Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojoj....

czy to ciaża?? czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość ojoj....

więc... nie kochałam sie ze swoim facetem uprawialiśmy coś w rodzaju pettingu tylko że byliśmy ubrani. to było kilka dni po sylwestrze... miałam dostać @ 18 a dostałam 23 i była normalna i trwała tak jak zawsze. a w tym miesiącu jest juz 39 dzień cyklu a @ nie ma... nie mam żadnch objawów (no nie liczac małych bólów brzucha). tylko od wczoraj zauważyłam jakis bladoróżowy śluz... czy to może być oznaką ciazy?? co mam robic?? co sie ze mmną dzieje??

Gość pani dobra rada
moim zdaniem jesteś w ciąży! wszystko na to wskazuje! Nie wiesz, że ubranie nie jest dla plemników żadną barierą! Na drugi raz będziesz pamiętała!:P

Gość agatkaaa78
ja pierdole , najpierw robią potem myslą, moim zdaniem nie jestes w ciązy!!

Gość ojoj....
wiecie co jesteście tu tylko po to zeby wyśmiewać sie z cudzych problemów?? bo tak mi sie wydaje. stare zrzędliwe babska, które myslą że poskradaly wszystkie rozumy i moga sie śmiac z mniej doświadczonych!! (tyczy sie do dwóch pierwszych wypowiedzi)! :((

Gość ojoj....
no nie wiem... ale zaczynam mieć jakąs fobie przez ten okres który mi sie spóźna a Wy od razu sie z tego śmiejecie...!

Gość aneta505
oj przestań panikować... jak cię to bardzo dręczy to zrób test ciążowy i będziesz miała problem z głowy, ale ja myślę, że to nie możliwe żebyś była w ciąży... 3maj się cieplutko:))

Gość asdasd
tylko pamiętaj, ze skoro zaszłaś przez ubranie to test musisz zrobic też przez ubranie... nie ma to jak dzieci biorą się za sex....

Gość na bank ciąża
najłatwiej się w nią zachodzi przez ubranie ;) Gratuluję, mamusiu :P I powiem jak stara baba, coby Ci sprawić satysfakcję - do książek, smarkulo! :D

Gość ojoj....
i co?? myslisz ze jesteś smieszna?? jeseś załosna w tych swoich odpowiedziach

Gość Extremalistka
Nie możliwe :classic_cool: nawet nie kupuj testu ciążowego bo nie jesteś w ciąży :)

Gość ojoj....
Extremalistka mam nadzieje ze sie nei mylisz

Gość świat wiedzy
moje drogie dzieciaczki! ja Wam chyba muszę wraz z normalnymi koleżankami, które są na tym forum przeprowadzić serię lekcji na temat "jak na pewno nie zajdę w ciąże" Lekcja 1- Paluszek nie zapładnia-podstawowe materiały: plemniczki nie są w stanie przeżyć długo w temp pokojowej. Odpowiednie pH, środowisko-jest to niezbędne a bardzo ciężko o to, do zapłodnienia potrzebny jest pełny wytrysk, a nie kilka pchnięć paluszkiem Lekcja 2-Uwaga, Nowość- Przez ubranie chłopczyk Ci dzieciaczka nie zrobi- ubrania są doskonałym sposobem antykoncepcyjnym :) , plemniki nie mają szans przeskoczyć ze spodni/majtek głęboko do pochwy kobiecej- na tej lekcji koleżanka zakładająca ten temat do pierwszej ławki i jakieś zajęcia wyrównawcze,bo boje sie ze nie zrozumie :P Lekcja 3- Tu Was na pewno zaskoczę ,...heheh ;) Korzystając z tej samej wanny a nawet kibelka, co inni chłopcy nie da sie zająć w ciążę- plemniczki dawno zginęły w wodzie, one nie umieją tam żyć, w domestosie również ciąg dalszy lekcji nastąpi ..

O jaaa ale sie usmialam:D a co jeśli plemniki sie teleportowaly?hehehe no ok -wiec... NIE JESTES W CIĄŻY bo przez ubranie sie nie zapładnia kobiety.Nie jestesmy tez wiatropylne musi dojsc do KONTAKTU NARZĄDÓW RODNYCH Z PLEMNIKAMI. Pozdrawiam:)

do autorki topiku: polecam lekturę: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3352022&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3335417 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3400314 myslę, że te trzy topiki wystarczą, aby cię przekonać, że w ciąże zajśc nie jest łatwo, a tym bardziej bez stosunku i z pettingiem przez ubranie! Tak naprawdę dziecko ile ty masz lat???? Gdzie podstawowa wiedza??? Jak chcesz się zabrac za dorosłe zycie - po pierwsze: nauka o człowieku - po drugie - nauka o człowieku i po trzecie - nauka o człowieku. a dopiero potem do łózka i to odpowiedzialnie i świadomie pozdrawiam:D

Gość pensetka
a ja nie wiem czy jestem w ciazy czy nie, jak tak to bede szczesliwa jak nie to jakos to przezyje objawy- spoznia sie okres i sikam jak opetana, ciagle mi sie chce do ubikacji

świat wiedzy nie pisz takich głupot z łaski swojej bo ktoś Cię nie daj boże posłucha Długość życia plemnika zależy od odczynu środowiska i temperatury otoczenia. (...) Poza organizmem plemnik żyje do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin. Jeżeli plemniki dostaną się w okolice wejścia do pochwy, to w sprzyjających okolicznościach, np. kobieta jest w fazie owulacji, istnieje możliwość zapłodnienia." cyt. za: dr Wiesław Ślusarz, seksuolog, psycholog

Gość uuuuuuuuuuuu
a ty dziewczynko nie wiesz,że plemniki potrafią latać,gryźć, skakać,biegać.. przedzierać się przez mury,a co dopiero jakieś tkaniny :) Ojjj.. no to zaszalałaś i masz tego skutki, lepiej biegnij do ginekologa sprawdzić,czy z dzidzią wszystko OK.. albo odrazu do psychiatry ;o ;| beznadziejnie pusta,niedojrzała "szmata" ?

Gość artemzja
ta mlodziez jest taka glupia ze sie czytac nie chce.czy mozna zalozyc spam i nie dopuszczac pytan o ciaze i petting.przeciez autyzmu mozna dostac.ja juz nie moge!