Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snowfot

młodszy partner

Polecane posty

Gość snowfot

Witam proszę o o opinie Pań które mają młodszego partnera poznałam bardzo interesującego meżczyznę ale jest młodszy ode mnie 9 lat i tak różnica wieku troszeczkę mnie przeraża

Gość suunshine77
witam moj partner jest mlodszy odemnie o 7lat

Gość suunshine77
dlacego przeraza w jakil sensie?...

Gość suunshine77
zgadzam sie my razem jestesmy juz poltora roku planujemy sie pobrac,moze pasujemy do siebie bo ja troszke dziecinna jestem nie wiem

Gość snowfot
po prostu nie wiem czy to współgra czy to ma to sens jest super dobrze sie rozumiemy lubie z nim rozmawiac ale jeszcze nie wiem czy mamy te same priortety bo znamy sie krótko a aj troszczeke boje sie angażowac bo juz dostałam po dupie

Gość snowfot
to co piszesz jest bardzo budujące ja nie wygladam na swoj wiek nie zachowuje sie i nie czuje a on jak na sowj wiek jest dojrzalały

Gość suunshine77
jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz pozatym nie musisz sie angazowac tylko sprobowac,jak nie wyjdzie zostaniecie przyjaciolmi lub nie

snowfot: a ile macie lat? Moja matka ma meza mlodszego 11 lat, poznali sie jak miala 42, sa ze soba ponad 13 lat.

Gość snowfot
co racja to racja a jezlie mozna zapytac w jakim przedziale wiekowym jestescie?

Gość suunshine77
jezeli on mysli to samo co ty sprobuj. ja sie odwazylam mimo ze dookola ludki mowili ze za mlody i wogole,to niezwracalam uwagi na innych i nie zaluje.jestesmy szczesliwi plusem bylo to ze jemu podobaja sie kobiety starsze a mi nie przeszkadza jak facet moze byc starszy to czemu kobieta nie moze

Gość suunshine77
ja mam 31 a on 24

Gość suunshine77
a wy?

Gość snowfot
ja mam 32 a on 23 i właśnie patrząc na to zdroworosądkowo to wszytko mi mówi ze nie ma sensu włanie przez tę róznicę wieku

Gość hgfdd
nie ma sensu, nic nie ma sensu :o

A tak w ogole to wspolczuje wam kobietki, bo wiele ciezkich chwil przed wami. Zanim sie na maxa zaangazujecie, sprawdzcie sobie pare rzeczy: co na to ich rodziny, czy was zaakceptuja? Jesli nie, jaki bedzie do tego faktu stosunek waszych partnerow? Co na to ich koledzy, a wiem ze koledzy rozne rzeczy potrafia mowic i bynajmniej subtelni nie sa. W sumie mlodszy nie mlodszy, co za roznica, wazne zebyscie sie kochali. Tylko wiem, ze takie zwiazki sa trudne, i to kobieta ponosi najwieksze koszty. Z drugiej strony mowia, ze o to co trudno przyszlo, bardziej sie dba. powodzenia.

Gość snowfot
ja nie dam o to co inni mówią moja rodzinka chce zebym była szczęśliwa ale fakt faktem nie iwem jak to z jego mamą a przede wszytskim czy jest to dla niego ważne - akceptacja jego mamy

Gość Karautka
Snowfot Nie daj sie zdołować glupim stereotypom. Liczy się miłość i jego dojrzałość. Nie przejmuj się róznicą wieku tylko idz za glosem serca. W Polsce juz tak jest, wiecznie jest sie z jakiegoś powodu krytykowanym, tacy już tu są ludzie, taka mentalność. Jakbys mieszkała np w Stanach to taki problem-róznicy wieku-by nie istniał. W Polsce wszystko jest problemem. Sterotypy, chamstwo, brak tolerancji, wszystko musi być poukładane -najlepiej dwojka dzieci i maz przed 30 , maz obowiazkowo starszy o 2 lata, bron boze nie czarnoskóry i w zadnym wypadku nie nizszy od Ciebie bo to też jest zle widziane jak facet jest nizszy itp itp Olej głupich, zawistnych ludzi i ich opinie i idz za głosem serca !

Gość Karautka
I co jego mama ma do tego? Przeciez to jego zycie nie jej. Ma prawo dokonywac takich wyborów jakich sam chce a nie takich jakie mu karze dokonac jego mama. To byloby chore ! On ma prawo zyc tak jak sam chce.

Gość snowfot
Karautko pięknie to napisałaś dziekuje Ci bardzo to bardzo ładnie z twojej strony kurcze potrzebuje takie kopa do przodu:)

Karautka: masz racje, tyle ze nie zyjemy w prozni i opinia innych niezle moze dac sie we znaki. Najwazniejsze, czy ten mlodszy okaze sie faktycznie na tyle dojrzaly, zeby te opinie miec gdzies. Bo to on bedzie wysluchiwal ze jest glupi bo wiaze sie ze stara, jak moglby miec mlodsza i ladniejsza bla bla, a o niej z kolei beda mowic, ze wyrachowana i uwiodla mlodego, niewinnego. Wiele na ten temat moglabym pisac, bo z autopsji go znam, ale na razie nie mam czasu.

Gość Karautka
czarna kotka 33 a z ciebie to taka stara dewotka. Jakby mniej bylo takich dewotek to nie zatruwalyby zycia ludziom swoimi głupim gadaniem. Kazdy ma prawo zyc jak chce i z kim chce -chocby facet mial byc nizszy 20 cm a kobieta starsza 20 lat - i tobie nic do tego, zajmij sie własnym zyciem o ile je masz.

Gość snowfot
no właśnie to ze dla jego otocznia moge być starą dupą i w zasadzie troche tez o tym mysłalm ze kurcze mógłby mieć młodszą a ja będę coraz strasza:(

Gość Karautka
pozatym 32 lata to jest jescze młoda kobieta, a taki 23 latek może już np lysiec i wygladac gorzej niz ona, nie zgadzam sie ze kobiety szybciej sie starzeja. z moich obserwacji wynika ze jest odwrotnie.

Gość Karautka
snowfod Dałas sie zdołowac głupim ludziom :( On też sie bedzie starzał, myslisz ze bedzie wiecznie mlody? A pozatym jezeli w milosci podstawa jest wyglad to ja dziękuję... Wazny jest czlowiek a nie to ze ma kilka lat wiecej czy mniej, czy jedna zmarszczke wiecej. Oczywiscie jezeli kobieta bylaby starsza 20 lat to juz byloby ciezko, ale tez nikt nie ma prawa przekreslac takiego zwiazku ,jest on prywatna decyzja dwojga ludzi. A roznica do 10 lat jeszcze miesci sie w normie.

Karautka: oj mam wlasne zycie... Mysle ze mnie nie zrozumialas do konca, ja nie mam absolutnie nic do takich zwiazkow, tym bardziej ze w podobnym jestem, tylko nieco bardziej skomplikowanym. Chodzi mi o to, zeby dziewczyny wybadaly tych swoich partnerow co do ich postawy na temat opini publicznej, bo to mlode chlopaki, no i zeby pozniej nie bylo placzu. I niezmiennie zycze powodzenia.

Gość snowfot
Karautko masz rację ja się dobrze trzymam i bardzo chiałabym spróować zresztą zobaczymy jak to będzie

Gość Karautka
Trzymam kciuki, jezeli to jest naprawde miłość to te marne 9 latek rożnicy nie mają zadnego znaczenia !

Gość Karautka
czarna kotka 33 Widac zle cie zrozumialam

Gość Karautka
I wiecie co, wiekszosc facetow to i tak cale zycie duze dzieci, niezaleznie od tego ile maja lat :( Może być tez tak ze taki 23 latek jest dojrzalszy emocjonalnie niz np 50-latek i nie jest to zaden stereotyp ale tak bywa.