Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos zyczliwy doradzi

NIby mial byc tylko sex ale widze ze sie zakochalam a on ...

Polecane posty

Nie mialam nikogo bo rozstalam się z chlopakiem i pozniej poznalam jego. Jest starszy o 8 lat, (ja ma 24 )kulturalny, przystojny. Mówił mi ze raczej nie nadaje sie na stałego partnera ale mi brakowalo sexu, bliskosci i zgodzilam sie z nim spotykac.Trwało to 3 miesiace Przychodził i prawie za kazdym razem uprawialismy sex czasem wczesniej mnie gdzies zabrał. Teraz widze ze ja sie zakochalam on chyba raczej nie . Wczoraj nie odbierał telefonu... Wczesniej troche mi sie zwierzał ze miał kiedys dziewczyne która kochal ale ona zlamala mu serce chcial ja zlapac na ciaze ale nic z tego nie wyszło i powiedział ze byc moze jest nieplodny juz nie wiem czy mi takie sciemy wali czy moze nie chce sie znikim wiazac na stale bo rzeczywiscie nie moze miec dzieci Moze rzezczywiscie robil jakies badania... ehh

On ma strasznego doła i musisz wybadać delikatnie i z wyczuciem Moze rzeczywiście jest bezpłodny i zauważyl że się zakochłaś i nie chece cie unieszczęsliwać

Gość jajajajjajajaja
Dlaczego piszesz o nas kochanie?

Gość po co mu teraz zawracasz glowe
jak chcialas sie tylko dupczyc? :o on na wstepie ci powiedzial, ze nic z tego nie bedzie :o chcial cie tylko wydymac :D gardze takimi dziw...:o🖐️

Gość kasia_katarzyna
a ja widze że to typ starego wyjadacza:) pewnie jest przystojny, ma kase. Tylko dlaczego jeszcze nie ma rodziny żony? musi być jakis felerny i pierwszy rzuca dziewczyny bo boi sie odrzucenia albo taki poprostu jest.

nie powiedział mi na wstepie ze nic z tego nie bedzie chcialam sie tylko wygadac bo i tak widze ze jak zwykle na kafe tylko umiecie ładowac zlosliwe teksty

Gość qten
Facet nigdy nie traktuje powaznie kobiety, z ktora spotyka sie tylko dla seksu

a kobieta przewaznie sie zakochuje. tak jestesmy skonstruowane

Gość Dwa razy raz po razie
moja rada. nie dawaj mu wszystkiego czego on chce, nie odbieraj od niego zawsze telefonu. nie bądz natrętna. najgorsze co moze byc to zawracanie dupy. a odzywa sie w gole jeszcze? opowiedz co i jak to może coś poradze

Gość Dwa razy raz po razie
*w ogóle

A loda zrobic mu z połykiem?