Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa do dzis

pomocy, 10 staz malzenski i...

Polecane posty

Gość szczesliwa do dzis

10 lat malzenstwa, 10 wg mnie szczesliwego malzenstwa i od dzis 10 lat niewiedzy Wyobrazcie sobie, ze jestesmy malzenstwem od 10 lat a dzis rano maz proszac mnie zebym podala mu portfel wypadla jednoczesnie malenka karteczjka na ktorej napisane bylo nie jego pismem nr telefonu imie kobiece dokladnie bylo tak napisane :Ola nowy nr i nowy mail kocham cie: nie zwrocilabym uwagi ale karteczka z czegos wyrwana upadla akurat napisem do przodu wybaczcie pisze nieskladnie mam nadzieje ze zrozumiecie kocham cie co to ma do chiolery znaczyc nie wierze tzn ze on mnie zdradza ze on ma kochanke ze .... rany co to ma byc jestem glupia bo kartke z powrotem mu wlozylam do portfela a nie spisalam nr ani maila poszedl do pracy a ja zaczelam myslec logicznie ...

Gość szczesliwa do dzis
nie no nie no ja pierdole siedze przy kompie i sprawdzam historie, wczoraj wysylal maila z poczty ktora nie jest mi znana na hotmail, jak sie do niej dostac ze tez nie myslalam ze tez nie spisalam nr i maila jak wejsc do skrzynki nie znajac hasla co robic musze wejsc na jego sktrzynke w historii oprocz ze wysylal maila nie ma nic

Gość szczesliwa do dzis
kiedy on mnie zdradza w pracy nie ma mowy nie ma czasy, po pracy czesto zostaje po godzinach zdarza sie ze wyjezdza sluzbowo na dzien, dwa ale az nie wierze, po co mialby to robic, przeciez ze mna mu dobrze, seks jest zawsze kiedy chce i jak chce niczego mu nie odmawiam kurwa nie jestem stara ani brzydka nie nie wierze nie wierze

Gość szczesliwa do dzis
sciagam wszystkie programy po kolei i zaraz sprawdzam do lamania hasel ale na razie nic zeby chociaz gwiazdki byly to szybciej trzeba jakis program z czyms tam wczesniej sciagac rany nie mam pojecia jak to sie robic gdzie szukac a moze sa pliki z haslami gdzies moze to mozna znalezc w kompie jak to sie robi POMOZCIE PROSZE musze tam wejsc musze musze wiedziec , musze i chce wiedziec co to ma znaczyc, on mnie oklamuje jak dlugo z kim gdzie dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ohydne wstretne glowa mnie boli

Gość szczesliwa do dzis
jeden program passware key uruchomilam ale nic

Gość czibiuska
spokojnie ,informacje na kompie to nie wszystko.... i łatwe nie bedzie zacznij od czegoś innego np.sprawdz jego telefon....

Gość czibiuska
uspokój sie bo zrobisz jakies głupstwo a wtedy niczego sie nie dowiesz bo on sie wyprze..zacznij sie mu przyglądac co robi ?gdzie chodzi? kto do niego dzwoni? gdzie on dzwoni? i co robi siedząc przed kompem...

Gość albo
porozmawiac. powiedz ze wiesz!!!!!!!! i niech wszystko z siebie wydusi!!!

Gość czibiuska
nie wiadomo jak zareaguje? może sie wypierać? a wtedy nie dowiesz sie niczego ..on stanie sie bardziej ostrożny

Gość szczesliwa do dzis
ale on jest w pracy wraca o 5 a ja nie wytrzymam telefon ma przy sobie, nie ja nie moge czekac i jeszcze go obserwowac ta kartka i ten nowy mail to wiadomko o co chodzi chcialabym juz wiedziec cos wiecej kto to jest, jak oczesto od kiedy i musze wejsc na te cholerna poczte chcialabym mu wykrzyczec jak wroci ze wszystko wiem odchodze prosze jak wejsc na te cjolerna poczte nie moge przeciez mu powiedziec ze widzialam kartke i ze wiem ze ma nowy mail to smiesznie malo gdybym wiedziala kto to na pewno tam pisza ze soba ptrzy kompie siedzi normalnie nie za dlugo tyle co otworzyc maila wyslac poczte i to wszystko

Gość szczesliwa do dzis
nie ten program jest do dupy nic pusto sprawdzam inny a moze gdzies mozna wejsc w jakis katalog gdzie sa ukryte prosze podpowiedzcie mi bo bladze

Gość szczesliwa do dzis
przypomnialo mi sie ze jest cos takiego jak tryb awaryjny moze tam ale nie pamietam jak tam wejsc mamy nowy komputer i nie ma cookies albo nie moge znalezc

Gość szczesliwa do dzis
prosze nie milczcie napiszcie co za chuj wstretny oni sie pierdola kiedy ja gotuje mu obiad ohyda o naiwnosci chce zrobic tak wejsc na miala dowiedziec sie wszystkiego spakowac walizki i wyprowadzic sie nie wybacze zdradzy w zyciu

Gość albo
nie zalatwisz tego tak... nie znajdziesz tego hasla. masz 2 wyjscia. albo zachowac zimna krew, przez jakis czas go obserwowac , ale on NIE moze sie zorientowac ze Ty wiesz, albo jak wroci to powiedziec ze wiesz o wszystkim....

Gość czibiuska
nie znam sie na programach wiec ja ci w tym nie pomogę

Gość szczesliwa do dzis
przeciez ja go zabije pomagam mu wybierac najlepsze perfumy, ciuchy ubierac go bo nie ma gustu a on wtedy lezie do jakies baby i ja posuwa o boze nie wytrzymam

Gość szczesliwa do dzis
nie nie wejde na ta poczte powiem ze wiem tyle ile widzialam straczy kurwa ze tez nie spislaam nr zadzwonilabym do tej kurwy nie nie odchodze to pewne wiem jaka jestem nie wybacze zostawiam to w dupie zdradzy nie wybacze co za brak slow

Gość spokojnie spokopjnie
spokojnie, zrob jak ci ktos wyzej radzil, sproboj ochlonac, zacznij obserwowac, jak mu od razu wszystko wygarniesz to jak to prawda i tak sie wyprze - tacy sa faceci, wiem cos o tym, masz za malo dowodow

Gość szczesliwa do dzis
nie wyobrazam sobie z nim zycia seksu juz w ogole 10 lat poszlo sie pierdolic dzieki za odpowiedzi ide sie pakowac niektore chcialyby ratowac malzenstwo ale nie ja nie umialabym normalnie z nim zyc wiedzac ze schodzi z jakies baby i wchodzi na mnie poczekam na niego powiem ze wiem i zycze powodzenia na szczescie dzieci nie mamy dopiero planowalismy FUJ chcial ze mna dziecko za jakis rok FUJ

Gość spokojnie spokopjnie
odezwij sie jeszcze kiedys jak sie sprawa skonczyla uwierz mi wiem cos na ten temat pozdrawiam

Gość szczesliwa do dzis
do spokojnie hmmm tacy sa faceci, czyli ze kazdy taki jest niewiarygodne, a teraz rozsadniej nie mam juz ochoty sie z nikim wiazac nigdy dziecko sobie zrobie bo bardzo pragne a przez gnoja bo najpierw kariera nie mielismy na szczescie problemow finansowych nie mam wiec ide plakac dzieki

Gość szczesliwa do dzis
wiesz cos na ten temat, napisz rany jak mi sie rece trzesa

Gość szczesliwa do dzis
pomagalam mu we wszystkim, doradzalam, prasowalam koszule pralam sprzatalam gotowalam i dupy nadtsawialam jak mial ochote nawet kiedy mnie sie nie chcialo dlaczego dlaczego spytam sie go tylko dlaczego

No właśnie dlatego. Bo miał wszystko i więcej, a sam o to walczyć nie musiał.

Gość przede wszystkim spokojnie
w literaturze PCFormat jest podany sposób jak ominąć hasło, bardzo skomplikowany. lecz możliwy. Najlepszy byłby zaufany informatyk. Tylko jedno może cię uratować, spokój maksymalny spokój, by nie chlapnąć ozorem czegoś , czego będzie się żałowało.

Gość szczesliwa do dzis
a gdzie jest ta literatura?

Gość przede wszystkim spokojnie
jest to PCFormat 11/2006, ale przy twoim stanie nerwów, to wątpliwe, żeby coś zdziałała

Gość szczesliwa do dzis
ty wiesz prosze napisz mi krotko moze znajde nie znam informatyka to w komputerze w jakkim pliku prosze napisz

Gość szczesliwa do dzis
jestem spokojna znajde to w kompie ok spokojnie dzieki szukam

Gość szczesliwa do dzis
mam znalazlam w necie jest spis tersci 1. rodzje zagrozen 2. luki w systemach operacyjnych ktory