Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
Popieram gościa od wpisu z 26.02. Mam dokładnie taką samą opinię-od 10lat marudzą i marudzą kompletnie nie mając odwagi czegokolwiek zmienić. To przykre, ale tchórze z Was kafeterianie...

Gość gość
wiadomo kto tu nie marudzi , są takie osoby i wiemy skąd piszą Meteorytowa 13. Jeszcze wam się dupa zagrzeje od tego siedzenia

Gość gość
ja tam myśle, że wiekszość osób które tutaj narzeka faktycznie sie zwalnia z tej pracy tylko przychodzą nowi i też narzekaja. To widać po rotacjach na sklepach u mnie w 2 lata z 10 osób się przewinęło.

Gość gość
Niemożliwe, żeby ktoś odchodził z takiej super firmy ... :) Przecież jak kogoś zatrudnią to zazwyczaj minimum rok pracuje - bo inaczej DM musi się potem tłumaczyć dlaczego odszedł.

Gość gość
A ja nie pracuje na Meteorytowej tylko w sklepie. I nie uwierzycie, ale lubię swoją pracę i zawsze kiedy wypowiadam się tutaj pisze pozytywnie. Niewiarygodne, co?

Gość gość
Możliwe, na świecie są różne zboczenia. I pewnie nawet w domu ćwiczysz scenki sprzedażowe.

Gość gość
A co się dzieje w Warszawie że SL a potrzebują? Nowy sklep się otwiera czy starzy pracownicy odchodzą?

Gość gość
Nic się nie otwiera, ciągła rekrutacja trwa. Nie każdy jest w stanie nieść dobrą;)))) ofertę, w ciągu roku z tego prestiżu zrezygnowało czterech kierowników, liderów ciężko policzyć nie mówiąc o szeregowych pracownikach. Nie ma co się martwic przyjdą nowi, ambitni, spragnieni sukcesu ;0))))))))))))))))))))))))

Gość gość
U mnie na sklepie nawet jak kogoś zatrudnimy to i tak nie usuwamy ogłoszenia, bo to nie ma sensu, bo i tak zaraz ktoś się zwolni. Rekordem jest chłopak który zwolnił sie po 5 dniach ;))

Gość gość
U nas w centralnej Polsce też nie ma chętnych do pracy.Wolą lidla i biedronkę od tego obozu pracy

Gość 1centauri
to jest najprawdziwszy kołchoz

Gość gość
Na zewnątrz śnieg jeszcze nie stopnial , dopiero co mrozy po -15 zeszły ,a mnie dziś facet,taki po 60 , pyta : "Jak pan chce zarobić skoro pan leżaki do opalania sprzedaje zimą?". "To nie moj interes -dalej mi dopowiada,ale to dziwne"."Wiem ,że świat się zmienia mocno,nowe technologie , ale pory roku mimo globalnego oceplenia tak bardzo nie". To był starszy facet , pracownik wyższej uczelni ,co jakis czas robi u nas zakupy. Bardzo dobre pytanie. Dobrze ,że jeszcze dekoracji nie wyłozyliśmy ,ani reszty leżaków na zewnątrz,bo po prostu wstyd mi jest.Bo to lipa jest mocna ...

Gość gość
A u nas rzadko szukamy nowych pracowników ekipa od kilku lat prawie ta sama i

Gość gość
U nas kazali zrobic dekoracje na zewnatrz :))) Oczywiscie nie zrobilismy tego bo głupich polecen nie wykonujemy. Ogólnie smieszy mnie ta spina na dedlajn ogrodowy, tak jakby ludzie mieliby się rzucić na zestawy po 6 tys...

Gość gość
Ilee zarabia zastępca kierownika sklepu ? ktoś coś wie? (brutto)

Gość gość
Ogród juz rozstawiony więc ku rozweseleniu (zasłyszane jako "haiku z innego sklepu"). Kobieta wychodzi z Jysk z zakupami i bramka piszczy : "Prosze pana , coś pipka"-woła kobita. "To pipka" - słyszy w odpowiedzi - "można wychodzić" Dodałbym coś o zwrotach,ale może wystarczy,bo kobietę by poniosło...

Gość gość
czy u was też jest zakaz kasowania rozdzielnikow? I też macie magazyny zapchane słabo sprzedającym się towarem typu 100 lub 200szt jakiegoś g****a które będzie stało do pazdziernika?

Gość gość
Oczywiście że tak Kasowanie rozdzielników = podważenie kompetencji dunczyka.

Gość gość
A jak tam obroty w sklepach zaczynają spadać oj przyszedł chyba czerwony kolor i długo nie odpuści oj góra będzie się zastanawiać co się stało.

Gość gość
Jak robić na zielono po 2 osoby na zmianie? Nie ma komu obsługiwać to czerwono jest. Może jeszcze niech zrobią redukcje bo za dużo nas jest. W osiedlowym warzywniaku jest więcej osób na zmianie niż u nas

Gość gość
czy to nie fenomen? w warzywniaku pracują 4 osoby, powierzchnia 1/16 co w tym g**nie, warzywniak prosperuje, pracownicy zarabiają, mają własne życie (nikt ich nie odwołuje z dnia wolnego bo nie ma komu otworzyć sklepu, nie są zajeżdżani jak koń nad Morskim Okiem)

Gość gość
Ale nie mają smartfonów he.. He..

Gość gość
najbardziej boli to że teraz bez tych niedziel jest jeszcze ciężej a premii już nie uświadczymy.

Gość gość
Czy wy macie normalnych DM czy tylko ja trafiłem na idiotę?

Gość gość
Hej, dostaliście kasę na Święta? Podobno dzisiaj miały być przelewy?

Gość gość
A jak wam się podoba dalsze perspektywa pracy w JYSK bez żadnych premii , każdy chyba wie o czym pisze.

Gość gość
są już może wyniki z badania satysfakcji pracy?

Gość gość
Czy Wasi regionalni też są tak porąbani jak mój?

Gość gość
No niestety, żeby zostać regio trzeba zawsze mieć "inny punkt widzenia". Nic nie zrobisz - chyba, że zmienisz pracę.