Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chaglub88

szukam bratniej duszy

Polecane posty

Gość chaglub88

witam wszystkie Panie (i Panów, jeśli takowi tutaj są, także:)). jest to mój pierwszy wpis na forum, dlatego nie wiem od czego zacząć.hmm..może od przedstawienia się:)mam 20 lat i jestem z okolic Poznania.estem osobą ogólnie pozytywnie nastawioną do życia, uśmiechniętą bardzo często (wierzcie lub nie, mam już zmarszczki przy ustach!serio!), lubiącą towarzystwo ludzi, ale..no właśnie, jest to \"ale\"- jestem nieśmiała i bardzo trudno przychodzi mi zdobycie jakichś znajomych, zwłaszcza dziewczyn(w sensie koleżanek rzecz jasna..).wszystkie znają się od dawna i mają swoje psiapsióły, ja tylko taka sama.tzn mam cudownego faceta, on robi w sumie za przyjaciela całkowicie, jednak wiadomo, że człowiek powinien mieć kogoś swojej płci, aby pogadać, posmiać się, poplotkować, ponarzekać...i być może to dziwna forma zapraszania do znajomości, ale co mi szkodzi?tak więc drogie dziewczęta, jeśli chciałybyście poznać całkiem zwyczajną, wesołą osóbkę, będzie mi bardzo miło:)miłego wieczoru i następnego ranka!

Gość chaglub88
jak miło:)nie wiedziałam, że tutaj jest tyle osób!a napiszesz coś więcej o sobie?

tez jestem z okolic Poznania:) jestem dość kiepko przystosowana do życia i dużo myśle o sobie (taki rodzaj egoizmu) uwielbiam się nad sobą rozczulać:) jestem zodiakalną wagą (nie przepadam za horoskopami ale zauważam dziwną zgodność charakterów ze znakami zodiaku:) a Ty?