Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hello Kitty co myslicie

Telefon Hello Kitty .... co sadzicie?

Polecane posty

Chcialabym go miec ale boje sie ze padnie po tygodniu...czy ktos wie cos na temat tego telefonu? niepotrzebna mi jest super kamera,aparat itp bo dla mnie telefon jest do dzwonienia,pisania smsow i zeby ladnie wygladal:) a ten jest slodki >:) boje sie tylko ze cena 600/700zl to bardziej cena za slawna na calym swiecie firme a nie za sam telefon i dlatego boje sie troche ryzykowac

Gość DUPA TWOJA NIE MOJA
jaka tandeta :o hahahahaha. wyglad tel jest dla ciebie wazny? o bosz... :o usmialam sie do lez :D dzieki 🖐️

wyglad telefonu wazny :) zawsze mam telefon obklejony swiecidelkami :) ale nie o tym mowa...pytalam czy ktos wie cos na temat telefonu

Gość powinna wiecej....
oj ja mam 25 lat i tez bym sobie taki kupiła ( nie jestem różową landrynką, ale zwykła elegancką kobietą, ubieram sie skronie ale z klasą) jakbym miała te 600/700 zł to bym sie neizastanawiała nawet

Sssilly maggot : :) hehe

powinna wiecej.... wlasnie o to chodzi...gdybym miala kasy jak lodu to bym sie nie zastanawiala no ale jak kupie go i sie okaze ze ten telefon po dwoch dniach padnie to potem bede musiala zadowolic sie jakims złomem :P dlatego decyzja jest trudna a najgorsze jest to ze nikt nawet nie moze wyrazic opinii na temat tego telefonu bo jeszcze u nikogo go nie widzialam

jestem deską przegrałam życie : a moze wlasnie o to chodzi ! ja lubie slodkie kolorowe rzeczy, takie dla pustych lal hehe ale nie chce zeby mnie tak postrzegano wiec w moim ubiorze nie znajdziesz zadnego takiego elementu...za to szaleje jesli chodzi o rozowy pokoj,telefon :)

widze ze nie dowiem sie niczego :( juz nie wiem gdzie mam szukac informacji na jego temat :(

Gość nataaa
o ja słodki jest!! matko jacy Wy jestescie smiertelnie poważni, czy to zle ze ktos lubi miec ladne rzeczy, dla jednych liczy sie ile telefon ma funkcji i jaki to zajebisty ma aparat, a ktos inny woli usmiechnac sie wyjmujac go z torebki.

szukam w googlach jakiegos forum ale nic nie moge znalezc !

nataaa: dzieki za poparcie :) dla mnei nie sa wazne funkcje mam aparat z kamerka wiec po co mi w telefonie...a jest tak slodki ze nie moge sie powstrzymac hehe

Gość kilikok boski
jest boski

Gość zdecydowanie_niezdecydowana
a feee :o wyglada na nietrwaly. pewnie nic ciekawego i kasa w bloto wyrzucona :o

zdecydowanie_niezdecydowana : ,,wyglada,, i wlasnie tyle co moge sie dowiedziec od inych...kazdy tylko przypuszcza a nikt nie wie :(

podnosze

Kuraiko: nie tylko ja jestem pieprznieta ?:P hehe nie wiem co mam robic...teraz mam motorole v3 oczywiscie calutki panel jest w rozowych dzecikach...4godziny to przyklejalam !! hehe ale jest super no a teraz w tym sie zakochalam

Kuraiko: niestety nie pisze...w ogole hello kitty to firma produkujaca ubrania,bizyterie,zabawki wszystko ! ale czy telefon takiej firmy moze byc dobry?

Nie podoba mi się ten telefon ;/ telefon ma mieć mp3,kamere,aparat itd. i działać mniejsza z tym jak wygląda ;/

Ciii... a po co mi aparat w telefonie skoro mam porzadny aparat z kamera,po co mi mp3 skoro mam fajna mp4 ? bez sensu...aparatem robi sie zdjecia,mp3 sie slucha,kamera kreci sie filmy a telefonem sie dzwoni