Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda45

WALCZĘ Z NERWICĄ

Polecane posty

zapraszam na nowe forum osoby z forum moja nerwica które chcą się poznać i podyskutować na ten temat. Maly1, mamunieczka, ata27, kierowniczka , madziarka zapraszam i inne które fajnie sobie pisały doóki nie wtrąciły się pomorańczowe krzykacze. Mam nadzieję, że te osoby które krytykowały nas i zaburzały mogą sobie zostac na starym forum, a my bedziemy sobie kontynuowały nasze pogaduchy. Co wy na to?

Gość do Jagody
nic Ci to nie da , bo nie zmienisz nic poza nazwą topiku. Gdybys tak napisała apel do Mamunieczki , zeby była bardziej kulturalna i bardziej przyjazna to z pewnoscia byłby to Twoj sukces. Z fajnego topkiu z ktorego mozna bylo sporo sie dowiedziec zrobiłyscie szambo :O A szkoda, bo myślałam, ze wróce tam i podziele się swoimi spostrzezeniami nt walki z tym paskudztwem. W kazdym bądź razie zycze powodzenia 🖐️

Jestem pod wrażeniem twojej czujności Masz jakieś zapędy strażnika moralosci wszystkich forum? Dlatego założyłam to forum abyś mogła wrócić na forum moja nerwica i nie denerwować się kto, co i jak pisze. Zaraz poinformuję dziewczyny o nowym forum i będziesz miała świety spokój. Powodzenia

Witaj Slim camelia ja też lecze sie na narwice od kilku lat i wiem, że nie jest to łatwe, ale może byc lepiej. Zachecam do dzielenia się wiedzą na ten temat pozdrawiam

Gość SZARA MYSZKA POKOJOWA
JAK FAJNIE JEST WRESZCIE NOWE FORUM dzieki jagoda czytałam tamte ale bałam sie cos napisać bo ciągle ktos tak brzydko krytykował ja jakos nie widzialam tej agresji i braku kultury ja tez choruję i chciałabym podagac na ten temat

Czesc kochane dziewczyny,jak Was znalazlam az mi sie zrobilo tak milo i przyjemnie jakbym swojego synka doslownie przytulala,przeciez widuje Go tylko w wekeendy.... Ja powoli zaczynam kontrolowac panowanie nad swa nerwica,nad swym zachowaniem,jest to bardzo trudne ale mozna...

Emanuje od Was dobro i piekne wnetrze czuc.... Jestem zaszczycona,ze moge uczestniczyc w tak zaszczytnym gronie.

Witaj Mamunieczka Jesteś w domu ;) Miło mi cię przywitać na nawym forum 🌻

Gość WITAMY
wyluzujcie nerwuski prosze wyluzujcie nerwuski ....mamusieczko, ,mely1, ata27 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Zastanowcie się dobrze , jako dorośli ludzie , co wy oprocz fatalnego slownictwa i jadu wnosicie tu na to forum?! --gdzie są wasze dobre maniery? --sposób zachowania się i traktowania innych. --dobre maniery zawsze wydobywają z człowieka tylko dobro, --a uwas ? ....tylko.. slownictwo typu odpie...sie , ku..wa mać itd . I TO MA BYĆ OD WAS PORADA DLA NAS CHORYCH NA TĄ PASKUDNĄ CHOROBE JAKĄ JEST NERWICA!! Wiecie co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Człowiek to brzmi dumnie, a jednak bardzo trudno być WAM człowiekiem. ALE NIGDY NA NAUKE NIE JEST ZA POZNO. pozdrawiam i wyluzujcie !!!

Gość WITAMYYYYYYYYYYYYYYYYY
MAMUSIECZKA I WAS RESZA KLANU - TERAZ MOZECIE DO WOLI WYPUSZCZAC WASZ JAD I WASZE SLOWA WULGARNE DOBREJ ZABAWY

Gość WITAMYYYYYYYYYYYYYYYYY
acha uwazajcie na siebie osobki z czerwonym nikiem bo dla klanu jestescie krzykaczami adie

Gość sososososososssssss
kurcze nagle mamuska nabrala dobrych manier , podziekuj nam ze my cie tego nauczyly , bo slonictwo teraz w twojej pisowni sie zmienilo "Emanuje od Was dobro i piekne wnetrze czuc.... '' jednak umisz byc mila.

Gość SZARA MYSZKA POKOJOWA
no nie...... nie dadzą nam spokoju!!!! Powoli uodparniam się na te zaczepki:)

a po co te odzywki....... zostancie tam gdzie jestescie i bedzie ok, nam nie trzeba przedstawiac dziewczyn, mysle ,ze same to zrobia i bedzie sie nam milo wymienialo doswiadczenia a czasem tez mozemy porozmawiac o wszystkim co nas cieszy a co smuci! A to dla zalozycielki topiku [kwiat9🌻🌻. pozdrawiam wszystkie te dziewczyny, ktore tu zostana i beda pisac! nie zwracajcie uwagi na tych wscipskich to moze dadza nam spokoj!

a ja z innej beczki;) czy jak bralyscie belergot to wam tez się tak w glowie kecilo??? juz sama nie wiem czy to kolejny objaw nerwicy czy to od tego belergotu, bol serca mi juz przeszedl, nie mam napadow lęku, teraz tylko te zawroty glowy i jestem jakas spowolniona.. tragedia;)

Gość dziewczyny powiedzcie
jaku Was zdiagnozowano nerwice? Ja jestem strasznie nerwowa, wrecz wybuchowa, potrafie sie drzec, płakać, bywam nawet agresywna. Mam bardzo stresujac aprace,w dodatku jakis czas temu pzrez pare dni czulam bol i ucisk w mostku-gdyby nie moj mlody wiek to podejrzewalabym zawał serca. W pracy powiedziano mi, ze to nerwica-wiecie takie meidzypracownicze gadanie. To był jakis nerwobol. Szczerze mowiac, potrafi mnie zdenerwowac,doprowadzic do szalu najmniejsza zrecz,nie potrafie sie wtedy kontrolowacv. Przynosze prace do domu i zaczyna sie jazda, bo musze odreagowac :o

Gość dziewczyny powiedzcie
ach, dodam, ze jak mialam ten nerwobol to doslownie nie moglam oddychac! Czulam jakby ktos mi naciskal mostek stopa,a kazda proba zlapania glebszego oddechu była niezwykle bolesnai nie zawsze się udawała.

witam,tez juz jestem tu,pozniej sie jeszcze odezwe,bo teraz nie mam czasu.buziaki!!!!! ps.nie zwracajmy uwagi na te czerwone niedoroby,co sie caly czas wtracaja,glupszemu trzeba ustapic!!!! do wieczorka!!!!!

Gość masz racje
no głupim trzeba ustapic , zalecamy dale branie lekow , bo beda z wami marne efekty. acha i zaczernijcie sie czerwone osobki , bo według tego tutejszego klanu osoby z czerwonym nickiem to intruzy i jak to mely1 okresliła....jestescie niedoroby.zyczymy wam nowym milego klikania z tym klanem nerwusow.

Gość oj leczcie sie
jak z wami umi wytrzymac rodzina !11111111111111111111111

Gość ecipeci-k
kto ci ten belergot pzrepisal na Nerwice do diaska,owszem lekko uspokaja ale on jest glownie na zaburzenia krazenia mozgowego a nie na nerwice,czy masz stwierdzone takie zaburzenia? mozesz miec wlasnie zawroty itp.

Gość the best
nie pisze sie "UMI"tylko "umie"kretynko!!!!!!!!

dostalam bez recepty, dobrze mi sie po nim spi, ale jestem jak nie przytomna w dzien, 0 emocji,

Gość do nerwowo chorej the best
the best kretynko do kwadratu!!!!! połknelam literke mial być" umią ""nie zdaza ci sie ??? ty szaraku piepszony mniej niz zero jestes , a co tu gadac jak tu sa same....kr......i

Gość tylko klan nizej podpisany
zapraszam na nowe forum osoby z forum moja nerwica które chcą się poznać i podyskutować na ten temat. Maly1, mamunieczka, ata27, kierowniczka , madziarka zapraszam i inne które fajnie sobie pisały doóki nie wtrąciły się pomorańczowe krzykacze. Mam nadzieję, że te osoby które krytykowały nas i zaburzały mogą sobie zostac na starym forum, a my bedziemy sobie kontynuowały nasze pogaduchy. Co wy na to?

Gość the best
komus dobrze ublizac co....?!!!!ale sie usmialam!!!!!!! zegnaj szczurze!!!!!ha ha ha ha

Jagoda 45,gdzie teraz jest to nasze stale miejsce? ja juz sama nie wiem,juz sie pogubilam,ledwo wrocilam z pracy,chcialam zagladnac do naszego nowgo forum i co zobaczylam,ze znowu ktos sie tak strasznie kloci.... Juz nie wiem gdzie mamy gadac? Jagodka 45,powiedz mi.... czy tu w "walcze z nerwica" czy tam "moja nerwica"?