawa. Pochwalić się, ile to oni mają dodatków, jak firma dba o nich ... bezcenne. Korporacje wiedzą jak prać mózgi. Dobrze, że większość jest jeszcze normalna - choć boję się, że niedługo to już nie będzie większość.

Gość gość
hej i jak tam wam się roznosiło dziś ceny? które za chwilę trzeba było zmieniać znów? czy ktoś to rozumie? robią nam pod górkę... nie dość, że 2 osoby na zmianie prawie 300 cen do wymiany na wczoraj... to jeszcze później ceny nie są aktualne, bo ktoś popełnił babola... ;/

Gość gość
Do tego wciskanie trampolin bez siatek i innego badziewia które im zalega - a teraz zalega nam. Taka nagła zmiana linii zamówienia :) A to co schodzi to jest już w większości niedostępne. A z tymi cenami to faktycznie pojechali ... następnym razem po prostu olejemy takie info.

Gość gość
I jak ... mieliście chociaż z dwóch klientów po 20:00 ?

Gość gość
No ba....dzikie tłumy! ;p

Gość jysk
Ciekawie co będziemy sprzedawać w czerwcu sezon w pełni a w jysku już nie ma wielu produktów i ciekawe co wymyślą .

Gość gość
Czy wiadomo coś na temat bonów na Dzień Dziecka?

Gość gość
Mamy na ciacho. Miło.

Gość gość
Hej! Zlozylam aplikacje do Jysk i mam pytania do was. W jakich godzinach sklepy są otwarte? Czy 7 dni w tyg? W jakich godzinach są dostawy? Czy są to godziny nocne? Bo jeśli tak to nawet na rozmowie nie idę bo nie mogę pracować w godzinach nocnych. Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedzi na te pytania.

Gość gość
Hej! Zlozylam aplikacje do Jysk i mam pytania. W jakich godzinach otwarte są sklepy? Wszystkie są otwarte 7 dni w tygodniu? W jakich godzinach są dostawy? Czy są to godziny nocne? Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Gość gość
Pracował ktoś w Sklepie Jysk w Kaliszu? Szukają tam Pracowników, nie wiem czy warto skladac cv.

Gość gość
Hej mam pytanie odnośnie urlopu 14 -dniowego czy macie wtedy 3 weekendy wolne czy tylko 2 .jak to wygląd w waszych sklepach Dziękuję za odp.