Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaa

problem z chlopakiem i rodzicami

Polecane posty

Gość zrozpaczonaa

hej niewiem czy ktos jest w podobnej sytuacji jak ja a wiec powiem co sie dzieje: mialam chlopaka z ktorym bylam 2 lata ale potem aczelo sie psuc miedzy nami fakt ze stracilam trochr nerwow przez niego...moi rodzice go \"wykleli\", mineło 3 miesiace po tym jak sie rozstalismy ale zaczełam sie z nim spotykac on sie zmienił jest taki jak dawniej niewiem czy to na stałe czy tylko chwilowa zmiana ale zaryzykuje niestey mama sie dowiedziala i kazała mi wybrac alb chlopak albo rodzice, ale ja go kocham przezciez kazdy zasluguje na 2 szanse. Dodam ze mieszkam z rodzicami jeszcze mimo ze mam 25 lat ale pracuje i mam swoja kase. Jestem zalamana bo niewiem co mam robic...niechce sie klocic z rodzicami ale tez chce jeszcze raz sprobowac z osoba na ktorej mi zalezy...i co ja moge? mam sie ukrywac???

Gość z czego go wykleili
z plasteliny czy z kartonu?

Gość zrozpaczonaa
nie wykleili tylko wykleli dobrze napisałam bo plakalam przez niego bo nie nprzyjezdzal na umowiona godzine itop itd

oj faktycznie wykleli...sorki juz mi sie literki zalewaja, od rana przy kompie..masakra... ja tez plakalam przez mojego >raczej chyba juz ex< >>>chyba bo nie wim do konca