Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smitek z przestworzy

do mezczyzn - nie poznawajcie dziewczyn na czatach, szkoda waszego czasu

Polecane posty

chyba ze chcecie natrafic na jakiegos kaszalota, lub w miare normalna dziewczyne z wygladu ale ze zwichrowana psychika :-o nikt normalny nie umawia sie z neta bo to dobre dla zalosnych ludzi no i oczywiscie dla takich co ich wyglad pozostawia wiele do zyczenia wiekszosc dziewczyn z neta to grubaski ktore w realu nie moga nikogo poznac bo nikt ich nie chce. rozgladajcie sie wszedzie ale nie na necie - ostrzegam tam sa same paszczurzyce - po co to wam ?

Gość Ju...
Racja - nie poznawajcie na czatach, bo najlepsze dziewczyny są na kafeterii.:)

Gość popieram ju..

Gość Radek23lata
Czemu tak sadzisz ze same paszczury masz jakies doswiadczenia?Spotkałęs sie z jakas?Ja poznałem przez neta fajna z twarzy dziewczyne i z figury taka sobie 170cm 60kg ale fajny charakter wiadomoze jak ktos szuka dziewczyny o wygladzie modelki to mzoe sie gorzko rozczarowac

Gość ikjoihjojoj
dokładnie- zgadzam sie !!!! nie dupa nie oczy nie biust a rozmowa !!!!!!!!

Gość Radek23lata
Kiedys poznałem na czacie dziewczyne która tez mi sie spodobała ale mieszkała za daleko i nie moglismy sie umawiac jakos sie zerwał kontakt ale niedawno zoabczyłem ja na naszej klasie jest juz męzatka ale wcale nie uwazam ze na czacie sa nieatrakcyjne dziewczyny http://photos47.nasza-klasa.pl/dev90/0/104/778/0104778389.jpg http://photos32.nasza-klasa.pl/dev73/0/132/269/0132269089.jpg

Gość marta1234
bardzo się mylisz pisząc tak. Nie uważam się za grubaskę i paszczura obrażasz kobiety w ten sposób. Zapominasz że jeszcze na tym świecie są kobiety nieśmiałe bardzo delikatne które chcą małymi kroczkami kogoś poznać a na czacie właśnie jest taka możliwość ja tak poznałam swojego narzeczonego jesteśmy ze sobą 3 lata rok jesteśmy zaręczeni pojechałam do niego i wcale nie uważałam że jestem ohydna wręcz przeciwnie my pokochaliśmy się już przez neta tak pozna naprawdę a gdy go zobaczyłam wiedziałam że to właśnie on w nocy nie mogliśmy wytrzymać i kochaliśmy się namiętnie i od tąd jesteśmy razem na pewno na żywo nie poznałam bym kogoś tak niezwykłego kto nie zgrywa macho a tak naprawdę jest dupkiem tak jak co drugi chodzący po świecie facet liczy tylko na duże cycki i wspaniałe ciało szkoda tylko że w większości nie ma czym się pochwalić w spodniach.

wiadomo ze wyglad jest wazny bo bez tego nie ma chemii. zauwazcie ze jak prosi sie dziewczyne by sie opisala to pisze zazwyczaj wzrost i dalej wlosy. a gdzie waga ? jak czasami pytam o wage to rozmowa sie urywa ciekawe dlaczego hihi :-p albo zdjecia wysylane przez dziewczyn - czesto sa to tylko popiersia, nie widac figury itd - a pozniej na spotkaniu jest zaskoczenie ze przyszedl kaszalot :-o dajcie sobie spokoj z czatami, to dobre tylko dla brzydali

Gość akitaki
na czatach to tylko nieudacznicy szukają

Gość Ju...
Bo kobiet o wiek i wagę isę nie pyta.;) Oraz o przeszłość seksualną. Ale o tym tylko gentlemani wiedzą.

Gość mqwertyxcv
Sami zobaczcie, rozmawiałem przed chwila z pewna dziewczyna na czacie Interia - Katowice. Dziewczyna pisala o sobie ze wyglada przecietnie i wyslala mi swoje zdjecie - bez komentarza :/ http://pl.tinypic.com/view.php?pic=ke8z9l&s=3 i co Wy na to ? jak takie dziewczyny siedza na czacie to ja wysiadam :-o

Gość Ju...
Ale Ty nie musiałeś nam tego zdjęcia pokazywać.:o Racja, lepiej nie rozmawiać na czatach, bo znajdą się chetni, by rozreklamować rozmówcę w necie. Pięknie.:o

Gość Ju...
Heh, przez Was weszłam na jakiś czat. No i jak zdjęcia kobiet sa generalnie mówiąc ładne, tak mężczyzn...hmm, oszczędzę Wam.:o

:o:o:o do jasnej ciasnej..:P...nie każdy musi być piekny, cokolwiek to znaczy. co za bzdurny temat.

Gość mik
fajna fotka...rzeczywiście całkim p[rzecietna ..jak na internet

no tak na czacie i na kafe powinny siedziec same modelki z duzym cycem i do tego inteligentne.......A na kafe to wieksząsc to mezatki szukające wrażen lub bite szukające odskoczni.

Gość mqwertyxcv
może nie każdy musi być piękny ale dziewczyna powinna być szczupła, jak nie jest nie jest warta zachodu gruba = obrzydliwa :-o

Gość mqwertyxcv
przeciętna ? przecież to paskudny kaszalot :-o spasła sie i szuka faceta - debilka jakaś :-o

Gość Ju...
Wiesz, Wampirzyco, na kafe piszą również cudowne kobiety, jak np. ja.:classic_cool:

Gość Radek23lata
dziwne bo ja jakos na czacie nie poznałem żadnej ponizej przecietnej dziewczyny zreszta pokazałem link osoby dziewczyny która na czacie poznałem no chyba ze uwazacie ja za osobe ponizej przecietnej to przepraszam ale ja nie zgłaszam zastrzezen

Gość mqwertyxcv
ta dziewczna jest atrakcyjna, ale malo jest takich, na prawde wiekszosc to jakies glupie kaszaloty na widok ktorych robi sie niedobrze :-o

To samo mogę poradzić kobietom, bo stracicie znyt dużo swego cennego czasu. :)

Gość Ju...
Linguś, a jaki czat polecasz? Tylko żeby nie trzeba było wstawiać zdjęcia.:P

Właśnie żadnego nie polecam. Kiedyś na jednym poznałam wspaniałego przyjaciela, ale i to się skończyło. Szkoda czasu.

Gość Ju...
chcesz mnie poznać Radku? :p