Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazooooona

POMOCY! Dzisiaj egzamin

Polecane posty

Gość tez niedawno to przezywalam
moze to cie pocieszy, ja zdalam rowniez za drugim razem i pechowo (hmm chociaz jak sie okazalo moze i szczesliwie) trafilam na corse, ktora moze jezdzilam z 3 razy i to z jakies pol roku przed drugim terminem. wiesz , w sumie to podeszlam do tego drugiego terminu z mysla ze i tak nie zdam, a jeszcze bardziej bylam o tym przekonana kiedy zobaczylam egzaminatora i to ze podjezdza corsa:/ na luku prawie zachaczylam lusterkiem o pacholek ale na szczescie zauwazylam co sie swieci i sie zatrzymalam, mialam prawo powtarzac luk (tylko cofanie). a jesli chodzi o stres......niestety ale nie mam pojecia jak sie nie stresowac na egzaminie, sama bylam baaaardzo zestresowana

mi też się wydawał, ale nie było źle. miałam jakiegoś dziwnego egzaminatora, taki mruk i buc straszny. nic nie mówił z kamienną twarzą siedział. ale jak przyszło do oceny i powiedział że pozytywny to nie wierzyłam dłuuuugo, zwłaszcza że auto 4 razy na mieście mi zgasło :P uda się, najważniejsze to nie denerwować się aż tak bardzo, bo wtedy wszystko popsujesz!!!noga zacznie drgać i sprzęgło puszczać będziesz, w zakręty nie wejdziesz. weź na luz pomyśl że co ma być to będzie, nikt cię nie zabije, co najwyżej możesz za 3 tygodnie znów zdawać :P ale tak nie będzie!!!! jak jesteś przygotowana i masz szczęście, bo to od szczęścia najwięcej zależy to zdasz!!! acha - uważaj na pieszych i rowerzystów!!!! ja pierwszy raz oblałam przez pieszego, bo mi wtargnął na jezdnię, prosto pod koła i go wyminełam, bo nie miałam szans wyhamować :O

za 3 tyg? na slasku to sie czeka minimum 2 miesiace, chyba ze w dabrowie jest inaczej albo juz sie cos pozmienialo

w łodzi jakbym nie zdała w tą środę (27.02) to kolejne podejście bym miała 10.03 :P ale to juz nieważne :)

to fajnie sie macie:) tutaj niestety takie kolejki, nawet ostatnio mowili o tym w regionalnych wiadomosciach ze cos z tym w koncu trzeba zrobic, bo wg przepisow kolejny termin powinien odbyc sie do 30 dni zdaje sie

Gość Przerazooooona
no wlasnie u nas sie czeka ok 2 miesiecy, naprawde jestem pelna podziwu dla tych ktorzy sie nie zestresowali okropnym egzaminatorem i zdali

z tego co wiem to jakieś pojedyncze miejsca były, bo tak normalnie to na kwiecień zapisują, ale jak coś się zwolni to wcześniej można. ja na pierwszy termin 2 miesiące czekałam, na drugi 21 dni i na tym koniec. to bardzo różnie bywa. ale ale po co my tu koleżance o następnych terminach mówimy, skoro ona DZIŚ ZDA :D

Gość Przerazooooona
hehe chyba bym ze szczescia zwariowala

Gość no to przygotuj się na wizytę
w wariatkowie:) tyle osób w ciebie wierzy i przesyła ci dobrą energię że musisz zdać.

ja wierze:) jak bedziesz juz po to koniecznie napisz jak bylo

napisz jak poszło, choć ja wiem swoje :P im mniej w siebie wierzysz tym jest lepiej. u mnie się sprawdziło :P

ja też zdawałam w Łodzi, też na Toyocie Yaris ale egzaminator był super :) też taki starszy ale w sumie cały egzamin gadaliśmy o tym, jakie to ulice teraz zakorkowane,że dużo samochodów a drogi nie niewymontowane i ciasne i takie tam ;P i w ogóle tak miło było podczas tego egzaminu że aż zapomniałam o tym, że powinnam być zestresowana :P no i zdałam za pierwszym razem, ale jak zobaczyłam że mam zdawać na Yaris to byłam przerażona bo na kursie szło mi z tym samochodem najgorzej, nie mogłam nim ruszyć bo gasnął mi przynajmniej ze 3-4 razy podczas jazd :) poza tym sam egzamin odbył się w strugach deszczu, było zimno (mimo, że był wrzesień) a egzaminator śmiał się i kazał mi biegać wokół samochodu żeby było szybciej i pokazywać te światła :) jak już wyjechaliśmy z placyku to egzaminator uśmiechnięty powiedział, żebym przestała się stresować bo już połowę egzaminu mam za sobą i chyba dzięki temu, że był tak pozytywnie nastawiony uspokoiłam się i trochę opanowałam :) najważniejsze, autorko, żeby sprawiać wrażenie pewnej siebie i żeby widział, że czujesz się za kierownicą jak ryba w wodzie, a nie zerkasz na niego niepewnie i boisz się wjechać na skrzyżowanie :)

Gość Przerazooooona
Dziekuje Wam :) no mily egzaminator to naprawde szczescie, oczywiscie napisze jak mi poszlo

Gość Juz nie przerazona
Zdalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D