Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smitek z przestworzy

do mezczyzn - nie poznawajcie dziewczyn na czatach, szkoda waszego czasu

Polecane posty

Gość Ju...
Niuniek, nie podszywaj się.😤

Gość mqwertyxcv
to masz szczescie bo trafiasz na na prawde fajne laseczki ;-) ja trafiam na same obrzydliwe grubaski:-o lub nawet ladne ale majace nie pokolei w glowie lub nie wiedzace czego chca :-o

Gość .....===
robię to z sympatii :classic_cool:

Gość Ju...
NIe w moim typie.:classic_cool:

Gość Ju...
No właśnie, lepiej dać komuś zdjęcie nielubianej "koleżanki".:P

Gość Peress
Tez kiedy mowilem gruba=obrzydliwa. A kumpel zwiazal sie z gruba. Polewy z niego mielismy niezle ze kreci z takim kaszalotem. Oczywiscie jak jej nie bylo w poblizu. Minal jakis czas i ten kaszalot zamienil sie autentycznie w jedna z lepszych dup w miescie. Schudla z 30 kg zmienila styl fryzure i wszystko i w sumie juz sam nie wiem czy nie zainwestuje w taka kocice. bo widac warto...

Gość Peress
Gdyby zaczla tyc to sprawa wyglada inaczej. Do widzenia i po bolu. Ale jakby mial mnie spotkac los kumpla to chetnie bym zainwestowal. Bo laska teraz boska jest. Byla wysoka zawsze i wazyla chyba kolo 100kg. Dupe miala jak szafa. Zapisala sie tam na silownie i te inne babskie rzeczy i ma teraz boskie cialko. I ten styl- mniam sam bym ja skonsumowal. Tak sobie to wszystko ladnie wyrzezbila zejestem w szoku. I do tego ta jej twarz. To mnie najbardziej zadziwia bo jak byla gruba to jej twarz nie wydawala sie tak ladna- a przeciez twarz sie nie zmienia...

Gość wiecie co kolesie
jesteście żałośnie puści i to niestety nie jest jakiś slogan... co tym bardziej jest przykre :( naprawdę reprezentujecie żenująco niski poziom intelektualny i zastanawiam się czy na listość boską wszyscy inteligentni i wrażliwi faceci po prostu już wymarli?! żałość bierze

Gość afrodyta z przestworzy
jakby mnie facet pytal na czacie o wage to od razu wlaczalam jeden krzyzyk w gornym rogu rozmowy i do widzenia..Nie dlatego bo jestem gruba-mam 18 bmi,dodam ze pracuje jako modelka ale naprawde nie szanuje facetow dla ktorych podstawowym kryterium jest moja waga,rozmiar biustu i oczywiscie ladna buzia.Dlatego wlasnie poznawalam mezczyznm na czacie,intrygowalam ich rozmowa i dodam ze poznalam tam naprawde swietnych facetow,ktorych zaintrygowalam i zauroczylam rozmowa a nie tylko wygladem-moje foto mieli na "deser"..Mam dosc kolesi podrywajacych mnie na ulicy bo wygladam tak a nie inaczej,chcialam po prostu kogos choc raz zaintrygowac rozmowa a nie tylko wygladem..Czasem ladna buzia naprawde wrecz przeszkadza bo czepiaja sie sami szpanerzy chcacy sie pokazac ze mna przed kolegami..

Gość afrodyta z przestworzy
owszem,duzo jest imbecyli na czacie,to fakt,jednak odpowiednia selskcja i zostaja same perly..Powaznie,no chyba ze ja akurta mialam szczescie,ale watpie..Naprawde i tam sa fajni faceci tylko trzeba umiec ich szukac.Zeby wybrac jednego trzeba czasem pogadac z 5 debilami,fakt..

Gość autor ty durny jestes

Gość Peress
Kobiety nie frustrujcie sie. Ja wam wytlumacze. My jestesmy wzrokowcami- wiekszosci z nas poprostu tluszcz nie podnieca. Ja nie mowie tu o kobietach z nala nadwaga tylko tych grubszych. Nic na to nie poradzimy ze tak juz mamy zakodowane w glowach. A z drugiej strony zobaczcie. Na przykladzie dziewczyny kumpla widac ze gdyby te grube schudly maja nawet szanse byc piekniejsze niz te chude. Wiec czemu sie marnujecie? Dopoki jestescie mlode poswieccie sie-jedzcie mniej a po 50 zostawcie sobie czas na sadlo. Nie rozumiem tego-pod tym tluszczem kryja sie takie pieknosci a wy same sie krzywdzicie...

Gość lulka 2222222
Peress Masz racje ze mna tez tak bylo bylam gruba nawt bardzo ,alezawsze wzbodzalam zainteresowanie bo moja twarz jest nadprzecietna ,ale chcialam zakosztowac jak to byc taka szczupla,zgrabna i zajebiscie miec sexi twarz.bo schudlam na tawzry ,wystające kosci policzkowe a moje usta zawsze byly pelne a po schudnieciu jeszcze bardziej widoczne sie staly..............i powiem wam ze to teraz ja sie smieje z grubych ze moglyby miec wszystko to czego zazdroszca szczuplym .ale tego trzeba naprawde chciec...

Gość Ju...
Polećcie, proszę, jakiś potral, na którym można by poznać ludzi. Będę wdzięczna.:)

Gość Peress
Moglyby miec wszystko to czego zazdroszcza szczuplym a nawet jeszcze wiecej...

Gość asiaczek271wp.pl
ja mam zle wspomnienia z cztow i rande i innych portali!!!wiekszoc to nie wyrzyte latawice lub faceci......kobiety pisza jakie to one ni sa rozkochua w sobie facetow a pozniej pisza sorki ale jestem mezatka i mam dzieci.PSYCHOLE!!!!!a faceci szukaj kochanek tak dla beki...!!!

Gość
Kochanki się nie szuka dla beki. Kochanki się szuka "na chuj".

Gość Ju...
Noi ale dajcie jakieś namiary.

Gość fajnedziewczyny
... są na czacie gochat.in, i to od razu ze zdjęciami. Do tego są normalne a nie jakieś rozwydrzone niunie. Kilka fajnych tam poznałem

Gość przystojniacha
to jasne, że na czacie JEST WIĘKSZOŚĆ brzydkich dziewczyn. nie ma bata, ile razy nie rozmawiałem tam, nie z chęci poznania drugiej połówki, a z nudów, to jeszcze nie trafiłem na żadną choćby w małym stopniu atrakcyjną. siedzą tam takie grube, same, albo chude nawet, tylko tak do przesady, i gadają. żerują na dobroci drugiego rozmówcy, wydają się nawet w porządku, ale niech was to nie zwiedzie, robią to TYLKO PO TO, by na samym końcu rozczarować fotografią ze swoją koszmarną facjatą. oczywiście po czymś takim trzeba, ale to TRZEBA zerwać kontakt. nieważne jak, nie odzywać się, zapomnieć, po prostu zapomnieć, ale JAK? oczywiście zachęcam gorąco do kontynuowania wątku o czatowych paszczakach.

Gość gość
Czat to zupełne marnowanie czasu dla facetów. Siedzią tam głwonie faceci ktorzy nic w zyciu nie osiagneli albo tacy co uszkaja na darmowy seks (co tez jest zenujace bo ile taka moze kosztowac 100zł?). A o kobiecej mniejszosci tam siedzących jest tam kilka typów kobiet wiekszość to 1) samotne matki albo panie grubo po 40 2) filmy z nagraniami kobiet chyba chodzi o doladownia konta 3) mezatki ktorych maz nie chce sluchac i chca sie wygadac (chyba ze lubisz sluchac takiego bezproduktywnego gadania o niczym) 4) ładne dziewczyny majace chlopaka i sie nudzace bo tez chlopak nie chce sluchac ich glupot albo reklamujace jakies radia lub strony. Wiec jak lubisz kobiety ktorych nikt inny nie chce albo sluchac godzinami jakis bzdur bo mezowi/chlopakowi sie nie chce tych idiotyzmow sluchac to odnalazles swoje miejsce.

Gość gość
A jeszcze mi sie przypomnialo a dlaczego tam nie ma kobiet nawet takich z warzywniaka bo dzisiaj taka ładna sobie kogos zawsze znajdzie bez problemu na urode a facet z cienka praca to zadna partia chocby i ladny byl bo takich jest na peczki.