Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liiiiiiliiiiii

oszukana przez lanlorda

Polecane posty

Gość liiiiiiliiiiii

mam problem moj lanlord wynajol mi dom z concil house ktory jest zadluzony na 3000tys f.do drzwi zaczeli mi sie dobijac komornicy po jej majatki ale ona nic tu nie ma bo wynajela mi dom bez wyposarzenia, slyszalam tez ze takie praktyki sa tu nie legalne,bo to nie jej wlasnosc jestem sama z dzieckiem a ona mnie oszukala cale szczecie mam umowe.w sobote ide do urzedu poradzcie cos prosze

Moja rada jest jedna---szukaj szybko mieszkania,które porządnie sprawdzisz.Mój mąż miał taką samą sytuację jak Ty z tą różnica,że babka wynajęła mu mieszkanie jak miała już nakaz eksmisji.Mąz o tym oczywiście nie wiedział.Po tygodniu,gdy przygotowywał mieszkanie na nasz przyjazd po powrocie z pracy zastał zapieczętowane mieszkanie.To był piatek wieczór.Możesz sobie wyobrazić co przeżył.Nie udało mu się zostac w tym mieszkaniu.I tak miał dużo szczęścia,że w poniedziałek udalo mu się odzyskać nasze rzeczy.Z tego co wiemy babka ma sprawę w sądzie.M zgłosił to na policję.

Gość liiiiiiliiiiiii
dzieki wlasnie szukam czegos nowego tylko ja jej tak latwo nie popuszcze jesli pojde do city homes i powiem ze mi wynajela taka chate to z pewnoscia ma klopoty morowane jest poprostu tak glupia dostawala odemnie 500f miesiecznie i nie wplacila ani grosza na to zadluzenie!!!!!po drugie przyznala sie ze to mieszkanie z concilu dopiero po 4 miesiacach bylam juz po porade darmowa facet mi wszedzie wydzwanial wstrzymali na razie komornika.ona teraz przyjedzie po kase ale sie troche zdziwi bo wedlug porady mam nie dawac jej zadnych pieniedzy chce odzyskac moja kalcje i wyprowadzic sie jesli nie odda mi pieniedzy to ide to zglosic ale chciala bym wiedziec czy ktos mial podobna sytulacje i moze dzieki jakims rada wywalcze cos jeszcze jesli sie nie postawie pewno jakiegos polaka znowu wywali w kosmos!!!!!!!!!!!!!

idz do prawnika- nic Cie to nie będzie kosztowało- ewentualnie citizen advice beuro