Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak dluzej nie pociagne

Po co on ze mna jest jak ON nie potrzebuje seksu??????????

Polecane posty

raz na miesiac seks od naszego pierwszego razu ktory nastapil 3 miesiace po poznaniu sie.... co jest z nim zle albo co jest ze mna zle? to nie jest tak ze robilismy to jak kroliki na poczatku a potem stal sie oschly ale od poczatku tak jest!!!!!!!!!Nie mieszkamy raze, ja u rodzicow, on tez. Razem 7 miesiecy i seks raz na miesiac... liczac minely 4 meisiace od 1 razu wiec 4-5 razy byl seks.Praktycznie zwiazek juz sie walil bo zaczelam sie wycofywac z tego powodu , cierpialam ale on walczyl. Po drugie ten facet nie byl zadnym prawiczkiem, spal z dziewczynami, mial dosyc sporo przygodnych znajomosci. On nie ma problemu z impotencja, moze dlugo i namietnie, ja jestem zadbana kobieta, atrakcyjna dla mezczyzn, ogladaja sie za mna -waga w normie, szczupla, modnie ubrana, wysportowana. Po trzecie to jego najdluzszy zwiazek, walczyl o niego dlugo jak zaczynalam watpic i uslyszalam od jego znajomego ze strasznie sie we mnie zakochal bo nigdy mu nie zalezalo na zadnej kobiecie jak na mnie i znajomi jego sa w szoku ze tak dlugo razem ejstesmy, w pozytywnym szoku. Mam pytanie, o co w tym wszystkim chodzi???? Ba- on ciagke mowi o wspolnej przyszlosci i chce ze mna juz teraz wynajac mieszkanie co jeszcze bardziej szokuje znajomych ze on tak powaznie o kims mysli. Wiec prosze czy ktos mi wytlumaczy czy ze mna cos jest zle, czy z nim?

Wg. mnie on ma male potrzeby. A moze malo testosteronu? Moze, o ile uda Ci sie go zaciagnac, wizyta u seksuologa pomoze? Powinnas mu powiedziec ze chcesz go czuc czesciej. Pozwodzenia

raz na miesiąc to jak będziesz miała 130 lat, daj sobie z nim spokój, albo kup sobie zestaw wibratorów

Jesli cizeko Ci z nim rozmawiac o sexie, napisz mu list. A kiedy sie juz kochacie to jak jest? Szybko konczy czy nie?

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
moja pierwsza myśl...głupia myśl...on chce ciebie na grzeczną żonę która będzie kolo niego skakać, i sex z tobą to obowiązek, a dla przyjemności będzie miał na boku :P

Gość a ja sobie zadaje odwrotne
pytanie... Po co on ze mna jest, skoro potrzebuje tylko seksu :(

Gość rocznik1901
"Jestem modnie ubrana" Moze w tym problem? Nosisz aseksualne rurki?

pierwsza myśl ale nie pozbawiona uroku, i cóż prawdziwa. Współczuje ci autorko.

tylko ze ja nigdy nie bylam grzeczna i nie wygladam na szara myszke a po drugie nie jestem super materialem na zone.... nie lubie za bardzo sprzatac, nie potrafie piec ciast, nie marze o domku, bobasku i budzie dla psa az tak bardzo teraz i nie trabie mu o tym :( ale przyanje sie, ze pomyslalam o tym, z emoze ma kogos na boku :(

ps nie jestem grzeczna i przechodzil ze mna jazdy.... gdyby chcial to by juz to pierdyknal dawno i szukal nastepnej

Czy konczy szybko? Jak mamy ochote to on konczy szybko a jak mamy ochote dluzej to on stara sie to wydluzac... nie sa to 2 minuty

a inicjujesz cos pierwsza? Jak on sie odnosi do tego? Po ile macie lat? Jak Wam jest w lozku kiedy to juz robicie? szybko konczy? Mysli o Tobie zeby Cie zadowolic?Caluje w usta?

Oczywiscie, ze ja tez inicjuje. Nie opiera sie jak sa warunki na seks.

Gość durnie z was
Od razu wmawiacie lasce, ze on ja zdradza. Moga byc tego dziesiatki powodow a wy od razu straszycie ja.Wejdziesz na kafe, jak tylko pisze laska ze facet inaczej sie zachowuje to miliony glosow, ze na pewno zdradza. Moze zdradza a moze nie, kapusciane glaby.... trzeba wniknac w problem

Gość
** ** ** ** ** *** *** *** *** => głupie i nieekonomiczne. Trzeba za dużo wysiłku poświęcać (dbanie o dwie kobiety, zacieranie śladów etc)

Porozmawiaj z nim albo napisz list. Bedzie dobrze🌻 Spytaj sie jaka role wg niego ma sex w zwiazku

Gość a moze on sie wstydzi
i nie chce sie bzykac w domu twoich albo jego rodzicow sama piszesz ze jak sa warunki to moze dlugo

Gość jako facet sie wypowiem
Nie wiem czy jakiemus kolesiowi by sie chcialo ciagnac 2 zwiazki aby tylko miec dobra zone i dobra kochanke na boku:P Chyba ze jakis fis i debil kompletny :P Faceci nie sa az tak zdesperowani aby zakladac rodzinke a jak sie zenia to zzwyczaj z babka z ktora tez laczy ich dobry seks

tfu ze sie nie opiera jak sawarunki

Chyba napisze za jakis czas list do niego. Rozmawaialm juz z nim na ten temat, chce zaobserwowac co teraz bedzie miedzy nami . Jezeli nic sie nie zmieni zaproponuje mu wizyte u seksuologa, jezeli odmowi bede zmuszona odejsc chcoiaz bardzo mi na nim zalezy:(

Tak jak sa warunki a bardzo rzadko sa, to sie nie opiera. Nigdy nie bylo tak, ze ja inicjowalam a on uciekal . Jak sa osoby obce w domu to on nie inicjuje chcoiaz z tego co wiem duzo par robi to ukradkiem gdzies pod koldra:)

no to nie masz się o co martwic wynajmijcie razem mieszkanko i dajcie czadu

Gość ech....**
boze co za pierdoly :o

Wstydzi sie bo raz byla taka sytuacja, ze moj tato wszedl a ja lezalam na nim z podciagnieta bluzka , rozpiete spodnie- jakos zdarzylo sie ze goraco bylo miedzy nami o dziwo-to malo nie zaslabl z wrazenia jak zobaczyl mego ojca. To mnie zdziwilo bo do wstydliwych on nie nalezy. Raczej martwi mnie to, ze on nie probuje kombinowac spotkan takich gdzie bedziemy sami, bez ryzyka ze ktos wparuje... ale o wspolnym mieszkaniu mowi ...

dramaqueen dziekuje bardzo , bardzo chce aby sie udalo:(

jak facet by miał ochotę to na głowie by stanął aby być ze swoją lubą jak najczęściej. Piszesz że  pierwszy raz po 3 miesiącach, co dla mnie jest niezrozumiałe, dorosły męzczyzna z takim temperamentem, i potem raz na mieiąc. Nie potrafię zrozumieć faceta, jeśli niema na boku innej to najzwyczajniej ciebie nie kocha. Wiem po sobie, jak zacząłem chodzić z obecną żoną to nie było siły, aby nie pokochać się kiedy to tylko było możliwe. Każda kobieta chce być kochana i wspóżyć, a facet, który nie stoi na wysokości zadania, na cholere ci taki zimny kotlet