Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się bardzo pomocy

Podcięcie wędzidła wargi górnej

Polecane posty

Oj żartowałam z tym, że studenci nie mają czasu na spotkania :P Tylko, że w te dni kończę zajęcia około 18 :O Ale za to we wtorki kończę wcześniej ;) A gdybyś Ty był we Wrocławiu to w jakich godzinach ???

Gość zuzanka1000
Hej:) ja też miałam podcinane wędzidełko.Nic nie bolało.Samo znieczulenie.Już bardziej leczenie zęba może boleć:) Miałam to robione,chyba laserem?,który od razu zasklepiał ranki.Nie było krwi itd. Zabieg wykonała dentystka i to był pewnego rodzaju spontan:) Zapytała czy nie może zrobić tego dziś? a ja:oki:) Też jestem z Wrocławia,ale to było z 5 lat temu i tego gabinetu już nie ma.Lekarka wyjechała.Jakie szwy w ogóle? To jest prościutki zabieg.Teraz pracuję jako logopeda i to wiem:) Pozdrawiam i naprawdę nie masz czego się obawiać!

Gość zuzanka1000
Ale wypaliłam:) nie przeczytałam i takie są efekty:) pozdrawiam!

Oj tam zajecia... uczelnia nie zajac, nie ucieknie;) Ja jak bede we Wrocku to zapewne tak zeby na 16 zdazyc do Pozka do pracy :P No chyba, ze gdzies jakies wolne wykombinuje albo sie normalnie wybiore w jakis weekend na kawke specjalnie:P Ale musisz obiecac, ze warto:P

dziękuję za informacje ;) może trochę spóźnione ale zawsze to chęć pomocy :) Pozdrawiam :)

Hmm to też zależy czego się spodziewasz zastanawiając się czy warto :P W taki normalny dzień to dość wcześnie będziesz :O więc może być trudno ze spotkaniem :( ale może jakoś damy radę ;) A wiesz już czy to będzie poniedziałek czy środa ???

To bedzie pewnie piatek:P Ale to chyba niewiele zmieni bo ja na 16 musze byc w Poznaniu wiec wyjechac z Wrocka musze przed 13 :/ Chyba na ta kawke bede musial specjalnie przyjechac;) Ale Wrocek mi sie bardzo podoba i jezdze z przyjemnoscia wiec... :D

A piątki to ja akurat wolne mam :P Ale to zależy jak Tobie bardziej pasuje :D

No ja bede w piatek tak na 90% ale cholerka... ja musze przed 13 wyjechac juz z Wrocka:/ Wiec to tez srednia pora na kakwe;) Chyba bede musial sie specjalnie wybrac :D

Jednak okazało sie, że ja bym w ten piątek nie mogła pójść z Tobą na kawkę :( a poza tym masz rację, że taka pora nie byłaby najlepsza ;)

No wiec trzeba sie kiedys zgadac specjalnie na kawke:) Ja Wrocław bardzo lubie wiec sobie moge wycieczke zrobic :P Tylko czy Twoj facet nie bedzie zazdrosny?:P

Jak rozumiem to ostatnie pytanie to jest próba sprawdzenia czy jestem wolna :P Sądzę, ze mój facet nie będzie miał nic przeciwko, ponieważ czytał ten topik i wie o co chodzi :P

Zazdrosny to On na pewno trochę będzie, ale ja przecież na kawę ide tylko :P i spłacić dług :D

No ja sie nie dziwie skoro masz wyjsc z takim fajnym facetem jak ja:D Ja bym byl bardzo zazdrosny:D Jak chce to niech idzie z nami, zrobimy sobie romantyczne popoludnie we trojke :D

A moze to wlasnie teraz Ty chcialas wyczuc moje intencje i z tym facetem to tylko sciema?:P Taka taktyczna zagrywka aby byc bardziej niedostepna?:D:D:D:D:D:D

Spotkanie w trojkę to chyba nie jest dobry pomysł :P Chociaż faceta w rzeczywistości mam i to nie był żart primaaprilisowy :P Czyli dzisiaj byłeś u kontroli :D Napisz proszę jak tam postępy z ząbkami ;)

Hej hej:) Dlugo mnie nie bylo ale nie mysl sobie, ze o Tobie zapomnialem:P Do Wrocka jade jutro na kontrole i obawiam sie, ze moja kochana orto mnie wlasnorecznie udusi ;) Powinienem byc u niej jakies 3 tyg temu;) Wiadomo, ze jak kawka to tylko we dwojke:P

Może Cię jednak nie udusi :P A już myślałam, że zrezygnowałeś z tej wspólnej kawki ;) i że już się nie odezwiesz na tym topiku 😭 Więc jak teraz weszłam na kafe i zobaczyłam, że napisałeś to byłam mile zaskoczona ;)

Martwilas sie o mnie?:) Jednak mnie nie udusila, nawet za specjalnie nic nie mowila na to, ze sobie wydluzylem termin wizyty o prawie miesiac :D Dolozyla mi za to kupe zlomu i od mnowa musialem sie uczyc mowic :D Co tam slychac, pamietasz jeszcze o mnie i naszych planach na kawke?:P

Oj to naprawdę dużo nowego "złomu" dostałeś skoro, aż musiałeś się uczyć mówić :( Ale przecież jest takie powiedzenie: "chcesz być piękny - musisz cierpieć" :P Ja swoje już z apartem wycierpiałam, ale i tak jeszcze bym popracowała nad moimi ząbkami na miejscu mojej ortodontki :O A o Tobie i o planowanej kawce pamiętam :D :P Czemu tak rzadko tutaj zaglądasz ??? :(

Ano widzisz jakos tak wychodzi. Praca, znajomi i czasami juz mi sie nie chce na kafe zajrzec:P Ale to nie znaczy, ze nie pamietam o Tobie:D W sumie tak sobie mysle, ze moglibysmy sie zgadac jakos inaczej... tak bardziej prywatnie;) Po co maja tutaj wszyscy czytac?:P #&#*@(@ :D

Ładnie, ładnie znajomi i praca ważniejsi ode mnie i od kafe :P Może kontakt poza kafe nie byłby złym pomysłem :D Więc mail czy gg ??? ;)

Chyba się wczoraj nie popisałam inteligencją :O W sumie bardzo zastanawiały mnie te tajemnicze znaczki i dopiero w nocy wpadłam na genialny pomysł, że to może być ...:P

To teraz się odezwę :P

Gość prdisi
Nie polecam otrhosmile !!! , wysysają kase a żadnej rewelacji nie ma,niczym sie nie różnią od innych ortodoncji może jedynie tym ze mają strasznie wysokie koszty i to tylko tyle, a obsłuha jest zazwyczaj niedoswiadczona bo są to asystentki które studiują marketing i zarządzanie , zazwyczaj na drugim roku i później coś robią Ci w jamie ustnej;/ a pani strzałkowska jest zawsze wszystko wiedząca i tak Cię omota ze szkoda słów nie polecam gdybym wygrała milion zrobiłabym anty reklame na całe miasto,ale narazie robie to w internecie i radze wszystkim żeby sie tak nie wkopali. Pozdrawiam i Serdecznie z całego serca odradzam !!!

Ja mam odmienne zdanie. Dzieki PaniStrzalkowskiej mam jeszcze wszystkie swoje zeby i sa juz ladnie poukladane. Kazdy inny orto by rwal zeby a ona walczy o kazdy milimetr miejsca. Droga jest ale za jakosc sie placi

Gość ffad
Za jakosc sie placi?? Za jaka jakosc? U dr Strzalkowskiej ciezko mowic o jakiej kolwiek jakosci. Zobaczysz jak w koncu zdejmiesz aparat! Ja zdjelam i okazalo sie, ze mam niepozamykane dziury i zle poustawiane zeby z jednej strony! Z przodu to moze i wyglada dobrze, ale od 4 do 7 to juz jest jakas tragedia! Wszyscy dentysci i ortodonci, z ktorymi rozmawialam mowia, ze jest to poprostu zle wykonana praca. Ostrzegam, lepiej uciekajcie od niej poki jeszcze mozecie!