Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa do dzis

pomocy, 10 staz malzenski i...

Polecane posty

Gość szczesliwa do dzis
a niech zaciera ręce mam to w dupie nie moje mieszkanie, dla mnie moze robić co mu się podoba

Gość ładnie to rozegralas
a jaka głupota tych chlopów ktorzy najpierw zdradzają, kombinują jakies schadzki a jak sie wyda to przepraszają i wystają pod oknami :O to jest dopiero głupota

absolutnie nie chodzi o to zeby mu wybaczac tylko posluchac co ma do powiedzenia i wtedy pwoiedziec mu spierdalaj na zawsze

Gość szczesliwa do dzis
az sama nie wierze, tak to wszystko się szybko potoczyło, ale ja tez jestem konkretna, zawsze taka byłam, jestem sobie za to wdzięczna hehehe ten facet juz dla mnie nie istnieje, musze przejść tylko przez ten rozwod i zycie zacząć od nowa

Gość szczesliwa do dzis
hmmm szczerze, to nie wiem, czy mam ochotę słuchać dlaczego, na początku wydawało mi sie, ze bede chciaŁA TO USLYSZEĆ, ALE TERAZ TO NIE MA SENSU, po co sobie nerwy szarpać

dziwna jestes, ja bym chciala uslyszec jego wersje, jego klamstwa, zeby mogl troche pocierpiec blagając a Ty bys byla nieugieta , dałoby mu to nauczke

Gość kwiatek z okazji dnia kobiet
A nie próbował dotrzeć do Ciebie przez Twoich rodziów? Mój to kiedyś, jak odeszam udowodniwszy, zdradę to nagabywał moją sistrę, moich rodziców, nawet dwie najlepsze przyjaciółki. Raz nawet wlazł na balkon na pierwsze pietro i zaczał pukac do drzwi balkonowych, które akurat były w moim pokoju. Mój pisał smsy bo też nie odbierałam telefonów: "odbierz, proszę", "porozmawiajmy", "to nie tak jak myślisz", "pozwól mi wyjaśnić"... później już bardziej napastliwe "nie bądz dziecinna", "sama niszczysz nasze małżenstwo swoim głupim zachowaniem", "odbierasz dziecku ojca" itp... Kwiaty mi wysyłał posłańcem w ilościach hurtowych. Listy wkładał do skrzynki... póżniej już zaczał odkręcać kota ogonem, że to napewno JA kogoś mam i dlatego tak mi spieszno do rozwodu... A najlepsze, ze jego kochanka wysyłała do mnie maile, że skoro już wiem o ich "miłości" to żebym w koncu pozwoliła mu odejść bo ONI SIE KOCHAJĄ... :D Żebym nie robiła z siebie idiotki i dała mu spokój. A w tym czasie on wystawał pod moimi oknami i zasypywał kwiatami i listami... Teraz jak czytam na tym forum wyznania zakochanych kochanek, że ona i cudzy mąż to połówki jednego owócu, kótre odnalazły sie za późno a te złe, niedobre i niegodziwe żony są złem całego świata to mnie dziki śmiech bierze jakie te kobiety są naiwne i bezdennie głupie. :D

Gość podziwiam Ci ża siłę
na pewno jest Ci ciężko, ale Twoja siła Ci pomoże... jesteś niesamowita

Gość mądra żona
załóż mu szpiega ....mogę podać Ci link i pomóc w zainstalowaniu..Wersja testowa ole tobie tydzień czy dwa w zupełności wystarczy.Dzięki niemu poznasz wszystkie jego hasła :)

jeju jakie te chlopy głupie czemu nie pojdą do kochanki skoro juz sie wydalo i teraz nie muszą sie juz ukrywac, zupelnie bez mózgu i honoru

Gość szczesliwa do dzis
dziekuje wam wszystkich chodzcie do mnie hehehe czuje sie taka samotna, bo nie mam z kim porozmawiac, ale ja sie po prostu boje go sluchac, mozecie uwierzyc, narawde sie boje, dlatego nie moge go wsluchac, gdybym go zaczela sluchac, to oznaczaloby, ze zaczynam mieknac a do tego nie dopuszcze, wiem ze to glupe ale czuje ze wlasnie w milczeniu moja sila madra zono podaj mi link bede wdzieczna, nie wiem po co, ale podaj dziekuje ci bardzo, nie wiem moze sie przyda

Gość szczesliwa do dzis
czy to trudno zainstalowac, wiec prosze cie o pomoc, mysle ze przyda mi sie

Gość gratuluje
jestes madra i silna kobieta!!! szkoda tracic swoje zycia na takiego palanta!!! i zastanow sie czy nie zlozyc rozwodu z jego winy, raczej ciezko bedzie mu sie wykrecic i moze od razu sam sie przyzna!!! pomysl teraz o sobie, zajmij sie jakims hobby, pasja, fajnymi ksiazkami, moze jezyk, ... 🌼

Gość szczesliwa do dzis
mądra żono poprosze cie o pomoc

Gość szczesliwa do dzis
o tak gratuluje to świetny pomysł, że też sama na to nie wpadłam, tak muszę sie czymś zająć, idiota znowu stoi pod oknem o cholerka dziwne nie pracuje dzis palant

Gość mądra żona
:) Teraz dopiero przeczytałam całość,myślałam, że Ci się przyda.Wiesz szkoda, że to tak rozegrałaś ja zrobiłabym to innaczej. -założyłabym szpiega -zebrała dowody -wniosła o rozwód z jego winy oczywiście a niby czemu polubownie to chcesz zrobić ? Nie wiem czy wiesz, ale przy takim stażu małzeńskim możesz od skurczybyka żadać alimentów na siebie..Tak ,tak dzisiaj jestes samowystarczalna, ale w razie czego masz taką możliwość pod warunkiem rozwodu z jego winy... Zaraz poszukam szpiega to Ci podam Dla wszyskich zainteresowanych jest to zajebisty szpieg :) Robi zrzuty co kilka sekund tak że nie ma opcji zmainy hasła.Zrzuty to teksty zdjęcia WSZYSTKO do W Y D R U K O W A N IA :) :)

Gość szczesliwa do dzis
z jego winy, ależ to moze trwać i trwac, alimenty dla mnie? nie wiedziałam, ze jest cos takego, to pewnie bardzo czasochłonne, to prawda dowodów nie mam, ale mam cały czas klucze do jego mieszkania, kiedy on będzie pracował mogę tam pojechać, o ile nie zmieni zamka ale nie sądzę, ten szpieg moze to dobry pomysł, ale napisz mi, czy on go nie odkryje, to jakies urzadzenie widoczne, podaj mi ten link i napisz po krotce jak to sie robi, czy sama dam rade w kazdym razie madra zono troche zmacilas moje mysli

Gość __bliska__
jestem pod wrażeniem, szczęsliwa do dziś, że to zrobiłaś i to tak błykawicznie... intuicyjnie wyczułas, że taki tryb to dla ciebie najmniejszy koszt, bo zwykle dziewczyny chcą się spotkać, rzucic oskarżeniem w twarz, spodziewają sie przeprosin, kajania, a on sfrustrowany, że został zdemaskowany, dopiero wtedy daje popis i zwykle wychodzi na to, że ona jest chora, podejrzliwa, zazdrosna, niewyrozumiała, przesladuje, więzi itd itp jednym słowem nie da sie z nią żyć.. gratuluję ci, że tego uniknęłaś rzeczywiście konkretna kobieta z ciebie i trudno cię lekcewazyć... jedno jet pewne...on ma do ciebie morze szacunku - tego ci gratuluję wpółczuję tez, bo to w końcu zawiedzione nadzieje i kawał czasu.. pozdrawiam

Gość szczesliwa do dzis
alez mi wywroclas wszystko w glowie, rozowd tak, ale czy teraz nie chce z jego winy kutas mnie zdradzal w taki podły spodób i dalej by to robił, gdyby nie ta kartka

Gość szczesliwa do dzis
tak to cholerny kawał czasu i tu jestem wściekła, zabrał mi tyle z życia

Gość mądra żona
jak klikniesz w link top ten po lewej...Mini monitoring... Nie widac go bo jest to program działający w tle..Lokujesz go np na dysku D Musisz wybrac ten dysk w którym Ty masz najwiecej swoich plików...Np zdjęcia lub jakieś foldery. Podczas instalacji program "pyta" gdzie go zamieścić..Po jakimś czasie on zwyczajnie wygasa :) Nie znajdzie go..a nawet sie nie domyśli :) Z pewnością nadal pisze z nią co bedzie doskonałym dowodem w sądzie...Za cholerę nie podarowałabym mu.Co z tego ,ze to trwa? A gdzie Ci się spieszy? Mając dowody "udupisz" go tak , ze hej.. Tak, z alimentami tak właśnie jest..Musze sprawdzić dokładnie, bo wydaje mi się, że to zalezy nawet nie od winy jak właśnie od stażu małżeństa..I np od tego, że żonie źle się powodzi(zalezne od Twoich dochodów) W każdym razie z jego winy jest korzystniejsze dla Ciebie...Przecież i tak bedziesz walczyć o wspólny dorobek itd...

Gość gratuluje
madra zona ma racje, znacznie korzystniej dla Ciebie jest rozwod z jego winy (przede wszytskim ze wzgelu na ewentulane alimenty), przy wiekszej ilosci dowodow, to on moze od razu sie przyzna, a dowod, to tez zeznania innych osob np. w tym sklepie to pewnie nieraz widzieli Twojego meza itp., ale mysle, ze duze szanse, ze sam sie przyzna, tym bardziej jak bys mu sprawdzila poczte i tam cos znalazla;-)

Gość szczesliwa do dzis
a jednak zainstaluje ten program u niego w kompie, zobaczymy co ztego wyniknie, ale najpierw sprawdze u siebe jak to dziala mam nadzieje, ze naprawde nie da sie go wykryc, chociaz programy ktore sie instaluje pokazuja sie w wszystkich program na pasku start, to moze po prosru wykasuje go a on nadal bedzie dzialal a do wypowiezi powyzej, a czy on nie popelnil przesteptswa rujnujac mi zycie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szczesliwa do dzis
a zdradzanie jest zgodne z prawem wg ciebie tak, oj to zalosny jestes, amant jak siebie nazywasz pasuje do twoich wypowiedzi, czyli pustak

A czemu do mnie z pretensjami wyjeżdżasz:O?Niestety ale w kodeksie karnym nie ma kary za zdradę i to nie jest moja wina:O.A do tego podobno dowody zdobyte w sposób nielegany się nie liczą:O. Ale jak chcesz go ukarać to mam dobry sposób ale kto inny by musiał to zrobić:classic_cool:.Ale w tedy byś nie mogła liczeć na alimenty:P.Ale jak wcześniej o tym nie pomyślałaś to bez względu na to na alimenty też nie będziesz mogła liczyć:P.A on kiedy się urodził:classic_cool:?Jak się dowiem to napiszę jakich wrogów można mu skombinować:classic_cool:.

Gość gratuluje
zeby nie bylo watpliwosci: jak jest rozwod z winy drugiej strony, a zdrada jest do tego klasyczna przeslanka, to prawo do alimentow jakbys byla w trudnej sytuacji zawsze bedziesz Ci szczesliwa do dzis przyslugiwac!

Gość gratuluje
*bedzie