Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi....

Pytanie do dziewczyn,mężatek....

Polecane posty

Gość smutno mi....

Słuchajcie macie,mieliście takie sny które wasz mąż,chłopak Was zdradzał....Bo mi się śni cały czas że jak nie z tą zdradza to z tamtą,nawet mam lekkie przypuszczenia zawsze kończy prace o 15 a wraca do domu na 17-18.Może macie jakie sposoby zeby go złapać na goracym uczynku.Dodam że jesteśmy rok po ślubie.Jesteście moim jedynym wsparciem i prosze was doradzcie mi coś co mam w tej sytuacji robić???? 😭

Gość qiemn
takie sny się zdarzają i o ile nie zaczniesz w nie wierzyć to będziesz zdrowa na umyśle ;) Jeżeli w te sny uwierzysz to zniszczysz małżeństwo.

Gość smutno mi....
ale ja jestem prawie pewna.Podczas robienia porządków znalazłam w półce śliczną jedwabną koszulke nocną ucieszyłam się myślałam że to dla mnie...niestety była dla kogoś innego:(.Kurcze nic mu nie brakuje, mnie tym bardziej mam swój Salon Fryzjerski dochody niezłe.Zapomniałam dodać że mamy 6-miesieczną córeczke jest naprawde cudownym dzieckiem więc co mnie zastanawia czemu ma inną???

Gość smutno mi....
zresztą jak bedzie chciał isc do tamtej to niech idzie droga wolna,zawsze jakos sobie dam rade wybudowałam sobie dom jesli sie wyprowadzi to juz nie bedzie miał powrotu bo mój maz bedzie zerem wtedy.

Gość qiemn
zapytaj się o koszulkę, powiedz wprost, że sprzątając znalazłaś prezent i czekasz i czekasz i doczekać się nie możesz a bardzo Ci się spodobała. Popatrz na reakcję i wszystko. Poza tym lepiej porozmawiać o obawach jak najszybciej.

Gość nie/zalogowana ...
i zapytaj - dlaczego droga z pracy do domu zajmuje mu tyle czasu. tzn. jesli raz na jakis czas tak mu sie zdarza ,to normalne... ale zeby codziennie ?

Gość sorry ale ja jestem kobieta
i moja droga z pracy do domu rowniez zajmuje okolo godzinki do 2 Zalezy jak daleko do pracy ma twoj maz i czy po drodze sa korki

ale najpierw zabezpiecz swoje sprawy finansowe na wypadek rozwodu no i ja osobiście, zamiast gadać, najpierw bym go sprawdziła, choćbym miała śledzić go od pracy... sny w przypadku to może być przekaz od twojej podświadomości która już wie co się dzieje... może nieświadomie odbierałaś już od niego jakieś podejrzane zapachy, może zarejestrowałaś że zmienił zachowanie... ta koszulka czy regularne późniejsze powroty bez wyjaśnień są już bardzo wyrazistym sygnałem że możesz mieć rację obawiając się zdrady

a pytałaś go o te późne powroty? albo co się stało z tą koszulką? mnie się bardzo często śni że mój facet mnie zdradza i równie często mi się śni że ja go zdradzam...nic miłego :( ale podobno w życiu jest zawsze na odwrót niż w snach więc najpierw porozmawiaj z nim zamiast od razu przeczuwać najgorsze.