Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky strike////.////.....

smutno mi , komu jeszcze ?

Polecane posty

Gość lucky strike////.////.....

jest mi bardzo żle , mówię sam do siebie i piszę jakieś głupoty . po jakimś czasie mi przechodzi , ale zawsze wraca ! qrwa co się dzieje ?!

Gość Ju...
:) Czyli dzisiaj też?

Gość Bradatek
Może jesteś samotny

Gość lucky strike///.//...
to znowu jakiś podszywacz;) mój nick staje się popularny w podziemiach foruma:D (ja się uczę i tylko czasem lookam:) ) P.S. jak siedzicie w domu to włączcie Trójkę-dziś z okazji 29 lutego najgorsza lista przebojów:D -czyli lista gniotów, które podbiły polską publikę;)

a ssssily oczywiście tuli tuli:D

16:21 tamten koleś mnie wkurwia. co to jest ! same podszywy ! a gniotem jestem ja sam i się tego nie wstydzę ! Żle mi kurwa jest. mam zmiany nastrojów i nie wkurzać mnie !

Mnie też troszkę smutno, ale tylko troszkę choć dziś sobie poplakusialam, ale tylko troszeczkę. :)

Ssilly, On chyba nie zaczerni nicka, jest uparty... wrrrrrrrrr...😠

Gość dokladnie tak jest
niech nie zaczernia i tak wiadomo, który jest który :o

Linguś---> tuli tuli tuli tuli tuli tuli. też bym chętnie... ale nie umiem. :-( no i nie będę wiedziała kogo tulić. :-( 😡

Tulić Strike'a, ale niech wskaże tego wlasciwego, bo inaczej przytulimy niewalsciwego i Lucky'ego ominie taka przyjemność. Lucky, Ty uwielbiasz jak cie ktoś tak prosi? Ssilly -----> tuli, tuli. :)

Gość lucky strike///./////..
po pierwsze mi dziś wcale nie jest smutno - niedługo skończę dzisiejsze obowiązki i zacznę zabawę piątkowej nocy:)..poza tym muzyka trójkowa dziś jest bezbłędna_chyba \"Tercet egzotyczny\" przed momentem leciał:classic_cool:...ale i tak chętnie się z Wami potulam:D po następne nie zaczernię nicka bo już tyle razy różne darzące mnie sympatią osoby pozaczerniały mi lucky striki, że aktualnie to bez sensu;) (nawet przed momentem ponownie zostałem zaczerniony przez kogoś:D) dziś już mnie nie będzie miłego piątku i tuli tuli:)

tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-) :-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-) :-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli:-)tuli

Lucky pomarańczowy, jesteś slodki. :D Miłego wieczorku piątkowego. :D

Gość przygladam sie od dawna P
luckiego po prostu nosi:P

Gość mado68
rany!. więc nie tylko mi dzisiaj smutno i czuję się jakoś tak do... tyłka

to i ja dołączę do Was , mam nadzieję że za chwilę tak jak kończy się dzisiejszy dzień skończą się moje i Wasze smutki, ale dnia jutrzejszego boję się bardziej.:(

Kasiu, a co się stało? Przykro mi, że Ci smutno, mnie już lepiej, bo rano... to szkoda gadać....

ehhhhhhhhhh trudno tak opowiedzieć w kilku słowach całe swoje życie.Powiem Wam że dzis zapadła decyzja o rozwodzie z moim M , to on to zaproponował :( Rozmowa co dalej i jak to wszystko zorganizować została przełożona na jutro.

Bardzo mi przykro. :( Ale na pewno wszystko się ułoży.

Linger bardzo bym chciała, mam nadzieje że sobie poradzę bez względu na wszystko. Zawsze wierzyłam w miłość , ale co zrobić wówczas gdy jej zabraknie?

Gość biedroneczka w kreseczki
A mnie tez jest smutno bo moj maz poszedl na noc do pracy a przed wyjsciem sie poklocilismy.