Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 911

do facetow

Polecane posty

Gość 911

mam pytnie, co robicie na z zalozenia babskim forum? Jestem po prostu ciekawa, nie ma takich miejsc dla facetow?

ja jestem od tego forum uzależniony:classic_cool: zapytaj alkoholika po co pije to pewnie też ci normalnej odpowiedzi nie da "piję bo lubię"? to ja piszę bo lubię :P

Gość 911
no to jest powod, a co cie najbardziej smieszy?

Gość hmm tak tak...
sa, ale tam niepodzielnie rzadza niepelnoletnie samce, co objawia sie naduzywaniem wladzy i czestymi banami bez powodu :)

Gość do pedro
pisze bo lubie, ale tutaj? z babami?

zaintrygowałaś mnie;-) nigdy o tym nie myślałam wkoncu mam na czym skupić uwage:D

Gość smieje sie z was paskudy
"sa, ale tam nie jest az tak smiesznie... no i najlepsze jest to, ze my sie smiejemy z tego, co Wy piszecie na serio :D " są żałosne a zarazem śmieszne :classic_cool:

do do pedro: a co za różnica z kim, ważne że jest atmosfera jakiej nie ma nigdzie indziej:D

911 - to jak kobiety interpretuja rozne typowo meskie zachowania, jak przeinaczaja fakty, jak sobie potrafia ubzdurac rzeczy, o ktorych facet by nie pomyslal nawet po wypiciu litra wodki...;) byl tu kiedys taki topik, jak koles podrzucil drugiemu prezerwatywe do samochodu, zona ja znalazla i oczywiscie nie omieszkala sie podzielic na poczatku ta informacja z calym forum, przy okazji za sugestiami kafeterianek doszla do wniosku, ze jej facet juz na pewno przelecial wszystkie panny stojace na trasie zakopane - hel... :D

Gość no to po co
wchodzicie tu tylko po to zeby sie posmiac? niktorzy oczywiscie, dziwne to jest i troche nie prawdziwe.

Gość 911
leśne mruczenie a ty masz dziewczyne, zone?

Gość 911
no dobrze niektorzy so tu zeby sie z nas nabijac, ale zdaza sie ze faceci normalnie rozmawiaja, udzielaja sie, doradzaja. Co jest zlego w przyznaniu ze fajnie sie gada z dzewczynami?

Gość jugosłavia
ja niby tez czasem wchodze zeby sie posmiac, ale ludzie, ile mozna sie smiac z tematow z cyklu on mnie nie kocha co robic? albo czy on mnie zdradza pomocie, to jest nudne po jakims czasie

Gość 911
no wiem ze ty tak i super, ale poprzednie wpisy mowily w wiekrzosci o tym jake kobiety sa zalosne lub smieszne

Gość no to po co
ci co mowia ze kobiety na kafe sa zalosne sami maja jakis problem, bo co to za zabawa czytac posty (zalosnych wedlug nich) kobiet?

".......Co jest zlego w przyznaniu ze fajnie sie gada z dzewczynami?" a czy ktoś zaprzeczał:classic_cool:

Gość zdania nie zmienie
żałosne, "śmieszne", niedowartosciowane raszple 🖐️