Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
Niedługo badania satysfakcji, więc wiadomo jak trzeba wybrać

Gość gość
No wysyp ofert pracy spory. I ja sie już na powaznie rozglądam. nikt ze mnie debila robil nie bedzie. Wymagania a płaca co raz nizsza. My dla ideologii jysk nie pracujemy - my pracujemy dla pieniedzy. Przejadą się na tym systemie "premiowania" , stracą bardzo wizerunkowo i na zaufaniu. Zapisujcie sie do zwiazków - to tak niewiele. Z licznym związkiem beda sie musieli liczyc.

Gość gość
Faktycznie, masa ofert! To już są pierwsze żniwa ich super pomysłu. Oby się przejechali na tej swojej "dobrej zmianie". Przyjdą nowe osoby, zobaczą jaka praca ciężka i rzucą to w cholerę, niech sami sobie pracują na sklepach. Po co ich tam tylu na tej meteorytowej?

Gość gość
A co do badania satysfakcji z pracy, to i tak zrobią po swojemu, podniosą statystykę żeby mogli się pochwalić na portalach z praca jakim wspaniałym pracodawca jest jysk. Zenada

Gość goDSGść
A wy dalej wyzalajcie sie na forum Tylko to potraficie ! Czemu nikt z was nie napisze tego samego NA fb?bO NIE MA NIKT JAJ TAM JUZ NIE JEST SIE ANONIMOWYM nIE PODOBA SIE TO ZMIEN PRACE!!

Gość gość
Do ostatniego głupka co mam robić to wiem więc stulecia jape i się tu nieudzielaj. Jak dorośli rozmawiają

Gość gość
Sam zmień prace, pewnie jesteś jakimś lizusem z fb. I żebyś wiedział ze zmienię. Tak jak jiz to uczyniło kilkadziesiąt osób

Gość gość
teraz niech ktoś policzy ile milionów kosztowała i kampania tv i cztery i pół gwiazdki . i niech kogoś zwolnią ko taką kampanie wymyślił

Gość trinty
No i poszły pensje :O zaraz pójdą ludzie :O

Gość gość
Wypłata żenująca.... Jak ma być tak co miesiąc to dziękuję bardzo

Gość gość
Nie wiem czy skakać juz z mostu, czy może oddać wszystko na bezdomne psy.... Jak żyć za takie coś? Czy oni są świadomi???? Halo! Czy jest tu ktoś z meteorytowej?????? Pomocy!

Gość gość
I jeszcze ten żenujący filmik o tym jakim wspaniałym pracodawca jest jysk. Macie poczucie humoru wstawiając go akurat w dzień wypłaty hahahahahahahhaha Gratuluję. Szczerze, to odradzam każdemu prace w tym czymś bo można nabawić się nerwicy i choroby kręgosłupa

Gość gość
Czas publikacji filmu trafiony..ludzie dostali wypłaty i wypowiedzenia się będą mnożyć, nikt za 1700 nie będzie tęsknić za jysk.. W biedronce więcej zarobisz lub na kasie w castoramie..

Gość gość
A wiecie dlaczego ten filmik? Bo masa ludzi się zwolniła, teraz chcą ocieplić wizerunek. Haha żenada i tyle! Ogarnijcie się tam w Gdańsku! Biedronka podwyżki dala, Lidl, leroy, a gdzie jysk? Kiedy będą podwyżki?

Gość gość
FAKT: praca w Jysk straciła sens. Tu można tylko siedzieć za karę. Robisz za trzech, udajesz tresowaną małpę na GSM-ach, robisz utargi na sklepie w dwie osoby i na koniec masz "SUPER PODZIĘKOWANIE" w postaci zabrania premii i braku podwyżek. I jeszcze nam 3/4-wcą od kilku miesięcy obiecują i obiecują cały etat. Wiemy, że znajdziecie innych chętnych, ale stracicie więcej niż my odchodzący z tej dziadowskiej polskiej filii firmy. Bo w Danii nikt nie traktuje tak pracownika. I na koniec apel do klientów: jeżeli jest Wam żal wykorzystywanych pracowników - to nie kupujcie w Jysk-u !!! Cena to nie wszystko ! Za tym idzie dużooo chińszczyzny i wyzysk Polaków !!!

Gość dziadostwo i tyle
Nikomu nie polecę tej firmy. Wyplata jak z 2007 roku.Wstyd.Stracilem resztki szacunku do niej.

Gość Pracownik DCR
To ile zarabiacie na sklepach?

Gość gość
Więcej od ciebie. Tak się bije rekordy dziadostwa, zostancie jeszcze do badania satysfakcji z pracy. Wyniki dojdą do Dani i ktoś będzie się tłumaczyć

Gość gość
Sprzedawca na 3/4: 1700 brutto plus magiczny ekwiwalent za pranie: 20 zł. I sorki doliczyli mi do dochodu rabat pracowniczy za skorzystanie z karty rabatowej pracownika. Następnym razem zamiast rabatować kartą - nabijamy jako rabat sklepu - a kierasowi powiemy, że takie było oznaczenie na opakowaniu.

Gość gość
Jak Ci naliczyć rabat pracowniczy? A co kupowales? /Kupowalas?

Gość gość
a wiecie może kiedy bedzie to badanie satysfakcji? w obliczu zaistniałej sytuacji finansowej mojej i moich kolegow/kolezanek z pracy, dam same najniższe oceny. w glowie sie nie miesci co oni robia. w internecie masa artykułów jak duze sklepy wręcz biją się o pracownika, dają podwyżki, a u nas co??? płaca stoi w miejscu. trzeba cos z tym zrobic...

Gość gość
Wszyscy dajmy najniższe noty podczas badania, napewno dupy będą im latać. Ktoś chyba za długo jest DYREKTOREM panie Piotrze.Sobie też premie zabrałeś. 3/4 etatu 1700 brutto, 1200 netto pajacu tyle zarabiam

Gość gość
Dokładnie, dajmy najniższe oceny. Chociaż obawiam się ze mogą zmanipulowac wynik i tak wyjdzie na ich. Może dajmy 1200 panom i paniom z "góry", niech przeżyją miesiąc??? Co Wy na to? Bo ja nie wiem co mam z tymi pieniędzmi zrobić. Siedzę i płaczę. Serio :-(

Gość gość
Jako kiero Po dzisiejszej wypłacie było mi przykro za to jak wyglądać będzie życie moich pracowników Oj jak można było zabrać coś co nakręca ludzi do pozytywnej nie łatwej pracy:(

Gość gość
Było mi przykro jak moi pracownicy zobaczali wypłaty gole jak .... Jak ich przekonać do dostania w moim sklepie

Gość gość
Najblizsze badanie jak sie nie myle będzie za rok. Myśle ,że nie ma sensu juz dalej tkwic w tej pożal się Boże firemce jasiów , piotrusiów i krzysiów . Zachęcam do zarzucenia "oficjalnej grupy valusesów" podziękowaniami za docenienie trudu jaki wkładamy w ich zielone tabelki. Zostaly nam po prostu obniżone pensje.

Gość gość
Widzieliscie wyniki premii kwartalnych? dwa pierwsze sklepy wiecej niz 198 pozostałych. 37 tys dla gdańska a taka warszawa z 1,2 mln obrotu wielkie 0 zł :) oj powodzenia z innej beczki: Ktos wie czemu Ewa M. wyrzucili?

Gość gość
Za taki system płacy i pracy nie jedna osoba powinna stracić pracę tam na górze. Trzeba wysłać link z kafeteri do Dani

Gość gość
Ewa M. Ta od braci M????