Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hello Kitty co myslicie

Telefon Hello Kitty .... co sadzicie?

Polecane posty

Gość eqwf
podnosze

Gość eqwf
4657y

Gość jtgtdfj
ghfjny

Gość moge tylko powiedziec
ze jest sliczny,nic wiecej na jego temat nie wiem

Gość z tego co wiem to ta firma
produkuje glownie zabawki,ubrania,mebelki dzieciece,miski i wiele wiele innych.nie jestem w stanie powiedziec czy telefon kitty bedzie dobry,wytrzymaly.

Gość kasbak
plastikowa cegła

Gość z tego co wiem to ta firma
Myrevin : to byl taki zarcik czy naprawde masz ? mi tez sie on strasznie podoba,ale mam obawy.ciekawe gdzie autorka

Gość Iwona1752310
Witam! Posiadam ten telefon na sprzedaż, cena to 470 pln, jest on nowy na gwarancji... Jest prześliczny! Dla osoby chętnej wystawię aukcję na allegro... Pozdrawiam!

Właśnie kupiłam telefon HELLO KITTY na allegro z dotykowym ekranem, mp3, mp4, rozpoznawaniem pisma, obsługą 2 kart sim, kamerą itp. jak czytam tutaj komentarze to szczena opada... mam 21 i nie jestem ani różową landryną ani głupią dziewuchą. Telefon jest boski. Wiele kobiet na całym świecie się nim zachwyca. Lepiej kupić taki telefon niż pospolitą nokie, a smutni ludzie niech mają smutne, szare telefonu. Nawet cena mówi sama za siebie że nie jest to badziewie. Jak przyjdzie paczka i będę miała już go w ręku napisze czy wart jest swojej ceny. Szkoda jedynie że jak coś się jemu stanie to żaden serwis mi go nie naprawi bo nie ma w Polsce do niego części, no cóż.... jak się zdenerwuje nie będę mogła nim rzucać o ściany:))))

o jaaaaaa ale paskudztwo :D to ja już wolę czarny smutny malutki soniaczek niż japońskie gówienko( ten kociaczek kojarzy mi się z takimi przesłodzonymi japońskimi kreskówkami) :p

Jestem bardzo zadowolona z tego telefonu, bateria trzyma ok 4 dni. Telefon ma dużo funkcji i jest świetny. Mój kolega stwierdził , że wygląda bardzo gejowsko ale jak ma wyglądać telefon dla kobiety:) Polecam go dla fanek hello kitty. Nie zamienia go na inny fon, będę go miła tyle ile wytrzyma, mam nadzieje że długo.

Gość Gsadf
Telefon miała moja znajoma. Trwałość telefonu pozostawia do życzenia - podobno wypadł jej z kieszeni, nie do naprawy. Kiedy jeszcze działał - wyglądał raczej jako zabawka dla małych dzieci, ewentualnie pierwsza komórka ośmiolatka. Dużo funkcji, które jednak zostały wciśnięte na siłę, telefon się wieszał. W sumie za darmo mogłabym wziąść, za 10zl też, telefon w ogóle nie warty swojej ceny. Siedem stów leci tu tylko i wyłącznie na wszechobecną minkę Hello-Kitty. Za tą cenę kupić pożądny telefon i dokupić nową, bardziej kolorową obudowę. Sądzę, że mimo wszystko telefon się spodoba jakby to powiedzieć, debilom o raz fankom mody HK, którzy nie mają w sobie za grosz innych pomysłów. Poza tym moda, jak moda za miesiąc, dwa minie i obciachem będzie mieć teki telefon - tylko dla bogatszych i tych, którzy lubią rozstawać się z telefonem co chwila kupując nowy.

Gość lolaxDDP
Mam tego fona od 3 dnii i jest sweet telefon nie jest dziecinny - wrecz przeciwnie to phon dla nastolatek xDD nie zastanawiaj sie xD ja nie zaluje ;P

Gość komarzyca29
Podobno jest dobry i popieram to co juz bylo wczesniej mowione zdjecia robi sie aparatem (na telefonie zawsze beda gorsze) muzyki słucha się z mp3 a estetyka tez jest wazna i nikt mi nie powie ze nie chyba tylko śmierdzące niechluje niechluje musisz sobie normalnie wpisac w google jaki dokladnie bo sporo jest telefonów z hello kitty i tam masz praktycznie na kazdej stronie pod telefonem komentarze

Gość wybacz mi że żyje... /śmierć/
kup sobie zwykły fon i oklej nalepkami kello kitty, żal daremny telefon brzydki i w ogóle i nie sądze, żeby był dobrej jakości czy dobry w obsłudze jak wszystkie telefony simensa /wybacz mi dziś, że żyje na twoim świecie.../

Gość edith92
Strasznie mi sie ten telefon podobal, ale dzisiaj w orange powiedziano mi, ze to zwykly shit obklejony naklejkami z kotkiem, a przeciez nie bedziecie wywalac dodatkowej kasy na NAKLEJKI. Mam 16 lat i pewnie za 3 lata wstydzilabym sie cos takiego wyciagnac z kieszeni :D Jutro kupuje normalną, zwyczajną, \"smutną\" nokie. Nakleje jakas naklejke i bedzie ok!! ;) !!

Gość NIki9
to niema znaczenia

Gość Do lalki która wyśmiała...
Ta lalka co wyśmiała Ciebie że dla Ciebie liczy się wygląd w telefonie to....ech...szkoda gadać (pisać) :P dla mnie tez liczy się wygląd, co mi z tego ze tel.będzie miał milion funkcji, jak on swego uroku nie będzie miał, kupiłam nie dawno LG K850 Prada, i tez w ciemno, nie wiedziałam co ten telefon ma, jakie bajery,ale jak zobaczyłam go na wystawie to od razu mi się spodobał, był prześliczny :D a co do tego telefoniku Hello Kitty, jest prześliczny ;) Kupuj :P