Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cz.II dot. kom.

w jakiej sieci macie komórkę i w jakim systemie?-abo, mix, karta

Polecane posty

Gość cz.II dot. kom.

jak w temacie... ja mam tel w ERA na abonament

Gość up piszczie

era-abonament jestem już z 10 lat w sieci, mam bardzo dobra ofertę, co miesiąc przechodzi mi ze 100 minut na następny okres rozliczeniowy abonament 40 zł

play abonament:D wczesniej orange :Omx

Gość ERA abonament

My mamy też w Erze,na abonament.Ja płacę 60 zł i mam 160 minut do wszystkich sieci za darmo,a mój ma za 40 zł i 80 minut do wykorzystania.Dodatkowo(na początku)mieliśmy ekstra minuty,ale wszystko już wygadałam.

Gość nie posiadam komórki
i dobrze mi z tym :-)

play na karte ;) nowasiec ale bardzo mi sie podoba ;) wczesniej plus Grrrrrrrrrrrrrr never again maz ma era na abonament ale za kilka tygodni tez przechodzi na play mama play karta babcia play karta ( prezent ode mnie i od meza) co miesiac ladujemy jje konto za 25 zl- na szczescie babcia malo gada :)

Marketa >>>>>>>>>>>>> masz racje Kiedys mialam na obonament jak jeszcze bla idea i bylo ok. Potem zmienil sie na orange tfu niech ich pokreci nie cierpie tej sieci i jak na zamowienie dostalam sliczna nowiutka nokie :) niestety w plusie rrrrany meczylam sie jak potepieniec zasiegu niet za smsy potrafil mi przyjsc komunikat na jakies horrendalne liczby np ponad 2 zl za jednego smska szok!!!!!!!!!!!!!!! No i w koncu sie skonczyla umowa i maz dal mi sliczny telefonik w sieci play. i poki co bardzo sobie chwale. W zyciu nietoperza nie wroce do plusa orange ani ery ( ani odmian heyah tak tak itp.) Zreszta zapewne wejdzie niedlugo nowy operator wiec jak z playbedzie nie tak to sie zmieni :D A tak w ogole to swego czasu duzo czasu spedzalam w Nl. Siec VODAFONE ZGROZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam nadzieje ze w Pl jej nie bedzie choc kto wie????? W Niemczech jest b. popularna