Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka mila

im dziewczyna starsza tym trudniej jej znalezc faceta..prawda?

Polecane posty

Gość lolitka mila

jak dziewczyna ma wiecej niz 25 i jest sama to juz jej bedzie trudniej kogos znalezc..... a facetom jest latwiej nawet jak ma 30 lat to i tak ma szanse na mloda dziewczyne czy to prawda? zgadzacie sie z tym? jesli tak to dlaczego

no tak nie do końca masz rację kwestią jest wygląd atrakcyjna osoba znajdzie zawsze ale też nie może siedziec w domu i czekac na kogoś ja uważam że szanse większe ma facet ale minimalne

Gość Błękitne Niebo26
Moja mama ma 50 lat,a wygląda co najmniej 15 lat młodziej. Niedawno była na spotkaniu organizowanym przez jej klasę z liceum i jej koledzy-rówieśnicy wyglądali przy niej jak stare dziady:-)

Gość arnik
tak to prawda,w tym wieku coraz więcej dziewczyn wychodzi za mąż,rodzą dzieci i trudno znależć im wspólny temat z singielkami,pozatym samotna dziewczyna nie jest już zapraszana na imprezy wśród ochajtanych bo ich zdaniem stanowi często zagrożenie dla związku(małżeńskiego)...

Gość Karautka
Liloitka mila Gadasz takie bzdury ze az mi sie cos w srodku robi... W kazdym wieku mozna znalezc swoja milosc, a ta panika u 25-30 latek zeby szybko zlapac meza jest wrecz komiczna. Dajcie sobie na luz, a milosc sama was znajdzie. Bez paniki ze ostatni dzwonek... Kurcze Polska to taki dziwny kraj, dziwne tu myslenie. Ale wystarczy stad wyjechac zeby zaczac zyc i wyzwolic sie z tych okowów - bo w Polsce wszystko to co gdzie indziej jest normalnoscia tu jest problemem.

Gość Kupelweiser
im ktoś starszy tym trudniej mu znaleźć sensownego partnera, chyba że tylko o seks biega ...

Gość arlekinka
to prawda, ze im ktos starszy tym trudniej jest znalezc partnera, ale wynika to z tego, ze im jestesmy starsi tym mamy wieksze wymagania wzgledem potencjalnego partnera i dlatego..

Gość Finka Podhalańska
faceci z wiekiem obniżają wymagania wobec potencjalnej partnerki, a kobietry w większości podnosza poprzeczke dla partnera.

Gość agat5
To prawda. Moje koleżanki już dawno maja mężów a ja jakoś zostałam . I odnoszę nawet wrażenie ze mężczyźni zwyczajnie sie mnie boją, co zaczyna mnie denrwować.

Gość ofe rma
co wy z tym ciągłym "boją". każda laska której nikt nie chce wypisuje brednie że "faceci się jej boją". zgłupiałyście już kompletnie?

Gość agata gruba
zgadzam sie , jest im trudniej znalezc ale dlatego ze jest mniejszy wybor, wiekszosc zajeta albo z duuuzym bagazem przeszlosci. ot i cala prawda