Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja narobiłam

jak powiedzieć chłopakowi, że zakochałam się w...

Polecane posty

Gość i co ja narobiłam

... w mojej najlepszej przyjaciółce? :( nie zrozumcie mnie źle, nie zdradziłam go nigdy - jestesmy razem półtora roku, to mój pierwszy chłopak, niby go kocham ale zawsze czegos mi w zwiazku brakowało nie mieszkamy razem wynajmuję mieszkanie z dziewczyną, którą poznałam na studiach jest cudowna, mądra, miła, z poczuciem humoru, szybko się zaprzyjaźniłysmy i nagle do mnie dotarło, że ja jestem w niej zakochana :( nigdy nie myslalam, ze mogę byc bi a nie lesbijką a teraz nie wiem co robic - wychodzę z chłopakiem do kina czy gdzies a myslami jestem w domu, jak to będzie fajnie jak wrócę, przegadam z nią pół nocy inne mysli przychodzą mi do głowy, bardziej hmmm erotyczne ale nic takiego nie zrobiłam, nie chcę skrzywdzic chłopaka jak mu o tym powiedziec? w ogole co robic? :(

Gość hohohoooo
wydaję mi się że chłopak jakoś specjalnie tego nie przeżyje, szczególnie jak mu opowiesz o tych myślach hmmm erotycznych :-o

wampirzyca masz bardzo pasujący nick, karmisz się czyims nieszczesciem? no wlasnie nie wiem czy chłopak to bardzo przezyje czy nie ale samo to ze mam isc i powiedziec sluchaj przepraszam Cie ale ja kocham M... a nie Ciebie doprowadza mnie do łez :(

Masz 10 lat???Studiujesz kobieto wiec chyba wiesz ze takie fantazje są normalne.Zakochałas sie? :O To co robisz z facetem??? tylko jego fiutek Cie interesuje???? Litosci ludzie :O

Gość a może tak trójkącik
prawdziwy kutas też się czasem przydaje

Gość Ju...
Takich rzeczy się facetowi nie mówi - podobnie jak nie oznajmia się adopuszczenia się aktu zdrady bądź myślenia o innym facecie.

przyjaciółka nic nie wie, nie mowilam jej a chłopakowi chcę powiedziec bo to po prostu nie fair zebym dalej z nim była tylko nie wiem jak to zrobic