Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
Ja pracowałem ponad prawie 8 lat i na moje szczęście zmieniłem pracę. teraz zamiast 2600 brutto zarabiam 2600 netto.. 8h i do domu, weekend ? idę to mam dzień do odbioru w tygodniu i dodatkową kasę.. trzeba szukać, w jysk się zrobił burdel, jeszcze jak załoga jest do D... to już całkowicie się odechciewa chodzić do roboty.. w jysk będzie praca dla młodych lub osób 40+.. bo inni będą szukać innej normalnej pracy, staży uciekną i będzie przemiał ludzi..

Gość gość
Pomyłka. W jysku za takie pieiadze to nikt nie chce pracowac. My szukamy od wieeeelu tygodni i po uslyszeniu kwoty jest: dziekuje

Gość gość
Zacytuję klasyka chuj dupa i kamieni kupa ten cały jysk

Gość gość
Tam się nic nie zmieni, chyba że Państwowa Inspekcja Pracy tam wpadnie a paru kierowników ma trochę za uszami to się im do tyłka dobiorą. I skończy się władza absolutna.Moi drodzy Regionalni trzeba więcej rozmawiać z personelem a nie w każdą bajkę wierzyć kierownikom.

Gość gość
A ta co mobbingu nie widziała to może pracuje gdzie indziej, ma różowe okulary albo sama jest osobą która go stosuje wobec podwładnych. Żal

Gość gość
No chuj dupa i kamieni kupa!

Gość gość
Hej czy wypłaty już poszły?

Gość gość
poszły

Gość gość
Gdzie jest moja kasa?;(

Gość gość
Wiesz gdzie jest twoja kasa? Na koncie w Jysk Polska.I tam ma zostać .

Gość gość
Kolejna żenująca wypłata a raczej zapomoga.... Piotruś, weź sobie te tysiąc pare zł i przeżyj miesiąc za to. Powodzenia!

Gość gość
He he no i czeka nas kolejna zmiana cen- tym razem jedynie cały sklep trzeba zmienić bo przecież to jest w naszej pracy najważniejsze

Gość gość
Walić beda walić zmiany cen walić blue baga walić jysk

Gość gość
"Piotruś, weź sobie te tysiąc pare zł i przeżyj miesiąc za to" - Piotruś żyje w innym świecie i ma inne problemy. Ty masz po prostu zapierdalać, tak ten świat działa.

Gość gość
firma dba o postawę customer first nie dość że i tak mało pracowników na zmianie to jeszcze zabrali premię żeby było jeszcze mniej pracowników http://praca.jysk.pl/open-positions. Ale i tak musi być wszystko zrobione bo co nie dasz rady.

Gość paczka BOM
Jysk to dno i wodorosty

Gość gość
Jysk to zmurszałe dno w gównianym akwarium

Gość gość
Jakie dno ??? Z dna można się odbić !! Jysk to wielkie bagno, które wciąga i robi g.... (wodę) z mózgów. Nie dajcie i szanujcie się !!! W Polsce wszystko można sp.....dolić !! Na zachodzie nikt tak nie tyra jak my polskiejyskoludki !!! Viva Jysk Poland !!!!!!

Gość gość
A co tak je....ią z urlopami. Na siłę wykorzystać urlopy. U was też tak jest?

Gość gość
tez tak jest szczyt obrotów a urlopy trzeba na sile brac i nie ma kto pracowac potem

Gość gość
Wstydziliby się tak wynagradzać pracowników. Nie miałem i nigdy nie będę miał dobrego zdania o tej firmie, a na pewno nikomu jej nie polecę . Widzą tylko czubek własnego nosa.Żeby człowiek pracował i nie stać było go na utrzymanie swojej rodziny. I te zapomogi nazywają wypłatą. Żenada i tyle. A premie kwartalne to kolejny chory pomysł zarządu. Zdecydowana większość pracowników potrzebuje je w każdym miesiącu, a nie co kwartał. Taki wstyd

Gość gość
Proponuje aby przestać udawać ze jest Ok, pokazać im ze nie dajemy sobie rady w 2-3 osoby na zmianie na cały sklep, ze albo chcą mieć wyniki albo styranych pracowników którzy będą odchodzić jeden po drugim, a sadze ze mało chętnych jest do pracy w jysku. Wystarczy poczytać sobie to forum. Tu nie piszą dwie czy 3 osoby z jednego miasta, tylko kilkanaście z różnych stron Polski- co świadczy p tym ze w całej firmie zle się dzieje a nie tylko na poszczególnych sklepach. Niech firma w końcu zacznie doceniać i nagradzać swoich pracowników którzy to generują zyski dla firmy. Bo pani w księgowości czy jakieś młotki z meteorytowej nie maja na to wpływu. Chyba ze "spece" marketingu... wymyślają milion tak durnych akcji ze głowa mała. Można zrobić gazetkę raz na dwa tyg mądrze i z sensem, ale oni widocznie idą na ilość a nie na jakość. Tylko kto te ceny ma zmieniać dwa razy w tygodniu?? Krasnoludki?? Bo przyjąć dostawę, obsłużyć klientów, ułożyć sklep, policzyć inwentaryzacje, wydawać towar z magazynu i jeszcze milion cen do zmiany to ciężko żeby nasze obecne obstawy sklepowe ogarnęły. Fizycznie niemożliwe!!'

Gość gość
a jak majowe indeksy czerwona aż oczy bolą i jakoś nie wysyłają szacunkowej premii kwartalnej czyżby nie było się czym chwalić na gąsknecie jaka to firma dobra i jak wynagradza swoich pracowników

Gość gość
Specjalnie zrobili taki system premiowania bo w końcu zeszły rok był rekordowy (dostaliśmy lody od piotrusia za to) dlatego teraz ciężko wypracować nadwyżkę. Wiedzieli co robią ;) byle im się hajs zgadzał i kierownikom i liderom bo Kiero i liderzy maja przecież dodatkowa premie kwartalna, do 75% wyskokosci swojej podstawy... za siedzenie w biurze i pierdzenie w stołek

Gość gość
Majowe indeksy są czerwoniutkie No ale cóż zrobić? Nic sie nie zrobi ;( jest jedno rozwiązanie sprzedawać sprzedawać sprzedawać i jeszcze raz sprzedawać ;)

Gość gość
Znowu posty się nie dodają?

Gość ququń
Ludzie co was tam trzyma ? Jest takie małe bezrobocie że nie ma problemu ze zmianą pracy wystarczy wysłać CV Ja odszedłem 4 lata temu i pracuje już w 3 firmie po Jysku i nie żałuję. Gorzej nie mam a doświadczenie cały czas rośnie. Nie dźwigam, nie użeram się z klientami, nie marznę na magazynie zimą nie wypacam się latem w weekendy mam wolne. Jysk to dobra firma dla studenta.

Gość gość
Dawno już wywalone mamy na wymysły firmy,popisy DM,dyrektywy , zarządzenia,odezwy i motywacje.Na wysyłkę dokumentów to na Meteorytową to do Piki...Reklamy , ciagłe zmiany cen , plakatów,zmiany form wywieszek i ich treść.Na odezwy dotyczące C.&C.,rabatów,akceptowalności SAO,na konkurs BED.Począwszy od kiera do sprzedawcy robimy co sie da zrobić ,a nie przemęczyć się i i aby coś zarobić dla siebie ,a reszta LEŻY .I niech leży ,bo sie potknęło na nieproporcjonalnie dużej ilości nakazów, poleceń i wytycznych do ilośc***ersonelu na sali , jego motywacji i chęci .Nigdy żaden z nas sie do tego nie przyzna ,ale po prostu zarząd wymyśla,a my udajemy ,że to robimy ,a mamy to głęboko w ...I pewnie tak jest wszędzie jeśli macie normalnego kiera ,któremu zależy na względnym spokoju jego i reszty pracownikłw. A ankietera badań satysfakcji po prostu przekupujcie - my tak robimy od początku,bo wytycznych z ankiety nie da się zrealizować przy wytycznych firmy dotyczących prowadzenia sklepu. Howgh!

Gość gość
Narzekacie, że jysk mało płaci. Narzekacie że premie frajerskie. Że na zachodzie tak cudownie itd. Mam rozwiązanie - ZMIENCIE PRACE!!! w kraju jest niskie bezrobocie, prace znajdziecie w sekundę. Wasze wypłaty od razu wzrosną, bo tylko jysk marnie płaci. Zapraszam do spozywki - będziecie mieli taki zap*****l, że zatesknicie za jyskiem. Prawda jest taka że placa w naszym kraju jest słaba. Problem jest nie tylko w jysk. A jak uważacie inaczej - co was trzyma w tej pracy??? Ja już to przerabialam i mam porównanie. Lekko nie jest, ale bez przesady. MOBING? ha! Nie wiecie co to znaczy. Zamiast wyluzowac po pracy, to jeszcze na forum się nakrecacie, życia prywatnego nie macie?

Gość gośćfddhfgjh
Dobrze mowi.Polać mu.