Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria23

dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość daria23

jestesmy ze sobą długo bo 9miesięcy ale czasami sie zastanawiam czy on mnie kocha(czy powinien po takim czasie?)nigdy tego nie powiedział,ja jemnu tez ale to chyba facet powinien wyjsc z iicjatywa,ja nie chce sie narzucac,nie cce tez nic na siłę,nie wiem czy to dlatego ze jest skryty i nigdy nie miał dziewczyny czy on mnie tylko lubi?coraz bardziej męczy mnie to ;(

Gość Ju...
To, czy kocha, to akurat widać, a nie słychać. Ale jak chcesz usłyszeć, to zapytaj. Wiesz, żeby być z kimś aż tyle czasu, to chyba trzeba kochać.:)

Gość daria23
tez tak uważam ale brakuje mi uczuć,nigdy sama nie byłam wylema i dosyc zimna a teraz mi tego brakuje...bo trafiłam chyba na takiego samego faceta jak ja.

Gość krase
Ale ktoś w tej sytuacji musi się wykazać odwagą. Jeśli czujesz, że Cię kocha ale brakuje Ci słów może zacznij sama. Nauczcie się tego wzajemnie.

Gość daria23
nie wiem jak zacząć.. a uważam że bez tego daleko nie zajdziemy,wolałabym jednak to mówić i słyszec od niego.a jak sie upomne to bedzie tak jakbym sie narzucała

Gość nie chce byc niemila
ale 9 miesiecy to nie az tak dlugo. Poza tym moze nie jest zbyt wylewny jesli chodzi o uczucia. Lepiej ze powie ci ze cie kocha jak bedzie tego pewien, niz gdyby mial ci mowic "kocham cie" klamiac

Gość Ju...
To możesz mu zasugerować wypowiedzenie tych słów nie wprost.:P

Gość daria23
nie wprost:> czyli?

jezeli on tyle z toba byl sorki jest to napewno kocha, chyba zauwazasz jak sie zachowuje wobec ciebie i wogole...choc na 100 nigdy pewnosci nie ma, ja z moim jestem ...albo bylam prawie 2 lata i tez nie wiem....tzn ja kocham go bardzo ale w ostatnim czasie zwatpilam czy on mnie..

Gość joaanna25
Są różni faceci, jedni bez problemu mówią o swoich uczuciach a drudzy-mają z tym problem. Jeśli jesteście ze sobą już tyle miesięcy to wiesz mi, napewno bardzo Cię kocha. Facet, gdy ma pierwszą laskę jest w niej zabujany na maksa bo pierwsza miłość jest najgłębsza i najsilniejsza. Ja tez jestem od mojego męża pierwszą miłością i doskonale wiem jak to jest. Jeśli to Cię naprawdę męczy to zapytaj się go. A może potrzebuje więcej czasu, żeby sie przed Tobą otworzyć?

Gość Ju...
O., Dario, przecież kobiety mają swoje sposoby. Zacznij rozmowe o uczuciach,. powiedz, że Ci bardzo na nim zależy itp., no i też skłoń go do wyznań.:)

Jak to? To jesteście ze sobą tyle czasu i sobie nie mówicie tych słów? :O

Gość daria23
niestety nie ;/

Gość jestem podobna do Twojego
chłopaka... też trudno wyznania milosne przechodzą mi przez usta... to, że nie mówi Ci o pewnych emocjach, to NIE ZNACZY, że ich nie ma... wręcz przeciwnie...

Gość taki sam mam staz
i tez jeszcze takie wyznania nigdy nie padly ;)

Gość daria23
i czekasz? czy sama coś z tym robisz? a chodzisz z nm do łóżka jesli mozna spytac?