Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JERZY BEDNAREK

CYKLON ORKAN NADCIĄGA NAD POLSKĘ!!!

Polecane posty

Gość Iguśka
napisz z jakiego wojewudzwtwa jestes ??? i czy chopakiem czy dziewczyną ????? w lubelskim tez zgaslo !!!!!!!! 1 raz !!!!

to jakas ściema u nas nic sie nie dzieje!!!!!!!!!! Cicho spokojnie nic nie wieje nic nie dudni nie pada deszcz dzien jak co dzien, chyba ide na spacer poszukac wielkiego tornada

Gość Iguśka
diabeł wpieniacz a moze nie bedzie tornada

Gość Podniecona Przeokrutnie
no ja tez czekam i czekam i na razie tylko mocny wiatr

Gość hej ciocia
łoooj bedzie bedzie

Gość w gdańsku cisza
i nawet listki sie nie trzęsą u mnie w ogródku

Gość hej ciocia
TO się chyba w nocy na dobre zacznie

Gość do hej ciocia
u mnie troche teraz padalo ale narazie nic groznego sie nie dzieje

Media robią panikę ,tak jak w przypadku satelity szpiegowskiego co to akurat na Polskę miał spaść żenua..

o Wielki Tornadowie dziękuje ci ze wysłuchałeś moje prośby i pojawiłeś sie w końcu nad naszym polskim morzem dziękuje hihihihi (tzn prawie jest)

Gość hej ciocia
ja wam powiem, że w mojej części podmuchy coraz silniejsze!!! oczywiście znowu pada przed blokiem na boisku są wielkie kałuże, a na kałużach mały sztormik;) coś się kroi mówie wam, przynajmniej w mojej części do hej ciocia-- to niesamowite, jaka jest rozbieżność w różnych rejonach miasta, u mnie naprawdę zaczyna ładnie dawać- coraz mocniej

Gość hej ciocia
Mańka-- faktem jest, że media zawsze robią wielkie halo, ale tym razem to raczej nie żarty, zresztą wicher już zebrał swoje pierwsze żniwa w niektórych częściach europy i polski, to się naprawdę może przydarzyć także w naszych rejonach i miastach

Gość takajednasama
ej w opolu jest juz masakra - piździ jak na uralu - parapety mi na 11stym pietrze sie telepią a drzewa bujają się na wszystkie strony - boje sie tej nocy brrrrrrrr ale z tą emmą przesadzają bo juz kiedyś był taki wiatr i nikt go nie nazwał a wiało mocniej niż teraz

Gość macie za swoje
:((zanieczyszczacie ziemie,a teraz sa skutki!kto idac do marketu bierze plastikowe torebki?bo ja staram sie nosic swoje ekologiczne ,choc nie przecze wczesniej tez zanieczyszcza lam,ale teraz staram sie myslec!moze jeszcze nie jest za pozno!

pamietam ale to bylo dawno, wtedy zatonął "Jan heweliusz" i ten huragan nazwali chyba Anatol :) i ta wichura zrobila mi dziure w dachu Byl to 1993 r

A to młyn na wodę dla TVN i innych stacji. Nie trzeba się wysilać, materiału sensownego przygotowywać, tylko od świtu do nocy pierdzielić o tym, jak wiatr wieje. A teraz reportaż z Pierdziwólki, łączymy się z naszym wysłannikiem ( z piekła chyba ): Zenon, powiedz jak u Ciebie? -No, sytuacja jest kryzysowa. Jak widać, drzewa za mną trochę się ruszą, straż pożarna w pełnej gotowości, zanosi się na apokalipsę. Ludzie w schronach, ja też już idę. Dziękuję ci Zenon, łączymy się z Bogdanem, który specjalnie dla nas pojechał do Pcimia, w którym mamy już pierwsze ofiary. Bogdan mów co się dzieje. - Witam Państwa, jest źle. A będzie jeszcze gorzej. Będzie strasznie. Będzie potwornie. Mamy już ofiary. Dwa psy sołtysa zabiły się o budę uciekając w panice przez poderwaną przez huragan metalową miską. Będe z państwem do końca, ale ten koniec chyba się juz dla mnie zbliża. Widze zbliżającą się torebkę plastikową z Biedronki.... pędzi prosto na mnie. O ja pier.... - Bogdan? Bogdan??!! Prosze państwa, chyba straciliśmy kontakt, łączymy się zatem z naszym reporterem z Koziej Woli, który dryfuje juz w pontonie po kałużach przez budynkiem gminy. Albin, co się tam dzieje w Koziej Woli? - Prosze państwa, totalne szaleństwo, obłęd, ludzie w panice biegają od domu do domu. Ostatni monopolowy zamknięto przed czasem, bo właściciel zabunkrował sie w piwnicy. Zanosi się na ostre zamieszki i starcia między okoliczną ludnością, a turystami. Nikt nie zwraca uwagi na wiatr, tu jest zadyma innej skali! Przyślijcie helikopter, bo okoliczni uważają, ze monopolowy zamknęli przez głupi serwis informacyjny i szykują mi lincz. Chciałabym obejrzeć w TVN reportaż z końca świata. :D Pewnie pękną z emocji :D

Gość zDolny Sląsk czeka
u mnie huczy strasznie i juz 2 razy nie bylo pradu ide po piwko i bede czekac na punkt kulminacyjny ktory ma nastapic w nocy z dzisiaj na jutro :P

Gość hej ciocia
o kurwa!!! ale mi przed chwilą jebła fala uderzeniowa w okno!!!! aż podskoczyłam!!!! BEDZIE GNóJ!!!!!!!!

Gość
W to lato w krakowie to byl huragan,a nie takie cos:OTo byla chyba jakas traba powietrzna.Na drugi dzien w calym miescie drzewa powyrywane i galezie polamane.

Gość do hej ciocia
ooo cos się u mnie zaczyna dziać...

Gość hej ciocia
Spinola-- dobre :D do hej ciocia-- a jednak coś sie kroi? u mnie sie robi naprawde grubo, trzepie mi po szybach coraz mocniej

Gość zDolny Sląsk czeka
spinola zesikalam sie ze smiechu :D

Gość mozeeeeee
zaj*** ot bylo heheheh:) ja tez ze Zdolnego sląska i co tam u ciebie?? wieje??

Gość do hej ciocia
widze ze ta stara brzoza ktora rosnie naprzeciwko moich okien zaczyna niebezpiecznie sie chwiac...o w morde jak przyjdzie ogromny wiatr to moze wyladowac w moich oknach ;/;/;/